Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Sest ma ootan paremat jalgpalli Eesti liiga suveräänsest liidrist.

Kuidas on võimalik, et ühe ründaja lahkumisega talvel on kogu võistkonna mäng läinud vabalangusesse võrreldes eelmise aasta Radnicki ja Eintrachti mängudega? Ma ei salga maha, et need kaks võitu on olnud ülimalt vajalikud ning aplaus selle eest, kuid tänane vastane oli Narva Transi tasemel.
    Pole Ainsalu, pole enam joosta jäksavat Kostjat, pole imepoiss Sorgat.. Ühe ründaja lahkumisest on ikka asi kaugel, seega võta veidi vaiksemalt eks ja vaata et kuskil tõuksiga sõites viirust ei saa.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    120 minutit kohutavat masohhistlikku mängu. Üks ei tahtnud, teine ei suutnud ja vastupidi ja tuleb ainult tänada õnne pendlaseerial. Sappineni punase kohta muidugi sõnad on liigsed, saatku Balotellile mingi sõnum, sest nii rumal ei saa lihtsalt olla. Võimas.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
    Miks su tu**u nii liivane on? Me oleme niigi terve selle Eesti jalkaga põhjamudas, ning siin pole enam aega omavahel põriseda.
    Sest ma ootan paremat jalgpalli Eesti liiga suveräänsest liidrist.

Kuidas on võimalik, et ühe ründaja lahkumisega talvel on kogu võistkonna mäng läinud vabalangusesse võrreldes eelmise aasta Radnicki ja Eintrachti mängudega? Ma ei salga maha, et need kaks võitu on olnud ülimalt vajalikud ning aplaus selle eest, kuid tänane vastane oli Narva Transi tasemel.

Leave a comment:

• vanafänn
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Ei koti see Sappineni punane kaart mitte ühtegi UEFA ametnikku. Vaatab Raunokene vaikselt kodus teki all, kuidas sõbrad Horvaatias 0-6 saavad.

Tublid, et vähemalt penalteid nõksa paremini lüüa oskate. Riiklikule UEFA koefitsiendile oli see ülimalt vajalik. Kahju, et et teisel poolajal taas jalgpallimängimise ära lõpetasite.

Kogu teie mänguplaani võtab kokku muidugi pilt

Miks su tu**u nii liivane on? Me oleme niigi terve selle Eesti jalkaga põhjamudas, ning siin pole enam aega omavahel põriseda.

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Algselt postitas Kribenski Vaata postitust
    Kas Flora on oma 2he võiduga toonud meile neljanda eurokoha tagasi ka?
    Kirja läheb ikkagi normaalaja tulemus (viik). Neljanda eurokoha jaoks on vaja veel ühte võitu see hooaeg.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Ei koti see Sappineni punane kaart mitte ühtegi UEFA ametnikku. Vaatab Raunokene vaikselt kodus teki all, kuidas sõbrad Horvaatias 0-6 saavad.

Tublid, et vähemalt penalteid nõksa paremini lüüa oskate. Riiklikule UEFA koefitsiendile oli see ülimalt vajalik. Kahju, et et teisel poolajal taas jalgpallimängimise ära lõpetasite.

Kogu teie mänguplaani võtab kokku muidugi pilt

Leave a comment:

• NuFc
    replied
    Super! Vähemalt ükski päikesekiir selle hooaja halli euromängude taevasse

Leave a comment:

• vanafänn
    replied
    Oota, Sapi saigi selle eest teise kollase, et liiga varakult väljakule tõttas?

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Kas Flora on oma 2he võiduga toonud meile neljanda eurokoha tagasi ka?

Leave a comment:

• -vandersell-
    replied
    Vägev Flora! See Sappineni jama lõpus on kibe. Eks tuleb nüüd siis loota Liivaku peale.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Temp0 Vaata postitust
    aga eesti kommentaatorid... kari flora mängijaid + tiim lendab väljakule, tekib rüselus, Sappinen saab punase ja Malta klubilane karjub "fair play???" ja eesti kommentaatorid ei tea ööd ega mütsi mis toimub, las ma täpsustan - "koroona" toimub ehk siis sedasi ei oleks pidandud mängijad väljakule lendama..
    Eks kell oli ehk kommentaatorite jaoks hiline ka juba...

Leave a comment:

• MNa
    replied
    juhtustki

aga eesti kommentaatorid... kari flora mängijaid + tiim lendab väljakule, tekib rüselus, Sappinen saab punase ja Malta klubilane karjub "fair play???" ja eesti kommentaatorid ei tea ööd ega mütsi mis toimub, las ma täpsustan - "koroona" toimub ehk siis sedasi ei oleks pidandud mängijad väljakule lendama..

mis puudutab sappineni siis ilma temata oleks lootusetu Zagrebi vastu aga eks UEFA vaatab punase üle. Muideks top 5 2020 scorers on sappinen jagamas viiendat/neljandat kohta.
    Kõik lendasid platsile ja Sappinen sai üksi kollase? St ma ei saa ikkagi pihta

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    juhtustki

mis puudutab sappineni siis ilma temata oleks lootusetu Zagrebi vastu aga eks UEFA vaatab punase üle. Muideks top 5 2020 scorers on sappinen jagamas viiendat/neljandat kohta.
    Sappinen sai teise kollase mitte punase. Seega edukalt apelleerida peaks võimatu olema.

Leave a comment:

• Temp0
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Liivak tuleb ja teeb lisaaja lõpus ära rsk! Pange tähele, luuavarrest tuleb ka pauku! Kannatame nüüd rsk!
    juhtustki

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Liivak tuleb ja teeb lisaaja lõpus ära rsk! Pange tähele, luuavarrest tuleb ka pauku! Kannatame nüüd rsk!
    Lisaaja lõpus ei teinud just, aga otsustava penalti lõi küll ära.

Kõige tähtsam tehtud ja edasi on saadud. Kuigi täna poleks vaja olnud mingit eneseületust ega über mängu, et see mäng normaalajal koju tuua.

Leave a comment:

Working...
X