Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
-
Ei midagi head. Vastikult ,tugev taani klubi,kellega me mõned aastad tagasi kohtusime ja võõrsil vist isegi 2-2 viigi saime aga kodus tuli 6-1 tappa saada.
Erilisi lootusi ei heieta , olen pigem päris pessimistlik .FCF ForeverKommentaar
-
Kodus tegime 0:0 ja võõrsil saime 4:0 tappa.
Esbjerg oli see klubi, keda võõrsil 2:1 võitsime ja kodus 0:6 pähe saime.FC FloraKommentaar
-
Estonian Air 3451.-eeku
Tallinna FC Flora tegi neljapäeval A. Le Coq Arenal UEFA karikasarja teise eelringi kohtumises väravateta viigi Taani meistrisarja tippklubiga Brondby IF.
Kodumeeskond ei lasknud nimekal vastasel omale pähe istuda ning suutis tänu kindlale ja distsiplineeritud kaitsetööle tekitada ohtlike vasturünnakuvõimalusi, mis ei viinud küll tabamuseni, ent saatsid pingile Brondby väravavahi.
„0:0 oli säärast mängupilti vaadates õiglane tulemus,” lausus Flora juhendaja Pasi Rautiainen. „Kõike arvestades tuleb mul mängijaid õnnitleda ning kiita suurepärase võitluse eest.”
Aasta siis oli 2006Kommentaar
-
lisaks Florale tuleb juulis tugevdada ka Flora II, muidu lõpetab see tabeli viimasena ja alustab järgmist hooaega "rõõmsalt" II liigast ....
sel aastal on tavalisest tugevam olnud Tulevik, aga Warriori unistus ML-i pääseda sel aastal vist ikka ei realiseeru ...Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
ei saa jah,ma ise saan veel neid kasutada kuid kahjuks kellegile teisele ei saa
ma esialgu igatahes võtan plaani 16-17juul CPH külastuse..eks näis kas jõuab ära käiasigpicKommentaar
-
Tundub, et sa ei tea siis sittagi. Tarmol on emotsioonid täitsa olemas. Eelmisel hooa, kui ta Soccernetis mängis, siis vahets ta ikka näitas oma emotsioone. Krõbedad sõnad pole ka tema jaoks võõrad. Ta kasutab neid, siis kui on vaja ja kui üleliigseid kõrvu kuulmss pole.
Treener ei pea olema nagu oli Pasi, et iga asja peale tagus jalaga esimest ette juhtuvat eset, ise karjudes- VOI VITTU!!!
Edit: Treeneri vallandamine pole mingi lahendus, sest materjali pole lihtsalt kellega meistriks tulla. Isegi kui midagi on tulemas, siis müüakse see kohe kiiresti Hollandisse või Norra.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Samas kui sinu juhendatav meeskond on 3:0 taga ning sa istud rahulikult treeneripingil ning ei tee ühtegi karma sõna, siis ei saagi meeskond ennast kokku võtta. Või ehk teeb tema siis ainult vaheajal häält.
Ja samas seda ma küll ei ütleks, et Floral pole materjali tiitlit võita. Väravas on siinse meistriliiga parim väravavaht, ründes kah ehk siinse meistriliiga parim ründaja, keskväljal kolmik Vunk, Kasimir, Anniste. Lisaks veel kiired ja noored ääremängijad. Peaks nagu materjali minu arvates küll olema.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
.
tuleks vist plaani võtta...

Kommentaar