Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• -vandersell-
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Miks Kure ja Tulevik, tegu on ju täiesti iseseisvate klubidega? Äkki ikka Kalju või Legion saavad need mehed laenule? /s
    Mis teha, mõned mehed on vanas liiga kinni.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Kure ja tulevik võivad see aasta mõne hea laenumehe saada omale florast, kui sellise tempoga flora oma ryndeliini täiendab ja kedagi välja ei saa myydud.
    Miks Kure ja Tulevik, tegu on ju täiesti iseseisvate klubidega? Äkki ikka Kalju või Legion saavad need mehed laenule? /s

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Kure ja tulevik võivad see aasta mõne hea laenumehe saada omale florast, kui sellise tempoga flora oma ryndeliini täiendab ja kedagi välja ei saa myydud.
    Ma pole üldse kindel, kas Zenjov ja Ojamaa suudavad põhikoosseisus kohta õigustada. Võib juhtuda nagu Liivakuga või Kallastega ja Jäägeriga (vigastuste küüsis pidevalt).

Leave a comment:

• käbi
    replied

Leave a comment:

• gianluca
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Mida kuradit on kalendris 8.05. vs. Legion, 25.09 vs Vaprus ja 3.10 vs Kuressaare valgustusega A. Le Coqil mängu algusaegadeks kell 13.00.
    Ajuvaba.
    Täpselt.

FCF-Kure ka: 04.04.2021 kell 13:00

Soolake sisse need kell 13.00 algavad mängud, jäävad vahele.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Mida kuradit on kalendris 8.05. vs. Legion, 25.09 vs Vaprus ja 3.10 vs Kuressaare valgustusega A. Le Coqil mängu algusaegadeks kell 13.00.
    Ajuvaba.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Esimene mäng siis 5. märtsil Pärnuga.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    väike era preseason ja siis kohe koondisesse

Leave a comment:

• matys
    replied
    Kas Lepiku kohta on uudiseid? Või tuleb jälle talle juulis era preaseason?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Flora hooaja ettevalmistus laager on täitsa edukas. Paar uut nägu olid vist testimisel ka.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Uut taktikat saadi ka proovida täitsa tasuta.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Kuidas mäng oli? 0-1 kaotus CLi alagrupi tiimi vastu ei tundu paha tulemus.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Pohlak - “Sa ei saa jalgpalliasja ajada nagu mingit Football Manageri”
    * ajab jalgpalli nagu Football Manageri.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Minu maitse jaoks võiks Flora tõepoolest tuua 2-3 väga korralikul tasemel leegionäri, et suurendada oma võimalusi eurosarjas tõesti midagi ilusat korda saata. Ei kaotataks seejuures kuidagi oma identiteeti. Eelmine hooaeg mu arvates näitas, et rahvusvahelise taseme jaoks jäi see Eesti oludes väga hästi komplekteeritud sats mõnel positsioonil ikkagi natuke õhukeseks. Aga kui on valitud selline tee, et soovitakse edu saavutada ainult eestlastega, siis see on nende valik ja raske on justkui midagi ette heita. Veel vähem saab ette heita või midagi ära võtta Flora sportliku poole eest vastutavatelt inimestelt, kelle mängijate skautimine ja arendamine on tõesti kõrgel tasemel.

Paraku on praegusel hetkel sellel üllal ja suurel eesmärgil ka teine pool, et mingigi rahvusvahelise taseme jaoks on meil umbes pooleteist-kahe meeskonna jagu kohalikke mängijaid, mistõttu teiste jaoks jääb supp lahjaks ja konkurentidel jääb loota peamiselt ainult õnnestumistele välisturult ning tuleb katkised muruniidukeid üles putitada. Seega on tagatud nii enda sportlike eesmärkide täitmine kui ka see, et väga keeruline on neile kanna peale astuda, mis Flora vaatevinklist on ju igati õige käitumismudel. Laiemalt peaks aga nii jalgpallirahvast kui ka alaliitu muretsema panema, et need käärid liiga suureks ei läheks ja meistrikulla kättesaamine ainult vormistamise küsimus ei oleks. Lisaks varasemalt ülesehitatud parimale positsioonile mängijate värbamiseks on ka eurorahade finantsloogika ülesehitatud selliselt, et võitja võtab kõik, mis loob täiesti surnud ringi. Ja nagu spordis ikka, siis edu toodab edu.

Viimane versioon Football Managerist, mida ma mängisin, olin 2009. Toona ma mäletan, et tegin Lokomotiviga umbes samamoodi. Ma võtsin kõik parimad vene 16-17 aastased noored. 1-2 igast aastakäigust kujunes päris heaks vennaks. Parimaid sai isegi maha müüa. Ja kui kedagi ei saanud müüa, siis tuli veidi noorem vend asemele ja sai uuele ringile mindud. Kuna nende saamine oli megakerge, siis teised klubid jäid pika ninaga lõpuks (pluss mul oli lõpuks Euroopa parimaid akadeemiaid) ning leegionäride limiidi mõttes oli hea, et konkurentidele andekatest mängijatest jäi puudu. Kuna mul olid eurokarikad lõpuks suht garanteeritud ja sealt sai veelgi rohkem raha, kui teised, siis sai enda infrat ja treeneritebaasi arendada.

Klubi arengu mõttes teeb Flora praegu ülihead tööd.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ojamaa on vanem versioon Vlasy Sinjavskist lihtsalt lühem. Täpselt samamoodi täie pasaga rünnakule ning 1-2 signature driblamis move ja põhiline mängumoto on, et cut insidele järgneb löök ning nurgalipu juurde joostes silmad kinni tsenderdus. Kui sobib Vlasy, siis kuidas ei saa Ojamaa sobida. Identsed mängumehed stiililt.
    Sarnased, aga päris nõus pole.

Sinjasvki on seda tüüpi, kes on väravatele orienteeritud. Kui ta jääb 1-1le kaitsjaga siis on suht rõve kui ta konksutab kasti lähedal ja läheb löögile. Enamasti need löögid on nii teravad ja head, et need lähevad sisse. Seda on näha olnud ka mängudest, kus korra magatakse ta maha ja ongi kõik. Eriti veel Euroopas tulnud vastased. Eesti liigas surutakse Vlasi ära äärele või ei lasta tal üldse sellist asja teha. Samamoodi nagu keegi ei taha, et Vassiljev kasti tagant löögile saaks. Söötude andmises peab Vlasi juurde panema kindlasti.

Ojamaa nii palju kui ma teda kunagi Motherwelli ja hilisematel perioodidel jälgisin lõi ka väravaid, aga enamasti ikkagi oli söödumeister. Paraku Ojamaal sellist lööki pole nagu Vlasil (võib-olla teen liiga ja Ojamaa näitab järgmine aasta, et lööb kõigil puuri täis , aga ma pigem arvan et järgmine aasta Ojamaa söödunumbrid on ilmselt paremad kui tema värava numbrid). Siis ongi see mäng klappinud kui on olnud in the box tüüpi ründaja olemas, kes need söödud ja tsenderdused sisse koksab või ära vajutab. Lepik oleks täpselt see ideaalne in the box ründaja, kellega Ojamaa ilmselt klapiks.

Sellega nõus, et ilmselt paremale äärele või vasakule äärele võtab koha sisse, aga kuidas ta kasutegur kujuneb kui Sappinen põhiründaja, siis seda ei oska hinnata.

Leave a comment:

Working...
X