Algselt postitas nurmalna
Vaata postitust
Ma olin üsna skpeptiline, kui Frolov Paidega liitus. Flora särgis ei ole ta mulle kunagi muljet avaldanud, aga viimaste voorudega on ta näidanud, et olen teda täielikult alahinnanud. Lihtsalt ulme, kui kasulik ta meeskonnale on, tõeline võitleja ja kapten. Üleplatsimees.
Ootasin huviga Tammekaga mängu, kuna Tartu on nii sümpaatne tänavu olnud. Tartu peatreenerite tandem on küll sellest satsist maksimumi välja imenud, meeskondlikult mängitakse ikka väga hästi, ent individuaalselt olid Paide mängijad ikka mäekõrguselt Tammekast üle. Usun, et suve lõpus juba ollakse Tammekast selgelt üle, täna oleme veel võrdsed, sest teeme kuradi palju prohmakaid kaitses ja rünnakul jäeb i-le täpp panemata.
Lahe on ka see, et väljaku kõrvalt on näha, kuidas Slava on toonud meeskonda üksteise toetamise aura, pole mingit mölisemist, kui läheb valesti, siis julgustatakse. Hea näide oli, kui Vainumäe ja äkki Lilander mängisid karistuslöögi lahti vastasele kiiresse(juhtub tänavuse Paide puhul vähemalt faking korra mängus

Leave a comment: