320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mind huvitab ka see, et 31-aastast Kamsi kõrvale jättes on hetkeseisuga vanuselt järgmine mees lootustandev noormängija Alliku. 26-aastased on peale tema veel Zaka ja Toom, siis tuleb 24-aastane põhikeskkaitsepaar ja järgmine on 23-aastane Anier. Et kes need kogenud mehed on, kes seda meeskonda raskemal hetkel vedama peaksid? Kams üksi? Tänavu oli juba näha, kuidas võttis kogu koorma enda kanda ja mis sealt siis tuli, mh mäletamist mööda kolm penaltit näiteks. Kõik puhtalt sellest, et mõtles üle.

    Lisaks kui nüüd õnnestub näiteks Sappinen maha parseldada, mis ilmselt oleks talle endale ja koondisele pikas perspektiivis ainult kasulik, siis kes väravaid hakkab lööma? Allikult tuli sel hooajal küll 15, aga ainult kaks esikolmiku vastu, täpsemalt mõlemad selles 6:1 võidus Levadia üle, kus ühe jalaga mees oleks ka paar tükki ära löönud. Zaka peab 15+15 hooaja tegema? No ei usu. Panna kõik kaardid Anierile? Täiendada - aga kust ja kellega, arvestades, et hooaja alguses eurosarja ka lubada ei saa?

    Küsimusi oluliselt rohkem kui vastuseid. Näis kuidas lahendatakse.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

    Kommentaar


      Algselt postitas peters Vaata postitust
      Kui seda tabelit vaadata, siis on siiski selgelt näha, et viimases ringis toimub tagasilangemine. Küllap seal see vabastamise põhjus ongi. Lisaks muidugi karikast väljakukkumine.

      Üldiselt küsimusi tekitas eelkõige kaitsemäng, seletamatu kaotus Tammekale, kus mängu käigus suudeti 2 korda viigistada, ometigi lõpuks kaotus ja teine poolaeg Levadiaga. Probleeme oli.

      Samuti oli ilmselt vähe neid, kes pärast III ringi kahtlesid flora tiitlis. Kokkuvõtteks ei saa me teada, mida suudaks flora siis, kui Arbeiter saaks teha ka hooaja ettevalmistumise, aga lõpp läks tal siiski rappa.
      See on eraldi küsimus, kuidas viimaseks kaheks mänguks kontsentratsioon nii kehva oli, kas oli meeskond juba peas laiali läinud... hakati lepinguid liiga vara klaarima? tegelikut oli ka Arbeiteril esimene tõsine tiitliheitlus juhendada.

      2. ja 3. ringi koondtabel oleks selline
      1. Flora 42p
      2. Infonet 38p
      3. Levadia 38p
      4. Kalju 35p

      Kommentaar


        Sappineniga jäädi Rootsis rahule ja mehele endale meeldis ka seal.
        Eelmisel nädalal Rootsi pronksiklubis Norrköpingus testimisel käinud 20-aastane Eesti koondislane Rauno Sappinen on ülilähedal oma esimesele välislepingule.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

        Kommentaar


          Jälle tulpidepaa siis tulemas.On see siis see meeletu püramiidi areng.Pigem ideede defitsiit.

          Kommentaar


            Lihtsalt ühed ja samad näod tiirlevad siin konnatiigis.Uus oleks huvitavam.

            Kommentaar


              Peatreeneri koha pealt pole ikka midagi uudist või Arnoga ikkagi juba käed löödud? Siin osad meeskonnad hakkasid juba uueks hooajaks valmistuma.

              Kommentaar


                Kas Sappinen on siis liitumas Rootsi kõrgliiga klubi Norrköpinguga? Ning mis saab Flora koosseisust, kui tervikust, sest Sappinenil ja Tammel on ainult veel lepingut järgmise aasta lõpuni järel. On siis Flora suurpuhastust tegemas?

                Kommentaar


                  Ei tea kuidas see uudis Rauno võimalikku üleminekut mõjutab:

                  www.playmaker.ee

                  Kommentaar


                    FC Flora esindusmeeskond alustab valmistumist järgmiseks Premium Liiga hooajaks 13. detsembril. Mängijad, kes osalesid Eesti koondisega Kariibi mere turneel liituvad treeningprotsessiga 19. detsembril.

                    Kuni peatreeneri ametisse määramiseni juhib esindusmeeskonna treeningprotsessi abitreener Jürgen Henn, kellel on abiks väravavahtide treener Aiko Orgla, füüsilise ettevalmistuse treener Ilo Rihvk, füsioterapeut Jüri Salupere ja massöör Oliver Papp.

                    Hooajaks valmistumist alustava meeskonna koosseisu kuuluvad väravavahid Mait Toom (s. 1990), Richard Aland (s. 1994), Ingmar Paplavskis (s. 1999) ja Magnus Karofeld (s. 1996) ning väljakumängijad Gert Kams (s. 1985), Joseph Saliste (s. 1995), Kevin Aloe (s. 1995), Madis Vihmann (s. 1995), Joonas Tamm (s. 1992), Marco Lukka (s. 1996), Jan Kokla (s. 1997), German Šlein (s. 1997), Brent Lepistu (s. 1993), Markus Poom (s. 1999), Zakaria Beglarishvili (s. 1990), Martin Miller (s. 1997), Mihkel Ainsalu (s. 1996), Henri Järvelaid (s. 1998), Herol Riiberg (s. 1997), Rauno Alliku (s. 1990), Maksim Gussev (s. 1994), Kaspar Paur (s. 1995), Rauno Sappinen (s. 1996), Erik Sorga (s. 1999) ja Hannes Anier (s. 1993).

                    Meeskonnaga treenivad ka väravavaht Marko Meerits (s. 1992) ja väljakumängija Nikita Baranov (s. 1992), kelle sportliku arendamise ja karjääri planeerimise eest FC Flora vastutab.

                    Tundub, et Sappinen ikkagi jätkab

                    Kommentaar


                      German Šlein sünniaasta peaks ikka 1996 olema

                      Kommentaar


                        päris noor koosseis

                        Kommentaar


                          "Meistriliiga aastalõputurniiri parim väravakütt Pavel Marin pidas ühe võidu võtmena oluliseks rohket pealelöömist. Ta oli pettunud Tallinna Flora fännide rassistlikus käitumises."

                          "Kahjuks Flora fännid käitusid ebaviisakalt, rassistlikult. Nii Mark Oliver Roosnupp kui ka mina näitasime, kuhu me kuulume. Kõik inimesed on võrdsed ja nahavärvi pärast ei saa kedagi alavääristada," kommenteeris Marin."

                          Väga raske kommenteerida midagi positiivset sellise lameda käitumise kohta, millele siin vihjatakse.
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                          Kommentaar


                            Väiklaste inimeste sündroom, kus peale omade langust ei suudeta pettumust talitseda. Läbilõige meie ühiskonnast.

                            Kommentaar


                              Selles pole küll midagi uut. Flora fännide tavapärane tase.

                              Seda toredam, et Levadia võitis. Marinilt ja Roosnupult ka ägedad žestid.

                              Kommentaar


                                Mulle ka meeldib kogu see lugu nii ühelt kui teiselt poolt. Miks? Sellepärast, et inimesed tulevad jälle Flora (ja üldse Meistri- ja Esiliiga) teemasse kommenteerima. Olgugi siis, et stamplauseid loopides. Midagigi, noh.
                                Millal teil viimati muidu eesti vuti kohta midagi öelda oli, mehed?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X