Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    See on mulle küll uudis, et mina, Toomas, Mihkel, Jüri ja Mart saame asjas kaasa rääkida. Äkki oskad juba öelda, kuhu ja mis kell peaks me järgmisel aastal tulema, et graafikut meie soovide järgi tehtaks?
    sinul pole ses asjas muud teha, kui vait olla, sest MLi klubi sul veel ei ole.

Kommentaar

Eks asi on ka selles, et ühel ajal oleks 3 mängu Tallinnas, neist üks ka telemäng Lev - Flora. Seega on Kalju varajane aeg isegi hea, saab peale oma klubi mängu kas Kadriorust või telekast kohalikke tippklubisid vaadata ja õhtul EMi ka veel. Hoolimata lubadustest ja muust jutust, ega Kalju sel aastal ikka päris tippu Eestis ju veel ei jõua.

Kommentaar

11 pole muidugi väga hea kellaaeg, aga rumalus oleks panna mäng samale kellaajale mõne huvitava EM-mänguga. Ma ei ole küll kursis EM mängude kellaaegadega, kuid kui mängud hakkavad kl 19, siis enne kella kahte ei ole küll ühtegi mängu panna, samamoodi ka peale viite.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          sinul pole ses asjas muud teha, kui vait olla, sest MLi klubi sul veel ei ole.
          sa võiks ka ikka alles siis rääkima hakata, kui kunagi sihuke ime juhtuks, et flora liiga- või karikamäng kl 11 peale satuks.

igati loogiline olnuks, et telemäng (levadia-flora) panduks 16.30ks (19.00 rootsi-hispaania). 3/4 h jooksul peaks laupäevases liikluses tallinna piires küll kick offi ajaks koju jõudma. aga ilmselt kardeti, et tartu fännid ei jõua kl 14lt mängult kuidagi õigeks ajaks koju tagasi.

kossu eest sai telemängu nihutatud küll, asi seda siis EM-i eest nihutada olnuks.

Kommentaar

Nagu ma aru saan, siis peale Kalju ja Maagi omade teistel ei olekski nagu õigust siin väidelda midagi? Teistel ju nii varast mängu pole veel olnud? Olgu, teeme siis nii.

Kommentaar

Nagu ma aru saan, siis peale Kalju ja Maagi omade teistel ei olekski nagu õigust siin väidelda midagi? Teistel ju nii varast mängu pole veel olnud? Olgu, teeme siis nii.
              naljaga või mitte aga see olid vist ikka nagu sina kes martinil lõuad pidada soovitas
              ja neid 11seid mänge on ka teistel olnud, va muidugi fc flora kellel kohe kunagi ei vea ja peab alati hiljem alustama.

Kommentaar

Eks asi on ka selles, et ühel ajal oleks 3 mängu Tallinnas, neist üks ka telemäng Lev - Flora. Seega on Kalju varajane aeg isegi hea, saab peale oma klubi mängu kas Kadriorust või telekast kohalikke tippklubisid vaadata ja õhtul EMi ka veel. Hoolimata lubadustest ja muust jutust, ega Kalju sel aastal ikka päris tippu Eestis ju veel ei jõua.
                ma vaatan, et sa oled ikka soe peast natukene, sorry...
                www.jkkalju.ee
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Aga EJL võiks aidata klubidel rahvast staadionile tuua ning muretseda suured ekraanid, kohe peale liigamängu läheb ekraanidele EM mängud. Suur jalgpalli elamus staadionil, kus on nii Eesti kohaliku jalgpalli kui ka Euroopa tippmänge. Mujal euroopas vaadatakse EM finaalturniiri mänge väljakutel tuhandete inimestega koos. Sama annas ka Eestis teha kui ainult EJL ise ka kaasa aitaks. Kell 11 hommikul ma heal juhul ärkan vabal päeval (on tõesti erandeid, kus on sõidetud fännibussiga Tallinnast välja mängule).

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Kahju, siinsel jalgpallimaastikul ei saa olukord kuidagi paraneda kui asja juhivad täielikud koomikud. Kui kuskil Hispaanias kuuldaks, et kõrgliiga mäng algab kell 11 hommikul, mõeldaks et tegemist on naljaga.

Viimasedki fännide vahelised duellid tahetakse ära kustutada, sest kuidas saab mingit fiilingut tekkida, kui mäng algab kl 11, ja eriti kahju on tartlastest. Ja mängul, kus oleks reaalne saada üle 1000nde inimese, tuleb nüüd heal juhul 100 pealtvaatajat.

Suvel peaksid kõik mängud algama vähemalt kl 19, et saaks tekkida ka väljaku ääres mingit fiilingut.

Mul lihtsalt tekib küsimus, kuidas saab ühes riigis jalgpallimaastikul kõik nii valesti olla?

Ja urmar, palun ära isegi vaevu vastama, sest sa ei suuda ammendavat vastust anda ning oled silma kinni truu oma bossile

E: Ja mina ootan juba aega, millal koondisemängud pandaks kella üheksaks hommikul, sest samal päeval võib toimuda ju mingi muu spordisündmus.
                    Njahh. tõesti varakult peab Tartust tulema hakkama, aga elab yle. Teeme siis hommikuvõimlemist koos :-D

Kommentaar

Kuno lähed viskad liitu mõned rahapakid lauale, saate hilisema mängu ja nemad uuemad arvutid näiteks

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                        Kuno lähed viskad liitu mõned rahapakid lauale, saate hilisema mängu ja nemad uuemad arvutid näiteks
                        Mis raha eest siis kalju brassid telefoni- , interneti- ja muid arveid maksavad?

Kommentaar

Algselt postitas R10 Vaata postitust
                          Mis raha eest siis kalju brassid telefoni- , interneti- ja muid arveid maksavad?
                          Kas neil need asjad üldse on? Minu arusaama järgi elutsevad nad kuskil Cawi Foodsi territooriumil ja neill neid nipsasju pole.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Miks liit oma lehel ei kajasta kolmanda liiga ja neljanda lääne protokolle ja miks noorte tulemusi nii kaootiliselt kajastatakse?
                            kordan....
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Hoolimata lubadustest ja muust jutust, ega Kalju sel aastal ikka päris tippu Eestis ju veel ei jõua.
                              Selle postituse ma salvestan, ja kurat kui me Florast sel aastal ees pool oleme, siis järgmisel aastal topid Sa kõik Flora mängud hommikul kell 11 peale.

Kommentaar

rahu rahu, ärme siis imedemaale ka mõtetes kohe torma.

Kommentaar

Working...
                                X