Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kui sinna lisada veel säästusektori rahvas, siis peaks selle mängu publikuarv küündima 800 inimeseni.
    Oot kus see "säästusektor" teil üldse on?

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
      Oot kus see "säästusektor" teil üldse on?
      Teiselpool aeda duh ;D .

Kommentaar

Siis mida te neid üldse kuskile publikuarvudesse tahate lugeda. Lükake aed kaugemale, tehke tribüün ja müüge piletid ja siis lükake piletiarvudesse

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          aga seda kella 11 mängu näiteks järgmisele päevale ei saa siis panna?

ja mis krdi faking vabandus on see, et kui EM-i mängud on kell 19, et siis hiliseim mänguaeg oleks kell 14? pead sa täesti jõudma ühest Eesti otsast teise et EM-i vaadata? neid mänge peaks nägema ju pea igas linnas mõnes baaris-pubis
          Lorenzo...!!! Millega sa tegeled seal soojal maal?
          www.jkkalju.ee
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Publik:
            IX voor 2008: 311, +175 võrreldes eelmise vooruga.
            IX voor 2007: 126
            IX voor 2006: 229
            IX voor 2005: 104
            Kalevi Facebook | Kalevi koduleht

Kommentaar

Algselt postitas er1k Vaata postitust
              Publik:
              Omal ajal Bragin räägis, et tema FC Daring (Belgia viies liiga) kodumänge vaatasid umbes 1 000 vaatajat...

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                Omal ajal Bragin räägis, et tema FC Daring (Belgia viies liiga) kodumänge vaatasid umbes 1 000 vaatajat...
                ja selle mõtteavalduse point on mis?

Kommentaar

huvitavat lugemist

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                    Tema õpilaste nimekiri on küll aukartust äratav. Sillamäe näitab samuti päris korralikku mängu ja treeneri käekiri on tuntav. Mulle meeldis kui julgelt nad tegelikult Flora vastu mängisid.Üritasid rünnata lõpuni.
                    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas er1k Vaata postitust
                      Publik:
                      Lisaks veel juurde, et esimese ringi keskmine publikuhulk ühel mängul oli 198. Eelmine aasta oli see number 122
                      .
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        tänud
                        tõesti huvitav lugemine

Jahomovitši kohta nii palju, et omavahel suheldes jättis mees täitsa sümpaatse mulje. On võimeline ka eesti keeles suhtlema, kuigi jah mitte kõige paremini, aga siiski.

Kommentaar

eino mida p6nevad seisud ikka hetkel Viljandi juhib Narva vastu ja Vaprus Sillam2e vastu..

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                            eino mida p6nevad seisud ikka hetkel Viljandi juhib Narva vastu ja Vaprus Sillam2e vastu..
                            Vapruse- Sillamäe mängus pole midagi põnevat. Tugevam võtab oma. Eelmine mäng oli lihtsalt halb unenägu.

Täiesti erapooletu jalgpallivaatleja.

Kommentaar

Algselt postitas kprsoo Vaata postitust
                              Vapruse- Sillamäe mängus pole midagi põnevat. Tugevam võtab oma. Eelmine mäng oli lihtsalt halb unenägu.

Täiesti erapooletu jalgpallivaatleja.
                              no hard feelings aga nii palju kui mina m2nge n2inud olen see aasta on kyll Vaprus n6rgana tundunud ja Sillamäe neist kindlasti tugevam. Aga jalgpallis on k6ik v6imalik, nii et hea t88

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                                no hard feelings aga nii palju kui mina m2nge n2inud olen see aasta on kyll Vaprus n6rgana tundunud ja Sillamäe neist kindlasti tugevam. Aga jalgpallis on k6ik v6imalik, nii et hea t88
                                No hard feelings. Igaühel oma arvamus ja õigus sellele.
                                Niikaua, kuni Vaprus omad punktid ära võtab ja tabelis Sillamäest ja mõnest satsist veel eespool figureerib, olen mina rahul. Isegi kui nad nõrgad tunduvad.

Pole olnud endal võimalust see hooaeg mängupilti üldse näha ja selles suhtes ei tahaks ka sõna võtta.

Kommentaar

Working...
                                X