Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKas tõesti peeti üks mäng teisel harjutusväljakul ja publikule pileteid ei müüdud?
Algselt postitas urmar Vaata postitustArusaamatu, miks just seda mängu pidid vaatamas käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitust2. harjutusväljakul oli mäng, mängu pidin vaatama tagumiselt kunstmuruväljakult läbi aia. Pileteid mängule müüdi.
Kui see nüüd aroonia ei ole, siis ma olen hämmelduses.
Samahästi võiks väita, et käisin Kalevi spordihallis kossu vaatamas ja sealsed kaared või mis nad üldse on, segasid vaatamast. Rohkem enam kossu ei vaata.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAroonia on pigem siiski sinu poolt, arusaamatu, miks sa teisi mänge vaatamas ei käinud, mis peeti ehk pisut paremates tingimustes.
Samahästi võiks väita, et käisin Kalevi spordihallis kossu vaatamas ja sealsed kaared või mis nad üldse on, segasid vaatamast. Rohkem enam kossu ei vaata.
JK Sillamäe Kalev - Viljandi JK Tulevik. Mis nüüd? Lõpuks tuleb ehk välja, et miks ma üldse just seda mängu vaatama läksin. Meistriliigas mängitakse ju 180 mängu.
Ja ma pole midagi öelnud selle kohta, et ma nüüd mitte kunagi enam jalgpalli ei vaata, vaid enne ma mõtlen 10 korda, kas on ikka mõtekas minna staadionile. Või võib vabalt näitkes kodus istuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustArusaamatu, miks just seda mängu pidid vaatamas käima.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAnna andeks, aga see ei ole muud, kui otsitud põhjus. Peaksid väga hästi teadma, et see mäng viidi sinna erandkorras. Arusaamatu, miks just seda mängu pidid vaatamas käima. Või tahad väita seda, mida võis mõelda juhuslik vaataja sel mängul viibides.
ja muidugi miks mitte siin foorumi aastalõpuhääletuse mingis kategoorias.
uskumatu ikka et selliseid mõtteid peab lugema siitCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Despoot Vaata postitustArusaamatu mõtteviis. See aasta võiks EJL enne igat vooru siis öelda need mängud, mille külastamine pole arusaamatu.
Pole lihtsalt aus ühest ammusest mängust üldistusi teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui tahetakse midagi negatiivset öelda, siis valitakse välja üks asendusväljakul toimunud mäng ja siis hakatakse sellest mingit üldistust tegema. Selline ei tohiks olla ühe õige jalgpallifänni suhtumine.
Pole lihtsalt aus ühest ammusest mängust üldistusi teha.
Kas EJL on mingi eraldi infonumber ka olemas, kust ma saaks teada, mis mänge mul on mõtekas külastada? Äärmiselt huvitav loogika, arvestades seda, et sa peaks liidus töötama. Ehk teisi inimesi pole nii lodeva suhtumisega, muidu...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui tahetakse midagi negatiivset öelda, siis valitakse välja üks asendusväljakul toimunud mäng ja siis hakatakse sellest mingit üldistust tegema. Selline ei tohiks olla ühe õige jalgpallifänni suhtumine.
Pole lihtsalt aus ühest ammusest mängust üldistusi teha.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMina leian tee staadionile kindlasti tulevikus üles, aga mida oleks pidanud tegema näiteks inimene, kes esimest korda mängule tuleb? Ma võin mürki võtta, et see oleks tema viimaseks korraks jäänud. Jalgpallifännide pärast ei peaks liit üldse tõmblemagi, aga et kuidagi publiku arvu suurendada, tuleks midagi teha, et ka tavaline inimene staadionil käiks.
Kas EJL on mingi eraldi infonumber ka olemas, kust ma saaks teada, mis mänge mul on mõtekas külastada? Äärmiselt huvitav loogika, arvestades seda, et sa peaks liidus töötama. Ehk teisi inimesi pole nii lodeva suhtumisega, muidu...
Selle asemel üritate mulle siin ära panna mingi vist tantsupeo tõttu nurgataga korraldatud mängu pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitusturmar, kogu lugupidamise juures, sa ju ei ole siin foorumis mingi incognito, enamus ju siin foorumis teavad kes sa oled. ja selliseid mõttevälgatusi sinu sulest lugeda on veidi valus. sa ise ei arva nii?
Kommentaar
-
Koondise mängudel käivad inimesed eeskätt sellepärast, et nad on eestlased ning omadele minnakse kaasa elama ja mängude tase on üpris korralik. Meistriliigas pole kahjuks selline nähtus välja kujunenud (või siis sellel ei lasta lihtsalt tekkida - Viljandis näiteks). Paraku pole ka kodune jalgpall võrreldes näiteks tippliigadega eriti atraktiivne. Praegu on pea kõigil kodus 1001 erinevat kanalit, kust näeb erinevaid mänge. Miks peakski üks tugitoolisportlane homme minema välja külmetama, kui telekast näitab söögi alla ja söögi peale erinevate liigade otseülekandeid? Polegi nagu põhjust.
Algselt postitas urmar Vaata postitustSelle asemel üritate mulle siin ära panna mingi vist tantsupeo tõttu nurgataga korraldatud mängu pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEi, seekord ma küll ei arva, et ma midagi erilist ütlesin. Minu mõte oli ikkagi see, et miks tahetakse ühest ammusest mängust mingeid suuri järeldusi teha.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar