Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMuidugi saab Kalju vähemalt 13 mängijat kokku. Teoreetiliselt võib mängima saata kasvõi selle eilse duublijäänuki, kes Läänemaalt kodus 5 tükki välja võttis. Selliste mängude pidamisel, et kuskile tabelisse rist kirja panna, ma mõtet ei näeks. Jah, olukord ei ole päris nii hull, aga esimene ja kolmas väravavaht on isolatsioonis. Teine väravavaht oli pikalt isolatsioonis, aga peaks tegelikult üldse kaitseväes aega teenima. Ei teagi, kas antakse sealt eriluba, kui niigi nii pikalt puudunud on. Puudu on esimesed 11 KTM valikut väljakule jne. Esindusmeeskonnaga seotud eestlasest mängijaid peakski 6 olema, kellest Avilov oli tõsiselt vigastatud + siis 7 leegionäri, kellest kahte ka piirangu tõttu kasutada ei saa. Naeruväärne on see olukord minu jaoks ja midagi vastupidist mulle maha müüa ka ei õnnestu.
Leave a comment:
-
Mulle tundub, et jalkaliit üritab siiski võimalikult palju enda reglementi täita, seega tehakse kalendrimuudatusi klubide euromängude puhul, kui need vähegi võimalikud on. Ilmselt rohkem neid muudatusi ei tule, kui Flora ka Floriakesest jagu saama peaks.
Flora on vist juba miljonilähedase summa teeninud. Päris palju kahe mängu eest suht tagasihoidlike klubidega.
Mis Kalju - Levadia mängu puutub, siis küllap ei olnud Levadia selle edasilükkamisega eriti päri, sest coroonakriis ei ole siiski euromäng ja ei anna muid võimalusi, kui edasilükkamise asemel varumeestega mängimine. Lisaks tekkis Levadial järsku võimalus siiski hõbedale mängida ja võetakse viimast, fair playd ei rakendata.
Leave a comment:
-
Mängitavatest vastastest võiks vastu tulla Tirana või Kups/Suduva paari võitja. Kui neid ei saa, siis väga atraktiivne vastane oleks Zagrebi Dinamo, kes regulaarselt CL-i või EL-i alagruppe külastab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa seda küll kaitseks
UEFA suunis euromängudel võiks ju olla normiks ka liigades?
Esimeses kahes Kalju ärejäetud liigamängus oli 13 mängija kokkusaamine väga küsitav, nüüd peaks see ju tehtav olema? Või eksin? Sealjuures UEFA ei räägi midagi sellest, et tiim peab enne treenima ja peatreener peab olema kohal jne. Et sellest lähtudes on ju raske jalkaliitu tampida. Teine teema oleks, kui Kalju tõesti ei saa väravasuule kedagi või ei saa kuraditosinatki meest kokku, siis oleks nagu argumenti rohkem. PSG näide mu meelest sobib väga hästi, sest seal on alles hooaja algus ja tegelikult olnuks ruumi seda mängu nihutada, aga ei tehtud seda. Pariislased alustasid kolmanda kollkipri ja kahe verinoore ründajaga. Kui palju see Kalju koosseis nädalavahetusel sellest erineb? Varuvaruväravavaht ja mõned KTMid, kes taseme poolest ei tohiks alustada, aga muus osas ju enamvähem?
Muidugi saab Kalju vähemalt 13 mängijat kokku. Teoreetiliselt võib mängima saata kasvõi selle eilse duublijäänuki, kes Läänemaalt kodus 5 tükki välja võttis. Selliste mängude pidamisel, et kuskile tabelisse rist kirja panna, ma mõtet ei näeks. Jah, olukord ei ole päris nii hull, aga esimene ja kolmas väravavaht on isolatsioonis. Teine väravavaht oli pikalt isolatsioonis, aga peaks tegelikult üldse kaitseväes aega teenima. Ei teagi, kas antakse sealt eriluba, kui niigi nii pikalt puudunud on. Puudu on esimesed 11 KTM valikut väljakule jne. Esindusmeeskonnaga seotud eestlasest mängijaid peakski 6 olema, kellest Avilov oli tõsiselt vigastatud + siis 7 leegionäri, kellest kahte ka piirangu tõttu kasutada ei saa. Naeruväärne on see olukord minu jaoks ja midagi vastupidist mulle maha müüa ka ei õnnestu.
