Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aga profesionaalsuse kohapealt hakkab asi siiski vaikselt ilmet võtma. Meil on 4 profiklubi - Levadia, Flora, TVMK, Trans, kus peaksid kõik mängijad palka saama, iseasi kui tihti ja kui palju. Siis 2 pool profiklubi - MT ja Kalju, kus osad mängijad saavad palka ning on tekkinud ka amtöörtiimid, kus üksikud mängijaid kostitakse juba palgaga - Tallinna ning Sillamäe Kalev, Vaprus (kui ukrainlased taas tulevad). Üle jääb ainult Viljandi Tulevik.

Parandage kui ma eksin, kuid praegune pilt näitab, et mõne aasta jooksul on meil lootust näha juba täiesti professionaalset liigat.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
      Parandage kui ma eksin, kuid praegune pilt näitab, et mõne aasta jooksul on meil lootust näha juba täiesti professionaalset liigat.
      mõne aasta jooksul vaevalt. Tegelikult on ju Flora, TVMK ja Trans rahalistes raskustes. Samuti ei ole Vapruse ja MT finantsseis kiiduväärt. Eestis ei ole ruumi 10 profiklubi jaoks.
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kalevi teemal...

Niipalju kui minuni infot on jõudnud, siis klubi käitumine on erakordselt eeskujulik. Kihlvedude kohta päriti ise ja kui kahtlust kinnitati reageeriti ka koheselt. Välja juurida mingeid 'potensiaalseid äraostetavaid' on pehmelt öeldes võimatu. Teistele klubidele etteheited tegemata julgen panustada, et sellises olukorras püüaksid paljud vabaneda vastumängijatest oma tiimis äärmiselt delikaatselt.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
          Ma avaldasin oma arvamust. See, kes tegi panused ja kas need mõjutasid mängu tulemust ei ole minu uurida. Mina soovin, et esiliigasse kukuks klubi, kes on vähem positiivselt silma paistnud kui teised 9 klubi. ML-s peaks kõik 10 klubi üritama publikut staadionitele tuua ning selleks ka vaeva nägema. Toogu siis uusi mängijaid, tehku Hollywoody või tõesti käigu juuksuris koos meediaga. Mida iganes, aga rahvas tuleb tuua staadionitele ning selle käigus mitte kahjustada Eesti niigi habrast jalgpalli kultuuri.
          Tallinna Kalevit on kohe kindlasti kohatu süüdistada patuoinaks olemises, praegu ei saa kahjuks täpsemat infot anda. Varsti annab politsei loodetavasti ka ametlikku infot.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
            Tallinna Kalevit on kohe kindlasti kohatu süüdistada patuoinaks olemises, praegu ei saa kahjuks täpsemat infot anda. Varsti annab politsei loodetavasti ka ametlikku infot.
            Ei tembelda süüdlaseks kihlveo skandaalides Tallinna Kalevi klubi. Ma sooviks pigem näha Kalevit võitlemas tabeli ülemises pooles kui alumises. Nad peaksid igatepidi olema võimelised tooma rahvast staadionile, mängima Levadia ja Floraga võrdselt. Aga hetkel on nad Tallinna klubidest kehvimad tulemustega. Kui ML-st välja kukkuja tuleb mujalt kui Tallinnast see hooaeg on see kahjuks kaotuseks Eesti jalgpalli arengule väiksemates kohtades.

Teeme nüüd mõtte selgeks selle kahetsusväärse kihlveo skandaaliga:
            ÜHEGI ML KLUBI MÄNGIJAD EI TOHIKS TULLA MÕTTELE PANUSTADA VÕI KOKKULEPPIDA MÄNGU TULEMUSTES. SEE ON KAHETSUSVÄÄRNE NING MA EI SÜÜDISTA KLUBI ENNAST.

NÜÜD LUGEGE KÕIK MU EELNEVAD POSTITUSED LÄBI JA MÕELGE ENNE KUI KIRJUTAMA HAKKATE. (MINA EI ÖELNUD KIHLVEOSKANDAALI TÕTTU ON KALEV PATUOINAS, SEDA TULETAS MINU JUTUST TEINE ISIK).

Kommentaar

kes teab mida need inimesed mõtlesid kui sebisid seal skandaalis. sina või keegi muu ei saa sundida või neid teisiti tegema panna. asi on võibolla loomuses.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                Ei tembelda süüdlaseks kihlveo skandaalides Tallinna Kalevi klubi. Ma sooviks pigem näha Kalevit võitlemas tabeli ülemises pooles kui alumises. Nad peaksid igatepidi olema võimelised tooma rahvast staadionile, mängima Levadia ja Floraga võrdselt. Aga hetkel on nad Tallinna klubidest kehvimad tulemustega. Kui ML-st välja kukkuja tuleb mujalt kui Tallinnast see hooaeg on see kahjuks kaotuseks Eesti jalgpalli arengule väiksemates kohtades.

Teeme nüüd mõtte selgeks selle kahetsusväärse kihlveo skandaaliga:
                ÜHEGI ML KLUBI MÄNGIJAD EI TOHIKS TULLA MÕTTELE PANUSTADA VÕI KOKKULEPPIDA MÄNGU TULEMUSTES. SEE ON KAHETSUSVÄÄRNE NING MA EI SÜÜDISTA KLUBI ENNAST.

NÜÜD LUGEGE KÕIK MU EELNEVAD POSTITUSED LÄBI JA MÕELGE ENNE KUI KIRJUTAMA HAKKATE. (MINA EI ÖELNUD KIHLVEOSKANDAALI TÕTTU ON KALEV PATUOINAS, SEDA TULETAS MINU JUTUST TEINE ISIK).

