Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 liiga 1989. sündinud poistele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

olen mina loll viõ mis toimub aga ma ei saanud viimasest postist mitte midagi aru

Kommentaar

Algselt postitas mmclub Vaata postitust
      olen mina loll viõ mis toimub aga ma ei saanud viimasest postist mitte midagi aru
      Carlos ütles, et ainuke viga mängu juures oli see, et plats oli sitt, kuid uut kunstmuru juba hakati vaikselt ehitama vms.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
        Carlos ütles, et ainuke viga mängu juures oli see, et plats oli sitt, kuid uut kunstmuru juba hakati vaikselt ehitama vms.
        Kes see loll tahab kunstmurul mängida? Kui on normaalne nagu Viljandis. :P Mingi täis idioot peaks olema.
        Muru on ikka sada korda etem.
        Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Algselt postitas Meelis M Vaata postitust
          veits 11:0 jah, ei olnud kihvt
          dimathekeeper tüüp lõi värava
          Yep yep , nii see on - 1 koll minu poolt kaa ( pen. )

Üks hooaeg lõin lausa 2 ;D

Kommentaar

Algselt postitas wwwares Vaata postitust
            Kes see loll tahab kunstmurul mängida? Kui on normaalne nagu Viljandis. :P Mingi täis idioot peaks olema.
            Muru on ikka sada korda etem.
            Meile tuleb viimase põlvkonna kunstmuru ^.^ , see on selline , et ei teegi vahet kas on päris või kunst , okay okay , korralik kunst tuleb , aga jah .. päris muru palju etem.

Minu eesti keele hinne on " 3 " ;D

Kommentaar

kunstmuru.. see mis on laagris on täiesti mängitav ja ma isiklukult mängin ise kunstal kui mingil sital murul =)
              seda arvan mina=)

Kommentaar

Jaaaa laagris on täitsa pandav kunstmuru.
                Mulle meeldis.

Kommentaar

Hiiul, kus me trenni teeme on veel parem kunstmuru

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitust
                    Hiiul, kus me trenni teeme on veel parem kunstmuru
                    Pallak , kus sa mängid ? ;D

Ma arvasin , et TVMK's , lootsin Källut ka platsi kõrvale :P

Kommentaar

kuulsin kuskilt et tvmk ja jõhvi mäng oli täna 1:1 jäänd ja et jõhvi oli alles teisel poolajal ühe ära surund
                      muidugi mai tea kas see vastab tõele ise kohal ei käinud

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                        kuulsin kuskilt et tvmk ja jõhvi mäng oli täna 1:1 jäänd ja et jõhvi oli alles teisel poolajal ühe ära surund
                        muidugi mai tea kas see vastab tõele ise kohal ei käinud
                        Täpselt nii ongi.
                        Algul läksime kohale (duubliga) ja siis tuleb Alko treener ja ütleb, et mäng on järgmine pühapäev, kõigil nagu WTF?!?! No siis harjusime juba ära, et mäng jääb ära, aga need suutsid ennast 30 mindase hilinemisega kohale vedada.

Esimene poolaeg oli veits võrdsem, saime ühe karistuslöögi ja Timo(HOE ) lõi ära. Vasakuga risti. Siis teine poolaeg surusid ja siis 15 minta enne lõppu surusid selle ühe lõpuks ära. 1-1 siis jäigi.

Ja mõnus šita hais on ka seal.

Kommentaar

Kuradi kõrsik: sina lasid vabalt peaga löögile selle tüübi. Eino Alko vennad lasid mitu korda posti ka meile, aga meil oli ka võimalusi. A no 1-1 siis. Ainult Ajax on suutnud neid võita ja TVMKl ei jäänud palju puudu.

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                            Kuradi kõrsik: sina lasid vabalt peaga löögile selle tüübi. Eino Alko vennad lasid mitu korda posti ka meile, aga meil oli ka võimalusi. A no 1-1 siis. Ainult Ajax on suutnud neid võita ja TVMKl ei jäänud palju puudu.
                            Ole vait kuradi pihv. Mina olin sellest vennast 10.10 meetrit kaugemalt, kui löödi. Hents pidi seda venda võtma. Ja sa ära enam näpista.

Kommentaar

Ei noh me oleme stabiilsed poisid , üks mäng 11-0 normaalse vastasega ja järgmine mäng tugevamaga (võtan tabeli järgi, tugevuse ) mängime 1-1 viiki

Kommentaar

Timo(hoe) kuule et palju sa väravaid oled löönud nendel meistrikatel kokku?
                                Mõtlen kevadringi ja sügisringi mõlemat

Kommentaar

Working...
                                X