Ja lõpetuseks, et PSG-l oli puudu 7 mängijat koroona tõttu, Kalju on pool hooaega mänginud ilma sellises suurusjärgus mängijateta, kuigi pink on märgatavalt lühem. Sellises olukorras saakski Kalju kenasti hakkama.
Leave a comment:
-
Ühinegem ühise eesmärgi nimel, siit tuleb Europa Liiga alagrupiturniir ära ka!
Leave a comment:
-
Jep. Flora mängu edasilükkamine tekitab järjekordsed küsimused, võtame talupojaloogikat arvesse võttes klassikalise mudeli.
Pühapäev Paidega mäng kell 19.
Esmaspäeval kerge taastumistrenn.
Teisipäeval hommikul lennukile.
Kolmapäev mängueelne trenn.
Neljapäeval mäng Florianaga.
Ei tundu kohe nagu üldse ei midagi säärast, kust tuleks midagi edasi üldse lükata, no ei tundu.
Leave a comment:
-
Ma seda küll kaitseks
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJa ajakirjanikud, kes seda PSG näidet igal pool toovad. Üks asi on see, et need on täiesti võrreldamatud olukorrad juba koosseisuvaliku kohapealt.
1) should a group of players of a team be placed into mandatory quarantine or self-isolation following a decision of a competent national/local authority, the match will go ahead as scheduled as long as the team has at least 13 players available (including at least one goalkeeper)
Aga üldiselt jääb ka mulle selle Flora mängu edasilükkamine arusaamatuks. Koroonaviiruse tõttu on kalender problemaatiline, Floral edu nii jõhker, et neil võib lasta koperdada ning ülejäänud maailm saab küll hakkama rütmis neljapäeval Euroopa, pühapäeval liigamäng, neljapäeval Euroopa. Et kui reaalselt peaks mõni Eesti tiim Euroopa liigasse pääsema, siis antakse neile terve kuu vabaks, et poisid värsked oleks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas asdf Vaata postitustEuromängude edu pealt tulevad edasilükkamised on kõik kalendrisse planeeritud ja klubidel on kõik varupäevad teada. Probleem tekib alles grupifaasis.
Ja ajakirjanikud, kes seda PSG näidet igal pool toovad. Üks asi on see, et need on täiesti võrreldamatud olukorrad juba koosseisuvaliku kohapealt. Teine asi on see, et alaliitude praktika on mängude edasilükkamisel niivõrd erinev. Ühe alaliidu jaoks ei ole probleem tavaolukorras liigamänge edasi lükata suvalise sõprusmängu pärast keset hooaega või üheringlise euroedu nimel. Teisel pool võib PSG üliolulisi CL-i mänge pidada, aga ega neil kodus keegi vastu tulema ei hakka.
Leave a comment:
-
Florakad lükatakse nüüd nädalaks ükshaaval tubadesse liikumiskeeluga, et teise klubi ebaõnnevältida?
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVõimas. Varasemat praktikat arvestades on see edasilükkamine olnud igati kohane, aga meil pidi olema hetkel erakordne olukord, kus mänge ei saa edasi lükata, sest olukord võib halveneda. Ei vaja ilmselt mainimist, et Kaljul sama auk on vaba. Ootan Flora edasist edu Euroopas juba seetõttu, et näha kuidas kalender EJL-i poolt lahendatakse.
Leave a comment:
-
Ajakirjanikel küllap olid väga mustad pealkirjad valmis mõeldud, aga tutkit! Kiitus edasipääsu eest, tulebki mängida sellist mängu, mis tulemuse ära toob, selles ju asi ongi. Floriana on juba ka nimepoolest juba selline, keda peaks alistama hehe. Jätku edule!
Leave a comment:
-
Võimas. Varasemat praktikat arvestades on see edasilükkamine olnud igati kohane, aga meil pidi olema hetkel erakordne olukord, kus mänge ei saa edasi lükata, sest olukord võib halveneda. Ei vaja ilmselt mainimist, et Kaljul sama auk on vaba. Ootan Flora edasist edu Euroopas juba seetõttu, et näha kuidas kalender EJL-i poolt lahendatakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Positiivse poolepealt on hea see, et järgmisena on vastas Paide ning seal tuleb kõva andmine ja sellepealt on palju parem minna Maltale kui Tallinna Kalevi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tauri.T Vaata postitustVõimalikud vastased võimalikus play-off ringis:
Dinamo Zagreb
Young Boys
Cluj/Djurgarden
KuPS/Suduva
Tirana
Täna mingi aeg on loos
Aga enne Floriana. Veri ninast välja, ükskõik mis mängupildiga.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: