Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse

X
- 

jah, et lõpuks siis kõik klipid üleval 

Kokku siis 15 klippi. Kõik need kanti ette selleaastasel jalgpallihooaja lõpetamisel.

NB! Videoklipid on kahes formaadis - kiire internetiühenduse korral saab parema kvaliteediga klippi vaadata, klikkides video all oleval lingil "1200".

Soovitan siiralt seda võimalust kasutada, kuna siis kvaliteet oluliselt parem 

Lisaks siis ikka 4 asja ka Youtube's:

FC Levadia

FC Flora

FC TVMK

Naised (tüdrukud)

erinevaid asju saab vaadata aadressilt

Edu!
 Kommentaar
- 

kas sul arvuti muidu WMV faile maha mängib? Kui ei, siis ei mängi ka neid faile... Proovi leida mingi plugin, mis aitaks neid maha mängida.Algselt postitas sosku Vaata postitustRsk, mul ei mängi neid! 
 On veel kellegil see probleem?

Kui mängib, siis tuleb ilmselt mõned korrad proovida käivitada, kuna olen aru saanud, et nende klippide ilmudes on läinud ETV spordi saidil üpris kõvaks vaatamiseks.
 Kommentaar
- 

Mul on vahel Mozilla pluginaga sport.err.ee videosid vaadates järgmine probleem: video laadimiseks ei lähe, kuna väidetavalt toimub andmete ülekanne saidilt statistik-gallup.net. Teinekord oota või veerand tundi, Mozilla restart ei aita. Ei tea, kas viga on minus/minu seadistustes või ongi see statistik-gallup.net õnnetu hing, kellega vahel ühendust saada ei õnnestu, mistõttu ei registreerita vaatamist ära ning videomaterjali juurde ei lasta.Algselt postitas sosku Vaata postitustRsk, mul ei mängi neid! 
 On veel kellegil see probleem?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
 Kommentaar
- 

Minul on Mozzillaga sama lugu.Algselt postitas dareth Vaata postitustMul on vahel Mozilla pluginaga sport.err.ee videosid vaadates järgmine probleem: video laadimiseks ei lähe, kuna väidetavalt toimub andmete ülekanne saidilt statistik-gallup.net. Teinekord oota või veerand tundi, Mozilla restart ei aita. Ei tea, kas viga on minus/minu seadistustes või ongi see statistik-gallup.net õnnetu hing, kellega vahel ühendust saada ei õnnestu, mistõttu ei registreerita vaatamist ära ning videomaterjali juurde ei lasta.
 Ootasin Lisa-aja vaatamiseks eelmine kord 47 minutit, kui teine käima läks. Tihti peale ei lähe nad ültse käima. Kus kohast uut plugini saada ?
 Kommentaar
Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar