Algselt postitas Vask
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Ma saan aru, et OJ nüüd hõõrub käsi, et läks hinge, aga see on ausaltöeldes labane, et mõnitada inimesi, kes jagavad sinuga sama kirge sama mängu vastu ning kellele sa üritad igapäev sisu toota. Mis siis ongi sinuarust õige see, et keskmine Eesti vutifänn ei julgeks avaldada oma arvamust, kriitikat, positiivsust ega midagi muud, vaid fapib kodus selgrootu limuskina ekraanitaga kui sa Pohlakuga kuskilt Flora podcastis oodi laulad. Jube pask. Üks penalt sisse ja here we go.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Ma saan aru, et OJ nüüd hõõrub käsi, et läks hinge, aga see on ausaltöeldes labane, et mõnitada inimesi, kes jagavad sinuga sama kirge sama mängu vastu ning kellele sa üritad igapäev sisu toota. Mis siis ongi sinuarust õige see, et keskmine Eesti vutifänn ei julgeks avaldada oma arvamust, kriitikat, positiivsust ega midagi muud, vaid fapib kodus selgrootu limuskina ekraanitaga kui sa Pohlakuga kuskilt Flora podcastis oodi laulad. Jube pask. Üks penalt sisse ja here we go.
Leave a comment:
-
Vinguviiulid, klaviatuurikunnid, foorumiätid ning teenelised mõnitamis- ja parastamiskunstnikud, samuti muidu jalgpalli kallal viriseda armastavad tegelased ja üldse kõikvõimalikud vutitrollid tõmbasid sae mõnuga käima. OJ poolt
Leave a comment:
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMalta klubi ei ole kindlasti profiklubi ja ma ei ole ka päris kindel, et Islandi sats täisprofessionaalselt tegutseb. Ma arvan, et need on kindlasti nö külasatsid nagu ka Flora.
Leave a comment:
-
Liivaku puhul tooksin välja selle, et tal polnud siiski päris "selg vastu seina" olukord, sest eksimuse korral oli Florakesel, ehk Florianal siiski vaja veel oma penalti sisse ka lüüa, mida nad vaid 50% ulatuses olid suutnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustProfiklubisid külasatsiks kutsuda.. okeika.. ma ei mõista, mille alusel nii üleolevalt Malta ja Islandi klubidesse suhtutakse?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis kuradi asi see on? Mees oleks nagu üksinda kübaratrikiga meeskonna edasi viinud aga lõi ründajana penalti sisse. Vau. Kõik teened Eesti jalgpalli ees on tasutud.
See foorum oleks kokku jooksnud, kui Liivak penaltiga eksinud oleks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustAga Flora on hetkel olnud ikka selges langustrendis, juba päris mitu kohaliku liiga mängu enne eurosarja, et tippvormi ajastamisega tundub on tänavu mööda pandud.
---
Ja igasugune kiun aadressil "kole jalgpall" on muidugi õigustatud, aga minu isiklik arvamus langeb pigem sinnakanti, et võitjate üle kohut ei mõisteta. Parem kole võit kui ilus kaotus. Ja võit on võit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustReportaa˛ siin, varsti ka järelkaja (jutud Hennu ja Kuusega).
"Samal ajal, kui trolliarmee ekraanide taga käsi hõõrus, võttis Liivak vastutuse oma meeskonnakaaslaste, oma koduklubi FC Flora ja euroedu järele januneva Eesti jalgpalli ees. Ning läks ja lõi selle kuradi penalti ristnurka nagu tühise papinaela! Mic drop. Eepiline mic drop!"
https://soccernet.ee/artikkel/luup-p...iline-mic-drop
See foorum oleks kokku jooksnud, kui Liivak penaltiga eksinud oleks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustAinuke hala, millest ma aru ei saa, et miks nüüd see Flora "ülistuslaul" teemaks on. OJ on alati artsy olnud oma väljendusega ja kerge mic-drop ja muud sarnased liialdused on aastaid temale omased, sarnaselt laulis ta Kalju edukate aastate ajal Kaljule oodi.
Algselt postitas eika Vaata postitustps. See on kuidagi eriti sümboolne, et Ott Järvela nimetas oma jalgpallipunkris antud olukorda "vahvaks võimaluseks". Huvitav, mida Flora peaks tegema, et temalt kunagi mõni natukenegi kriitilisem artikkel või arvamus sinna suunda läheks?
e: okei, kiire meenutus ütleb muidugi, et see, et Flora ei teadnud Suduva vastu, et 4. vahetus on ka võimalik, oli lubamatu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustAinuke hala, millest ma aru ei saa, et miks nüüd see Flora "ülistuslaul" teemaks on. OJ on alati artsy olnud oma väljendusega ja kerge mic-drop ja muud sarnased liialdused on aastaid temale omased, sarnaselt laulis ta Kalju edukate aastate ajal Kaljule oodi.
Ühe sõnaga, mõnele meeldib mõnele mitte. Mulle enam ei meeldi. Oluline sisu, mattub kujundliku kirjastiili taha ja seda on raske leida ja veel raskem aru saada. Minu proobleem, et ma "kunsti" ei mõista. Õnneks on palju teisi autoreid, kelle tekst on huvitav ja sisukas ilma liigse sõnavahuta. Jõudu neile! Loen hoopis nende kirjutisi
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMille üle olen ma nördinud, on Flora mängupilt tänavuses eurosarjas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitust
Ainuke hala, millest ma aru ei saa, et miks nüüd see Flora "ülistuslaul" teemaks on. OJ on alati artsy olnud oma väljendusega ja kerge mic-drop ja muud sarnased liialdused on aastaid temale omased, sarnaselt laulis ta Kalju edukate aastate ajal Kaljule oodi.
Leave a comment:
-
Profiklubisid külasatsiks kutsuda.. okeika.. ma ei mõista, mille alusel nii üleolevalt Malta ja Islandi klubidesse suhtutakse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: