Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
aga seda kella 11 mängu näiteks järgmisele päevale ei saa siis panna?
ja mis krdi faking vabandus on see, et kui EM-i mängud on kell 19, et siis hiliseim mänguaeg oleks kell 14? pead sa täesti jõudma ühest Eesti otsast teise et EM-i vaadata? neid mänge peaks nägema ju pea igas linnas mõnes baaris-pubis
Lorenzo...!!! Millega sa tegeled seal soojal maal?
Tema õpilaste nimekiri on küll aukartust äratav. Sillamäe näitab samuti päris korralikku mängu ja treeneri käekiri on tuntav. Mulle meeldis kui julgelt nad tegelikult Flora vastu mängisid.Üritasid rünnata lõpuni.
Jahomovitši kohta nii palju, et omavahel suheldes jättis mees täitsa sümpaatse mulje. On võimeline ka eesti keeles suhtlema, kuigi jah mitte kõige paremini, aga siiski.
Vapruse- Sillamäe mängus pole midagi põnevat. Tugevam võtab oma. Eelmine mäng oli lihtsalt halb unenägu.
Täiesti erapooletu jalgpallivaatleja.
no hard feelings aga nii palju kui mina m2nge n2inud olen see aasta on kyll Vaprus n6rgana tundunud ja Sillamäe neist kindlasti tugevam. Aga jalgpallis on k6ik v6imalik, nii et hea t88
no hard feelings aga nii palju kui mina m2nge n2inud olen see aasta on kyll Vaprus n6rgana tundunud ja Sillamäe neist kindlasti tugevam. Aga jalgpallis on k6ik v6imalik, nii et hea t88
No hard feelings. Igaühel oma arvamus ja õigus sellele.
Niikaua, kuni Vaprus omad punktid ära võtab ja tabelis Sillamäest ja mõnest satsist veel eespool figureerib, olen mina rahul. Isegi kui nad nõrgad tunduvad.
Pole olnud endal võimalust see hooaeg mängupilti üldse näha ja selles suhtes ei tahaks ka sõna võtta.
Kommentaar