320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kui aastalõpukast üldiselt rääkida, ja seal nähtud pallimängutasemest, siis Flora masendava mängupildi, tujutuse ja säratuse kõrval, mis negatiivseimalt silma jäi, oli kõige üllatavam Paide särtsakus ja Tammeka minek hoolimata õhukesest koosseisust. Frolov oli (ja kahtlustan, et on ka uuel hooajal) Paide hing, mees nautis platsil olekut ja uut rolli täiega.
    Tarvas ei suutnud oma esimest premmivõitu kätte saada ka kõige päramisel võimalusel, mis selleks avanes. See pani kibedalt muigama vaid, natuke oli muidugi kahju ka.
    Tartlased näisid võimaluse eest aasta lõpus vutti vaadata, tänulikud olevat - ma ei tea, kas mulle ainult tundus nii, aga publikut oli ikka oluliselt rohkem kui Kalevis viimastel aastatel. Miskipärast kahtlustan, et aastalõpuka formaat on end mingil määral ammendanud, ei ole ürituses enam seda fiilingut sees, mis näiteks kuus-seitse aastat tagasi. Asjale ei tule kuidagipidi muidugi kasuks ka Kalju järjepidev C-satsiga mängimatulek, sama stiili viljeles sel aastal ka Infonet.
    Aastalõpuka põhjal mingite järelduste tegemine on muidugi pehmelt öeldes rumal tegevus, aga... Aga mulle tundub, et esiviisik saab tuleva hooaja lõpus olema väga-väga üllatav. Ja Flora "rassistlikel fännidel", võib juhtuda, pole rõõmustamiseks üleüldse põhjust. Põnev PL-aasta tuleb, see on selge.

    Kommentaar


      Muidugi saab C-satsiga ka võita, kvaliteeti on selleks Tallinna klubide duublites piisavalt. Aga ma kahtlustan, et see ei mõju lõppkokkuvõttes publikhuvile üleliia hästi. Sellele viitasingi.

      Kommentaar


        Stok, ma olen juba neljandat aastat läbi ja lõhki provintslane. Aga mõttest saan aru

        Kommentaar


          Tegelt asi lihtne, ei meeldi Flora fännid, karjuge nad üle.
          Telekast oli tänavu aastalõpukat päris piin vaadata kui kanalit savika (ptüi...Ratta) erakanalile vahetama sattusin...kõrvulukustav nohin.
          Miks kodusesse-kossusesse Tartusse korraldatud turnal Tartu publik omadele kaasa elades Kreeka moodi saalil katust pealt ei tõstnud, ei saa aru.

          Kommentaar


            OT, aga turniiril tabasin ennastki mõttelt, et ehk oleks päris vahva kui üritus külakorda käiks. Rakvere spordihallis, ja neid kohti Eestis veelgi, kus on head tingimused mõnusaks turniiriks olemas. Iseasi muidugi kuidas ülejäänud alad asjale vaatavad.

            ps, leegionäridest oli tänavusel meistrika aastalõputurniiril (imho) kõige nauditavam jälgida Gando Biala ja Beglarishvili mängu.

            Kommentaar


              Tartus on tennisepublik

              Kommentaar


                Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
                Tartus on tennisepublik
                Parem tennisepublik kui rassistid, eksole.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Stok
                  Zaka on järgmisest aastast juba ETM vist?
                  2018.
                  www.playmaker.ee

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                    Mulle ka meeldib kogu see lugu nii ühelt kui teiselt poolt. Miks? Sellepärast, et inimesed tulevad jälle Flora (ja üldse Meistri- ja Esiliiga) teemasse kommenteerima. Olgugi siis, et stamplauseid loopides. Midagigi, noh.
                    Millal teil viimati muidu eesti vuti kohta midagi öelda oli, mehed?
                    Mis see teine pool siis on? Kas Flora fänne provotseeriti? Äkki nahavärviga?

                    Kommentaar


                      Mkm, ma pidasin silmas seda konflikti iseenesest. Paar ületõmmanud fänni läksid üle piiri, kohtunik tegi märkuse, mängijad reageerisid ja foorumis on plaksti kohal kommentaatorid, kes teavad täpselt, kuidas kõik toimus ja et see on üleüldine tase. Vähemalt toimus mingigi aktiviseerumine, kui asjast head otsida.
                      Huvitav muidugi, et kohtunik näiteks Infoneti mängus Avilovi tribüüni poole suunatud "fakoffi" peale ei reageerinud, kui mees suht süütu vastasfännide mõna peale (ei olnud seal midagi rahvuse ega rassiga seotut, vaid mingi mänguolukord, kus paar tögamissõna lendu läks) keema läks.
                      Elevust kui palju, hehe. Head aasta lõppu, lugupeetud rassistid ja antirassistid!

                      Kommentaar


                        2016 polnudki nii igav ja lootusetu kui kõik eelmised aastad - Brexit , Trump, Flora fännid
                        muidu aga keda ka kusagil rääkimas ei näe või kuule, paratamatult meenub vanameistri Clint Eastwoodi määratlus - iga pool on ainult ühed lõdipüksid ja tallalakkujad

                        Kommentaar


                          Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Tegelt asi lihtne, ei meeldi Flora fännid, karjuge nad üle.
                          Telekast oli tänavu aastalõpukat päris piin vaadata kui kanalit savika (ptüi...Ratta) erakanalile vahetama sattusin...kõrvulukustav nohin.
                          Miks kodusesse-kossusesse Tartusse korraldatud turnal Tartu publik omadele kaasa elades Kreeka moodi saalil katust pealt ei tõstnud, ei saa aru.
                          Võibolla metsarahval pole seda lageda stepirahva kommet üksteisest üle karjuda, a la kes kõvemini karjub - on kõvem mees. Parem mees tehakse meie kandis veidi teistmoodi selgeks.
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

                          Kommentaar


                            Teie kandis antakse lõuga.

                            Kommentaar


                              Kui Arno isaga Lillekülla jõudis, olid trennid juba alanud.
                              Isegi kui ei ole Flora poolehoidja, siis vähemalt on hea näha peatreenerit, kelle sõnavõtud võivad mõjutada tervet liiga tuleviku positiivselt.

                              Kommentaar


                                Rauno Sappinen: tõenäosus, et alustan hooaega Floraga, on päris suur

                                FC Flora ründaja Rauno Sappinen käis novembris testimisel Rootsi tippklubis IFK Norrköping ja ootas seejärel nende vastust, mis saabus nädala alguses, kui rootslased otsustasid Sappineni mängijaõigusi (praegu) mitte osta.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X