Loe 9 postitust ülevalt poolt. Nimetad seal Kalevit patuoinaks. Millist pattu see Kalev siis sinu arvates teinud on?

Mille poolest see Kalev Kaljust parem on, et loodad neid näha Levadia ja Floraga võitlemas kui võrdne võrdsega. Kalev suutis 10 mehega mängida Transiga Narvas 0-0. Mida Kalju suutis Flora vastu kui oldi terve mäng 1 mehega enamuses...?

Mine nurka ja häbene nüüd natuke.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kalev peaks Levadia ja Floraga mängima kui võrdne võrdsega? Mõlemad on kõvasti rahastatud ning mitmekordsed Eesti meistrid, samal ajal kui Kalev on amatöörtiim, mis taasloodi alles viis aastat tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Aga profesionaalsuse kohapealt hakkab asi siiski vaikselt ilmet võtma. Meil on 4 profiklubi - Levadia, Flora, TVMK, Trans, kus peaksid kõik mängijad palka saama, iseasi kui tihti ja kui palju. Siis 2 pool profiklubi - MT ja Kalju, kus osad mängijad saavad palka ning on tekkinud ka amtöörtiimid, kus üksikud mängijaid kostitakse juba palgaga - Tallinna ning Sillamäe Kalev, Vaprus (kui ukrainlased taas tulevad). Üle jääb ainult Viljandi Tulevik.

Kas just juba täiesti professionaalset liigat loota küll aga võiks tekkida klubi, kes suudaks võidelda esimese ja teise koha eest , kui aus olla siis tegelt hakkab ära tüütama see et hooja eel on juba põhimõtteliselt teada kes võdab. Hetkel pole vahet kes see uus klubi on kes see olla võiks , aga kindlasti see hakkaks asju liigas muutma ja võib olla tooks ka rahvast staadionile juurde.

Professionaalselt liigat on veel ka raske loota selle pärast raske loota kuna meil on tegelt üpris nõrk esiliiga. Esiliigas on üle poolte meeskondade duublid, ning tänu sellele saab mestriliigasse tõusta ka mingi esiliiga 5-7 mis tegelt pole just kõige parem näitaja minu arvates.

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                      Esiliigas on üle poolte meeskondade duublid, ning tänu sellele saab mestriliigasse tõusta ka mingi esiliiga 5-7 mis tegelt pole just kõige parem näitaja minu arvates.
                      Kas noppisid selle kirjutise minevikust üles? Ametlikke duubleid on sel aastal vaid neli, seega alla poole osalejatest ja ka seitsmendalt kohalt ei pääse kuidagi MLi. Sel korral pääseb ehk neljandalt kohalt ül. mängudele, äkki isegi vaid kolmandalt.
                      Mõttetu on pidada Warriori, Rakveret ja Paidet duubliks, kuna klassikalisi duubli nippe, nagu põhimeeskonna mängijate kaasamist nad kasutada ei saa.

Kommentaar

vabandust, tõesti mulle millegi pärast tundus neid rohkem aga no see väga hea, et neid hakkab seal vähemaks jääma, loodame ,et need kes sealt see aasta tõusevad suudavad järgmine aasta ka konkurentsi pakkuda.

Kommentaar

Algselt postitas staaaaaar Vaata postitust
                          vabandust, tõesti mulle millegi pärast tundus neid rohkem aga no see väga hea, et neid hakkab seal vähemaks jääma, loodame ,et need kes sealt see aasta tõusevad suudavad järgmine aasta ka konkurentsi pakkuda.
                          Eks nad nende viimastega seal pusima hakkavad, aga kas ka püsima jäävad? Eks paista, aga keegi lausa peab ju välja kukkuma.

Selle aastal on tabelilõpp päris toredaks kujunenud. Viimasel kohal on asunud nii Sillamäe, Tulevik , kui Tallinna Kalev ja Vaprus. Kuid autsaider on ennast ikka soost välja vedada suutnud. Näis kas Vaprus seda veelkord suudab?

Kommentaar

iseenesest võiksid ju välja kukkuda keegi nendest kes pole ammu esiliigas olnud näiteks tulevik või vaprus , peaksid tegema midagi siis oma klubiga kui tahaksid uuesti midagi saavutada, hetkel on nad nagu olnud seal meistriliigas teadmisega et välja nad ei kuku ja medalit nad kah ei saa, ehk siis muudavad suhtumist vms. see vaid minu arvamus. kui vaadata Sillamäed siis ma ei usu et nad kukuvad hetke seisuga kaldun arvama, et kalev tulevik või vaprus. Muidugi väga hull laks oleks kui Maag tammeks kukuks kui vaevalt see juhtub , kuigi hetkel neid lahutab viimastest ainult 4 ja 6 punkti

Kommentaar

Mulle on kõik tagumise neliku klubid kuidagi sümpaatsed, kõik võiks alles jääda.

Aga miskipärast on selline tunne, et madin käib viimaste voorudeni ja Vaprus jääb kümnendaks.
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Pole eriti minu asi kommenteerida, kuid tähtede praeguse seisu järgi välja kukkuv meeskond saab järgmisel aastal ikkagi osaleda meistrivõistlustel, kui just TVMK-ga miskine ime ei juhtu ja taoline klubi jätkab Eesti jalgpallimaastikul. Ime oleks ka amatöörklubina jätkamine.

Kommentaar

Working...
                                X