Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mina arvan et see on lihtsalt sellest et seal on liiga palju SC reali mängjaid ja ei ole kõige paremad mängjad koondises nagu U16 mis koosneb florast enamasti nii et nii ei saagi midagi teha kui valitakse ühe meeskonna mängjad ja mitte parimad vean kihla et on paremaid mängjaid eestis kes sobiks U17 ja saaks paremini hakkama kui hetkel koondise osad mängjad

Kommentaar

Ning tõnu ilves võiks vabalt sinimäe asemele olla, see sinimägi ei sobi üldse u17 meeskonda .

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Näe Frank räägib AK spordiuudistes jumala õiget juttu ,et oli hea tugevatega mängida ja siit on mida õppida.Aga ,kas me oleme õppinud? Vastus on - EI .
        Aga poisid on ju alles õpipoisid - või kuidas? Aga need olid alles esimesed tunnid tugevate vastastega. Kas meie U17 on mänginud varem kellegagi peale Läti ja Leedu U17? Vastus on - EI.

Kommentaar

YuWo. selles asi ongi , koondises on liiga palju SC reali poisse. mõned nagu ( sinimägi ) ei ole üldse selle koondise väärilised. pmst. võiks siis juba terve reali meeskonna sinna kondisse panna. miks üldse siis teisi kutsuda.
          Ja minumeelest on eestis selles vanuses veel kõvasti häid mängijaid, nagu FC florast Andre aka nuki (vist) , pärnu vaprusest parem kaitse sander , maag tamekast janno , ning jokkeri ja merkuuri meeskonnas on ka päris kiireid ja tehnilisi ründajaid.
          see koosseis on natuke ülepingutatud, valitakse vist ainult klubide pealt.

NB! Krigulson ja Ilves on koondise ühed kiireimad ja koos Andero pebrega.

Kommentaar

Õpipoisid või mitte, aga kuna turniiril olid vaatlejad siis oleks võinud pingipoisse ka näidata , kes vähegi mängida oskavad. ( mõtlen just ilvest ja krigulsoni)

Kommentaar

kuulge mehed, nagu ilma reali mängijateta ei oleks üldse see koondis hakkama saanud. Öelge mingi parem vend sinna ründesse kui Stefan Ja mis nukisse puutub, siis ärge tehke nalja

Kommentaar

Algselt postitas twin Vaata postitust
                Õpipoisid või mitte, aga kuna turniiril olid vaatlejad siis oleks võinud pingipoisse ka näidata , kes vähegi mängida oskavad. ( mõtlen just ilvest ja krigulsoni)
                Vaatlejad ? Kas mõne klubi skaudid olid silma peale panemas?
                "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas silvester Vaata postitust
                  Aga poisid on ju alles õpipoisid - või kuidas? Aga need olid alles esimesed tunnid tugevate vastastega. Kas meie U17 on mänginud varem kellegagi peale Läti ja Leedu U17? Vastus on - EI.
                  Ma räägin sellest ,et aastast aastasse astume sama reha otsa ja pidasin sellega silmas treenereid ,et nad pole suutnud järgnevatele U-dele midagi paremini õpetada. Sellisele turniirile tullakse mängima ja siin näed lihtsalt oma nõrkused ära.. Trenni tehakse klubides aga mitte koondises.
                  FCF Forever

Kommentaar

parem vend? rump ja ilves, väga hea koostööga ründepaar. stefan hoiab palli natuke palju ega sööda õigeaegselt.
                    ja pmst. ega kõik reali poisid sitad polegi , ma räägin seda et võiks nagu õige koosseisu panna , rump krigulson ja ilves kindlalt põhisse, mitte pingile. väljakul on neist kõvasti rohkem kasu meeskonnale. vaadake neid kolme mängimas.

Kommentaar

twin, äkki avaldaksid oma nime? ja tahaks väga teada, kas sa käisid ikka neid mänge vaatamas või lahmid savilt siin? ikka väga mööda pannud oled.

Kommentaar

Algselt postitas holst9 Vaata postitust
                        twin, äkki avaldaksid oma nime? ja tahaks väga teada, kas sa käisid ikka neid mänge vaatamas või lahmid savilt siin? ikka väga mööda pannud oled.
                        Kohati on juu puhas õige jutt.
                        i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas twin Vaata postitust
                          parem vend? rump ja ilves, väga hea koostööga ründepaar. stefan hoiab palli natuke palju ega sööda õigeaegselt.
                          ja pmst. ega kõik reali poisid sitad polegi , ma räägin seda et võiks nagu õige koosseisu panna , rump krigulson ja ilves kindlalt põhisse, mitte pingile. väljakul on neist kõvasti rohkem kasu meeskonnale. vaadake neid kolme mängimas.
                          Ma võtan sõna täiesti teadmatuses, ma pole käinud ühtegi U17 mängu vaatamas, aga kui peatreener hoiab Stefanit mängus ja neid sinunimetatud mehi pingil siis järelikult tema silmis mängib Stefan paremini. Ja ma olen kindel, et ta on ka neid sinunimetatuid mängimas näinud. Ja heade mängijate tundmises sa ka kindlasti targem pole kui Frank. :P
                          FC Otepää II

Kommentaar

ma ise mängin, Tjk rivistuses. ja ma avaldan siin lihtsalt oma arvamust.

Kommentaar

avalda avalda

Kommentaar

ei no hea, et arvamust avaldad, aga Ilves ei paistnud küll millegi heaga silma, pigem luhtas Maltaga väravavõimaluse Lisaks ega teda muidu ei oleks peale esimest mängu pingile lükatud.

Kommentaar

Working...
                                X