Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ma jäin mõtlema hetkel ja ei suuda nagu otsest seost/põhjust leida miks see peaks ebamugav olema. Valmistutakse uueks nädalaks kodus või mis. Ehk keegi EJL, kes analüüsiga rohkem kursis oskaks selle lahti kirjutada, sest täitsa huvitav oleks lugeda.
-
Mul oli endal tulenevalt SN ülekannetest sama küsimus ja vastuseks sain, et tüüpkalender ei näe sügisel üldjuhul nädalavahetuseti ette õhtul algavaid mänge ja pühapäeva õhtu on lastega publikule ebamugav.Algselt postitas kesa Vaata postitustMiks korraldatakse A.Le.Coqil liigamäng Tulevikuga pühapäeval kell 13.00 kui staadionil on olemas valgustus?
Leave a comment:
-
Sest koondis koguneb esmaspäeval ja koondises on kõigest 12 Flora mängijat ?
Leave a comment:
-
Miks korraldatakse A.Le.Coqil liigamäng Tulevikuga pühapäeval kell 13.00 kui staadionil on olemas valgustus?
Kui jätta välja 2018 a. viimane voor, mil kõik mängud algasid ühel ajal, kell 13, on pühapäev esimene kord, mil A.Le Coq Arenal algab Flora kodumäng kell 13.00.
Leave a comment:
-
Nice, hommikul kui vaatasin, siis polnud err.ee kavas veelAlgselt postitas Toomperep Vaata postitustETV2 näitab - vähemalt ERR Spordi Facebooki leht seda väidab.
[ATTACH=CONFIG]6828[/ATTACH]
Leave a comment:
-
ETV2 näitab - vähemalt ERR Spordi Facebooki leht seda väidab.Algselt postitas JuriM Vaata postitustKas ma olen veidi pime nädala alguses või Flora neljapäevast mängu ei ole üheski ERR-i kavas?
ETV2.jpg
Leave a comment:
-
Kas ma olen veidi pime nädala alguses või Flora neljapäevast mängu ei ole üheski ERR-i kavas?
Leave a comment:
-
Ma püüan endale aeg-ajalt meenutada põhimõtet, et üritada näha igas olukorras midagi positiivset. Floriana kohtumise mängupilt ei olnud eriti innustav (jah, teame kõik), aga loodetavasti õpetas see Florale võitmist. Suduva mängu said kotti, aga selle võitsid. Näiliselt ebakindlalt, aga võitsid. Ka sitasti on võimalik saia teha. 5+.Algselt postitas uhuu Vaata postitustVõit oli penaltiseerias ehk lotoga. Vastase tase ja mängutempo oli ääretult madal. Samas selge ju see, et Flora pole liigaski heas hoos olnud. Tõesti kui praegune tase on Legioni ja Tallinna Kaleviga hädas olla siis supper tulemus selle vormi pealt.
Leave a comment:
-
Võit oli penaltiseerias ehk lotoga. Vastase tase ja mängutempo oli ääretult madal. Samas selge ju see, et Flora pole liigaski heas hoos olnud. Tõesti kui praegune tase on Legioni ja Tallinna Kaleviga hädas olla siis supper tulemus selle vormi pealt.Algselt postitas urmar Vaata postitustJa tundub, et meie vutt on ikka suht heas seisus, kus kole võit on ikka väga mage.
Leave a comment:
-
Muidugi on! Asi on ju filosoofias.Algselt postitas urmar Vaata postitustJa tundub, et meie vutt on ikka suht heas seisus, kus kole võit on ikka väga mage.
Leave a comment:
-
Muide Flora viimases liigamängus tuli Liivak mängu 83. minutil seisul 2:1 ja andis seejärel 2 väravasöötu, et võit ikka kindlalt tuleks, lõpuks siis 4:1.
Ja tundub, et meie vutt on ikka suht heas seisus, kus kole võit on ikka väga mage.
Leave a comment:
-
See on jh päris veider arvamus. Et, peale ühte õnnestunud penaltit on kõik nagu korras.
Kas me peame kiitma selle eest, et korra meenutab proffesionaalset jalgpallurit.
Oot ta ju ongi profi jalgpallur.
Leave a comment:
-
Eks see piir, kas vastane ise teeb vea ning eksib(kehv ajastus, hindab olukorda/liikumist jne. valesti) või mängija paneb vastase olukorda mille tulemusel too eksib, sunnib eksima/mängib üle (pete/liikumine), olegi õhkõrn ja raskesti hinnatav.Algselt postitas Jormma Vaata postitustEi vaidlustanud su öeldut vaid lisasin mõtteid. Lisaksin veel seda et kogu see kiidulaul "teenis saksale punase" võis ka mängijale endale pähe hakata ja seepärast see varvas järgmises mängus just sinna maasse löödigi - juskui sisse nagunii ei lähe, siis proovin vastasele punase teenida sest selle eest sain ju viimati kõvasti kiita. Tulemuseks error.
Ma muidugi ei oska sellel teemal kaasa rääkida, et mis motiividel Liivak selle varba sinna mättasse virutas või oli see pelgalt tööõnnetus.
Leave a comment:
-
Ei vaidlustanud su öeldut vaid lisasin mõtteid. Lisaksin veel seda et kogu see kiidulaul "teenis saksale punase" võis ka mängijale endale pähe hakata ja seepärast see varvas järgmises mängus just sinna maasse löödigi - juskui sisse nagunii ei lähe, siis proovin vastasele punase teenida sest selle eest sain ju viimati kõvasti kiita. Tulemuseks error.Algselt postitas Pints Vaata postitustMa mõistan seda hästi aga tänud et vaevusid seda selgitamast, võimalik et ma ise ei väljendanud ennast piisavalt hästi.
Samas saan ka aru, kui Liivak peaks end puudutatuna tundma, kuigi gifide ja fraaside sihtmärgid on OJ ja Voolaid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: