Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
EJL sponsor on sportland. Are Altrajale kuulub sealt 20%. Miks ta peak kasutama oma 20% osalusega teenitud raha elva jaoks kui ta on EJL juhatuse liige ning saab suunata elvasse 100% EJL rahasid ilma, et tema isiklik bottom line kannataks?
See Elva juhtum on ikka eepiline. Klubi omanik Altraja on üpris jõukas ja mitme kasumit teeniva ettevõtte omanik. Miks Altraja oma ettevõtetest sellises mahus vahendeid FC Elvasse ei pumpa? 175K või siis esialgne 300K pole küll 3,50 aga pole ka 1M. Sellise haardega ärimehel ei tohiks see summa konti murda. Aga noo tõesti, kui saab laenukontorist EJL intressita laenu, mida ei peagi tegelikult tagasi maksma, siis tõesti, miks mitte.
Aa miks peaks oma taskust panema, kui sõbrale hääle andmine on väärt sellist summat? Pakuks mul naabrimees ühistu esimehe saamiseks 175k siis annaks lausa kolm selle eest.
Ei tea, kas Pohlaku kartell on lõpuks läbi vajumas ja üks vale ja skeem ajab teist taga või siis on lihtsalt üks mõõnaperiood talle.
Muidu, kes meist ei tahaks laenu saada nagu Elva JK, kus seda tagasi ei peagi justkui maksma nagu. Miks ma võtsin kodulaenu pangast, mitte EJList on mulle arusaamatu ://
See Elva juhtum on ikka eepiline. Klubi omanik Altraja on üpris jõukas ja mitme kasumit teeniva ettevõtte omanik. Miks Altraja oma ettevõtetest sellises mahus vahendeid FC Elvasse ei pumpa? 175K või siis esialgne 300K pole küll 3,50 aga pole ka 1M. Sellise haardega ärimehel ei tohiks see summa konti murda. Aga noo tõesti, kui saab laenukontorist EJL intressita laenu, mida ei peagi tegelikult tagasi maksma, siis tõesti, miks mitte.
Ei tea, kas Pohlaku kartell on lõpuks läbi vajumas ja üks vale ja skeem ajab teist taga või siis on lihtsalt üks mõõnaperiood talle.
Muidu, kes meist ei tahaks laenu saada nagu Elva JK, kus seda tagasi ei peagi justkui maksma nagu. Miks ma võtsin kodulaenu pangast, mitte EJList on mulle arusaamatu ://
Täitsa vahva punt - Pohlaku pereäri. Ja siis imestame, miks meil jalgpall on siin kus ta on ning miks topitakse alati Flora kasutuid koondisesse jne jne
Samas klubis vast mitte, aga Chelseal peaks ajaloost hulgim olema mehi, kes isegi üle viie aasta klubis olnud, aga reaalsuses sisuliselt kogu aja laenul passinud. Suure müügilainega tekkis vahepeal naljakas olukord, kus staažikaim Chelsea täiskasvanute satsi mees oli Ethan Ampadu.
Lucas "Rännumees" Piazon oli Chelsea poolt üheksa hooaega järjest välja laenatud. Mängis seitsmes erinevas klubis, kuues erinevas riigis. Kui 2021 talvel viimaks lõplikult klubist lahkus ja Bragaga liitus, siis naljakal kombel laenati juba 14 kuud hiljem uue klubi poolt samuti välja.
Samas klubis vast mitte, aga Chelseal peaks ajaloost hulgim olema mehi, kes isegi üle viie aasta klubis olnud, aga reaalsuses sisuliselt kogu aja laenul passinud. Suure müügilainega tekkis vahepeal naljakas olukord, kus staažikaim Chelsea täiskasvanute satsi mees oli Ethan Ampadu.
Taiwo Awoniyi oli kuus aastat järjest laenul, 'pooli korduvad katsed talle tööluba saada ei andnud tulemusi. Kui võeti Nigeeria koondisse, sai Forestiga lõpuks Inglismaale mängima.
Leave a comment: