Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

WTF? Kas tõesti oli Kalju - Flora mängul nii vähe rahvast?

Kuidas sinna 686 inimest mahuks?
    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust

Kuidas sinna 686 inimest mahuks?
      ametliku protokolli lisati ka nö. säästutribüünil olnud publik.
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Aga eile küll nii vähe rahvast ei olnud, tundus nagu oleks rohkem olnud.

Kommentaar

Hoolimata lubadustest ja muust jutust, ega Kalju sel aastal ikka päris tippu Eestis ju veel ei jõua.

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
          Selle postituse ma salvestan, ja kurat kui me Florast sel aastal ees pool oleme, siis järgmisel aastal topid Sa kõik Flora mängud hommikul kell 11 peale.
          selle salvestuse võid nüüd vist rahus ära kustutada.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Hoolimata lubadustest ja muust jutust, ega Kalju sel aastal ikka päris tippu Eestis ju veel ei jõua.

Vähe vara on hoobelda siin. SAMA PALJU MÄNGE ON TULEMAS KUI PRAEGU OLNUD.

Kommentaar

Olen sinuga nõus.
              Tõenäoliselt ei juhtu see ka lähiaastatel.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kuigi pool hooaega on ees, siis sellegipoolest pmst võin, aga rahus, sest häbeneda pole midagi ja lihtsalt üks võistkond on selgelt tugevam.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                  Ja sama palju kolgib Flora ülejäänusid ka

Kommentaar

No nüüd võib ikka julgelt seda öelda, et tipp on lännu, kuigi kui pronksi saaksite, siis oleksin rahul. Aga arvata on, et üle 5. koha välja ei venita.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                      Kuigi pool hooaega on ees, siis sellegipoolest pmst võin, aga rahus, sest häbeneda pole midagi ja lihtsalt üks võistkond on selgelt tugevam.
                      üks võistkond ?
                      usun et flora ja levadia on SELGELT tugevamad , ja TVMK Trans on nõrgemad aga võtavad ülemised kohad Kalju ees . Samas kaotab kalju ka punkte nõrgematele ( rohkem kui teised tabeli tipud )
                      Muidugi positiivne oli hooaja algus ja meistriliigasse tulek , aga ma ei näe väga mõtet brasiilastel kui samahäid mängumehi saaks Skandinaaviast või Ida-Euroopast samamoodi . Ja ega need Brasiilased siin tasuta ju ei mängi , palka tahetake ka ikka kui kodumaast nii kaugel jne.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                        Ja ega need Brasiilased siin tasuta ju ei mängi , palka tahetake ka ikka kui kodumaast nii kaugel jne.

Ära ole selles nii kindel.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                          üks võistkond ?
                          usun et flora ja levadia on SELGELT tugevamad , ja TVMK Trans on nõrgemad aga võtavad ülemised kohad Kalju ees . Samas kaotab kalju ka punkte nõrgematele ( rohkem kui teised tabeli tipud )
                          Muidugi positiivne oli hooaja algus ja meistriliigasse tulek , aga ma ei näe väga mõtet brasiilastel kui samahäid mängumehi saaks Skandinaaviast või Ida-Euroopast samamoodi . Ja ega need Brasiilased siin tasuta ju ei mängi , palka tahetake ka ikka kui kodumaast nii kaugel jne.
                          Palka soovivad ka saada Skandinaaviast toodavad mängijad. Mis mõtet on tuua Skandinaaviast või Ida-Euroopast mängumehi kui need küsivad enda taseme kohta ikka liialt kõrget palganumbrit??? Mängutase ja palganumber peaks ikka olema tasakaalus. Nõmme Kalju vähemalt maksab palka proffidele.

Kommentaar

Palka soovivad ka saada Skandinaaviast toodavad mängijad. Mis mõtet on tuua Skandinaaviast või Ida-Euroopast mängumehi kui need küsivad enda taseme kohta ikka liialt kõrget palganumbrit??? Mängutase ja palganumber peaks ikka olema tasakaalus. Nõmme Kalju vähemalt maksab palka proffidele.

Minu teada on Kalju ainult üks proff kes saab arvestatavat palka. Selleks on Ingemar. Osad eestlased pidid ka vist midagi nipet- näpet saama. Brassidega pidi vabsee arveldamine käima nagu naturaalmajanduse aegu.
                            (Seda oli ka näha "Pealtnägija" lõigus).

Kommentaar

pakutakse elamiskohta ja toitu ja brasiilased on nõus mängima?
                              vb tõesti kui eestis elab mõnel naine või perekonnaga siia kolitakse siis mängitaks hea meelega , aga nu kui kaljut ootaks ees peatreeneri vahetus siis oleks kõiks lõunaameerika poisid lõinud arvatavasti

Kommentaar

Getul on vist mingi 5 aastane leping või midagi sellist.
                                Ei mina usu, et ta sellel hooajal kinga saab. Tulemusi nagu natuke ju on ja Kunol küll ei tohiks midagi kobiseda olla. Järgmine hooaeg on muidugi teine teema.

Kommentaar

Working...
                                X