Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Kas siis tõesti hakkavad Nõmm või Igonen pinki nühkima? Oleks väga kurb kui nii läheks. Või tegelt saab Flora Nõmme iga kell Tulevikule laenata.
    See viimane vist pole teema. "Esmajoones tegeleme praegu Floraga liitunud Karl-Romet Nõmmele asendaja leidmisega," kõneles Mutle.

Ma personaalselt loodan ka, et Nõmme uudis tähendab, et Igonen on välismaale tagasi siirdumas. Vastaselt juhul on Eesti ühes klubis riigi teine ja neljas number väravavahipositsioonile, mis oleks päris kummaline. Flora fännid võivad rahul olla ja Flora klubina vaieldamatult tubli, sest nende asemel nopiks samamoodi mängijad. Aga suures pildis ei tunduks see hea mängijate arengu ega liiga seisukohalt.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Lapa läheb kaitseväkke ja temaga arvestad ei saa. Raider oli mu meelest laenul aga võin ka eksida. Paplavskist on mingi müstiline vigastus vaevanud, mis seal täpselt tal katki on, ei oska ma kommenteerida.
    Jäävadki Igonen, Nõmm, Veelmaa ja küsimärgiga Paplavskis.
    Kas siis tõesti hakkavad Nõmm või Igonen pinki nühkima? Oleks väga kurb kui nii läheks. Või tegelt saab Flora Nõmme iga kell Tulevikule laenata.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Karofeldi ostis Kure välja v mis keiss temaga on?
    Duubel ei pea ju mängijaid ostma

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Lapa läheb kaitseväkke ja temaga arvestad ei saa. Raider oli mu meelest laenul aga võin ka eksida. Paplavskist on mingi müstiline vigastus vaevanud, mis seal täpselt tal katki on, ei oska ma kommenteerida.
    Karofeldi ostis Kure välja v mis keiss temaga on?

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Mis see Flora hektesaldo kollkipritega nüüd on? Esikinnas Igonen, hooaeg esikindana alustanud Paplavskis, Tuleviku esikinnas Nõmm, u21 koondislane Lapa, sügisel Kalevist napsatud ja Kalju vastu premmi debüüdis nullimängu teinud Raider, esiliigas trobikond matše saanud Veelmaa ning... eem... mis see Karofeldi lepinguline staatus üldse on? Korralik

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mis see Flora hektesaldo kollkipritega nüüd on? Esikinnas Igonen, hooaeg esikindana alustanud Paplavskis, Tuleviku esikinnas Nõmm, u21 koondislane Lapa, sügisel Kalevist napsatud ja Kalju vastu premmi debüüdis nullimängu teinud Raider, esiliigas trobikond matše saanud Veelmaa ning... eem... mis see Karofeldi lepinguline staatus üldse on? Korralik

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas Kribenski Vaata postitust
    Muposse võib ka minna
    sfot: (endine vist) muponaut Lepmets muidu Sakus ja Lasnamäel annab fitnessrühmakaid.

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
    Kaht esikinnast hoida pole kõige parem mõte mõlema mängija arengu ja klubi eelarve vaatenurgast. Seega ilmselt esimene variant, irvhambad ennustavad Maardut, Narva Transi või mõnd ehitusfirmat.

Muposse võib ka minna

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Igonen lahkumas? Või siis Paplavskis? Igatahes Nõmm Viljandist Florasse.
    Kaht esikinnast hoida pole kõige parem mõte mõlema mängija arengu ja klubi eelarve vaatenurgast. Seega ilmselt esimene variant, irvhambad ennustavad Maardut, Narva Transi või mõnd ehitusfirmat.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Igonen lahkumas? Või siis Paplavskis? Igatahes Nõmm Viljandist Florasse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Selle pealt on hea Vlasit ja co. müüa
    Vlasi oli pikka aega viimane mängija, kes Zagrebi võrgud sahisema pani.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Oota Flora skooris Zagrebi Dinamo vastu ühe mänguga samapalju kui CSKA, Feyenoord ja Wolsberger 6 mängu peale kokku?
    Selle pealt on hea Vlasit ja co. müüa

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Oota Flora skooris Zagrebi Dinamo vastu ühe mänguga samapalju kui CSKA, Feyenoord ja Wolsberger 6 mängu peale kokku?

Leave a comment:

• JuriM
    replied

See lõpp kisub ikka kole imelikuks.

Leave a comment:

• Kotz
    replied
    Floras ka täitsa kolle juba kuuldavasti

Leave a comment:

Working...
X