Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    http://sport.err.ee/index.php?0584136

ja mitte ainult meistriliiga kohta
    Rsk, mul ei mängi neid!
    On veel kellegil see probleem?

Kommentaar

jah, et lõpuks siis kõik klipid üleval

Kokku siis 15 klippi. Kõik need kanti ette selleaastasel jalgpallihooaja lõpetamisel.

NB! Videoklipid on kahes formaadis - kiire internetiühenduse korral saab parema kvaliteediga klippi vaadata, klikkides video all oleval lingil "1200".

Soovitan siiralt seda võimalust kasutada, kuna siis kvaliteet oluliselt parem

Lisaks siis ikka 4 asja ka Youtube's:

FC Levadia

FC Flora

FC TVMK

Naised (tüdrukud)

erinevaid asju saab vaadata aadressilt

Edu!

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
        Rsk, mul ei mängi neid!
        kas sul arvuti muidu WMV faile maha mängib? Kui ei, siis ei mängi ka neid faile... Proovi leida mingi plugin, mis aitaks neid maha mängida.

Kui mängib, siis tuleb ilmselt mõned korrad proovida käivitada, kuna olen aru saanud, et nende klippide ilmudes on läinud ETV spordi saidil üpris kõvaks vaatamiseks.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
          Rsk, mul ei mängi neid!
          Mul on vahel Mozilla pluginaga sport.err.ee videosid vaadates järgmine probleem: video laadimiseks ei lähe, kuna väidetavalt toimub andmete ülekanne saidilt statistik-gallup.net. Teinekord oota või veerand tundi, Mozilla restart ei aita. Ei tea, kas viga on minus/minu seadistustes või ongi see statistik-gallup.net õnnetu hing, kellega vahel ühendust saada ei õnnestu, mistõttu ei registreerita vaatamist ära ning videomaterjali juurde ei lasta.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
            Mul on vahel Mozilla pluginaga sport.err.ee videosid vaadates järgmine probleem: video laadimiseks ei lähe, kuna väidetavalt toimub andmete ülekanne saidilt statistik-gallup.net. Teinekord oota või veerand tundi, Mozilla restart ei aita. Ei tea, kas viga on minus/minu seadistustes või ongi see statistik-gallup.net õnnetu hing, kellega vahel ühendust saada ei õnnestu, mistõttu ei registreerita vaatamist ära ning videomaterjali juurde ei lasta.
            Minul on Mozzillaga sama lugu.
            Ootasin Lisa-aja vaatamiseks eelmine kord 47 minutit, kui teine käima läks. Tihti peale ei lähe nad ültse käima. Kus kohast uut plugini saada ?

Kommentaar

sama siin, google chrome ka ei näita.

Kommentaar

Üldse võiks nad vähe inimlikumasse formaati panna. Linuxi all vaja veidi enne nokitseda, kui tööle saab.

Kommentaar

Working...
                X