Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selle postituse ma salvestan, ja kurat kui me Florast sel aastal ees pool oleme, siis järgmisel aastal topid Sa kõik Flora mängud hommikul kell 11 peale.
selle salvestuse võid nüüd vist rahus ära kustutada.
Kuigi pool hooaega on ees, siis sellegipoolest pmst võin, aga rahus, sest häbeneda pole midagi ja lihtsalt üks võistkond on selgelt tugevam.
üks võistkond ?
usun et flora ja levadia on SELGELT tugevamad , ja TVMK Trans on nõrgemad aga võtavad ülemised kohad Kalju ees . Samas kaotab kalju ka punkte nõrgematele ( rohkem kui teised tabeli tipud )
Muidugi positiivne oli hooaja algus ja meistriliigasse tulek , aga ma ei näe väga mõtet brasiilastel kui samahäid mängumehi saaks Skandinaaviast või Ida-Euroopast samamoodi . Ja ega need Brasiilased siin tasuta ju ei mängi , palka tahetake ka ikka kui kodumaast nii kaugel jne.
üks võistkond ?
usun et flora ja levadia on SELGELT tugevamad , ja TVMK Trans on nõrgemad aga võtavad ülemised kohad Kalju ees . Samas kaotab kalju ka punkte nõrgematele ( rohkem kui teised tabeli tipud )
Muidugi positiivne oli hooaja algus ja meistriliigasse tulek , aga ma ei näe väga mõtet brasiilastel kui samahäid mängumehi saaks Skandinaaviast või Ida-Euroopast samamoodi . Ja ega need Brasiilased siin tasuta ju ei mängi , palka tahetake ka ikka kui kodumaast nii kaugel jne.
Palka soovivad ka saada Skandinaaviast toodavad mängijad. Mis mõtet on tuua Skandinaaviast või Ida-Euroopast mängumehi kui need küsivad enda taseme kohta ikka liialt kõrget palganumbrit??? Mängutase ja palganumber peaks ikka olema tasakaalus. Nõmme Kalju vähemalt maksab palka proffidele.
Palka soovivad ka saada Skandinaaviast toodavad mängijad. Mis mõtet on tuua Skandinaaviast või Ida-Euroopast mängumehi kui need küsivad enda taseme kohta ikka liialt kõrget palganumbrit??? Mängutase ja palganumber peaks ikka olema tasakaalus. Nõmme Kalju vähemalt maksab palka proffidele.
Minu teada on Kalju ainult üks proff kes saab arvestatavat palka. Selleks on Ingemar. Osad eestlased pidid ka vist midagi nipet- näpet saama. Brassidega pidi vabsee arveldamine käima nagu naturaalmajanduse aegu.
(Seda oli ka näha "Pealtnägija" lõigus).
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
pakutakse elamiskohta ja toitu ja brasiilased on nõus mängima?
vb tõesti kui eestis elab mõnel naine või perekonnaga siia kolitakse siis mängitaks hea meelega , aga nu kui kaljut ootaks ees peatreeneri vahetus siis oleks kõiks lõunaameerika poisid lõinud arvatavasti
Getul on vist mingi 5 aastane leping või midagi sellist.
Ei mina usu, et ta sellel hooajal kinga saab. Tulemusi nagu natuke ju on ja Kunol küll ei tohiks midagi kobiseda olla. Järgmine hooaeg on muidugi teine teema.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar