320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust

    Sai keegi teada, kust see vennike täpsemalt pärit oli, kes Mardi kõrval ka pildi tehtud sai?
    Nädalavahetuseks sõpradega Inglismaalt Tallinnasse puhkama tulnud Alex ilmus laupäevasele Flora - Kalju matšile valges t-särgis, mil ilutses loosung M süda Poom.


    Pole tänu väärt.

    Kommentaar


      Kes kurat ütles, et Luts oli passiivses suluseisus, nalja teete? Selgelt jooksis palli peale, seega kohtunikelt õige otsus, värav ei loe. Ja Kalju värav oli täiesti määrustepärane, see viga mis Wakuile vilistati oli täielik naljanumber.

      Aga samas tuleb tänada Flora fänne, teine poolaeg suurepärane fänlus, aitäh! Tänu teile on meil keegi, kellega konkureerida platsi kõrval.

      Kommentaar


        Vähemalt tore, et sedapuhku pälvib kõneainet ikkagi mäng, mitte platsiväline tegevus. Aga no tõesti, ma kerin seda videot edasi ja tagasi, kuidas kurat on võimalik Konsa värava puhul üldse mingit viga näha, ei mõista. Kalju ei mänginud head mängu ja kui objektiivselt öelda, siis kas me punkti väärt olime, on omaette küsimus. Ennustame, kas näeme esmaspäeval Vinogradovit Kalju trennis vabandamas?

        Ma pole kohtunike teemal sõna võtnud ikka väga-väga pikka aega, aga see eilne oli liig, ja ma üldse ei taha väita, et vile oli ainult ühele poole, aga nõrk, väga nõrk oli ta igatipidi. Kui meil mingi asjalik kohtunike komisjon oleks, siis seda brigaadi me mõni aeg näeks ainult II liiga ja madalamal vilistamas.

        Kommentaar


          Kui uskuda, et Palatu ei simuleerinud, nagu ta väidab, siis on tal ikka väga-väga madal valulävi. Soovitaks kõigi klubi fännidel Palatut tervitada sukeldumis žestidega, jalgpallis tuleb teha ükskõik mida, et oma võistkond võidaks, kuid üks mehine keskkaitsja ja klubi kapten ei saa nii lahja kah olla...

          Kommentaar


            Palatu on könn superdaivija Tomsoni kõrval,kes daivib sajaga.
            Invest In Africa

            Kommentaar


              Kehv mäng Kaljult , veel kehvem vilepartii!

              Kommentaar


                Kalju mängis alla oma taseme, aga võtlus väljakul oli üsna tasavägine. Oli Floral võimalusi, oli Kaljul võimalusi. Üldiselt ikkagi päris kole mäng. Kohtunike otsused olid terve mängu jooksul päris kummalised... Floralt võetud värav oli ju üsna aus ja mitte liiga suur prohmakas. Suluseisust jooksis mees palli poole ja pall liikus tema suunas, oli ta ju võitluse keskel, iseasi kas palli puutus või mitte. Kaljult võetud värav oli lihtsalt uskumatu. Kui iga selline võitlus jalkas ära vilistataks, ei saaks palli mängidagi ju. See pole jalgpall. Täiesti võrdne olukord - mehed võitlesid palli eest, Toshi kaotas tasakaalu, maanudes oli kontakt Palatuga. Erapooletult on ju täiesti võimatu öelda, kes kellele vea tegi - järelikult viga polund, oli aus võitlus. Ainus seletus sellele olukorrale oleks see, et kohtunik sai bossilt pragada, et kahtlases kohas ära vilistas. Ei arva, et Pohlak käskis Florale vilistada, aga arvan, et kohtunik tahtis oma "viga" parandada.
                See ei sobi jalgpalli, et kohtunik "parandab" oma viga uue veaga!!!

                Kommentaar


                  Kõik Flora fännid, kes Te näägutate, et Kalju toob mängijaid sisse ja ei oma korraliku noortesüsteemi jne, kas Te teate palju Floras on oma kasvandike? Noortesüsteemi seisukohalt ei saa võrrelda klubi, mis on 20 aastat Meistriliigas mänginud ning mille omanik on EJL President, meeskonnaga, kes on ML-is olnud kõigest viis aastat. Tihti jääb Flora fännide jutust mulje nagu oleks nende meeskond komplekteeritud enamikus Flora kasvandikest ja mujalt sisse tooduid mängijaid on vaid mõni üksik. Minu andmetel on Flora kasvandike klubis 4 ning tütarklubide kasvandike 6. Samal ajal välismaalt on toodud kaks mängijat ning teistest Eesti klubidest koguni 11 mängijat. Tähendab sisse tooduid mängijaid on rohkem kui oma kasvandike. Miks toob Kalju pigem välismaalasi, kui teiste klubide mängijad oma meeskonda? Põhjus on lihtne - raha. Tänu Pohlaku süsteemile saabki Flora ühena vähestest ML-i klubidest endale lubada Eesti siseseid üleminekuid (mõtlen siin vabaagentide tasulisi üleminekuid.) Tundub, et Flora pole sugugi puhas modernse jalgpalli ilmingutest, mille vastu paljud Flora fännid nii ägedalt protestivad.

                  Post pole mitte viha õhutamiseks, vaid pigem mõtlemisaineks.

                  Kommentaar


                    kui veel õli tulle valada, siis tegelikult on Eesti jalgpalli jaoks vaat et kõige enam teinud hoopis Levadia. kui vaadata koondise seisukohalt.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas StenV Vaata postitust
                      ...
                      Seda teemat on siin juba varem arutatud...keri mingid lehed tagasi.

                      Kommentaar


                        Nonii kui nüüd võtta koondise seisukohalt, siis on hea, et Flora Levadiale alla täna jäi. Pole mõttetut jauramist nüüd,et kes karikafinaalis mängida oleks saanud.
                        Last edited by difender; 09.05.12, 10:38. Põhjus: kirjaviga

                        Kommentaar


                          Kuradi kahju, mul oli ennatlikult karikafinaalipäev juba äraplaneeritud. Nüüd peab millegi muuga seda päeva sisustama.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                          Kommentaar


                            Algselt postitas difender Vaata postitust
                            Nonii kui nüüd võtta koondise seisukohalt, siis on hea, et Flora Levadiale alla täna jäi. Pole mõttetut jauramist nüüd,et kes Karikafinaalis mängida oleks saanud.
                            Siinkohal peab täpsustama, et Morozov ikkagi on 41 mehe hulgas+ potentsiaalselt ka Kink( keda väidetavalt märgati ka eile Maarjamäel)
                            ROHE-VALGE SURMANI

                            Kommentaar


                              ju on Kink ka jalkahuviline, kui "märgati Maarjamäel"

                              Kommentaar


                                Algselt postitas spekter Vaata postitust
                                ju on Kink ka jalkahuviline, kui "märgati Maarjamäel"
                                Kinki on viimasel ajal pea igal mängul nähtud.
                                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                                Kommentaar

                                Working...
                                X