Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Cat Vaata postitust
    Kolmandaks - minu galeriis asuvate fotoda arvu üle otsustamise jätaksin meeleldi enda prioriteediks;
    Kiiduväärt ettevõtmine, kuid Siimu jutus on point sees. Mina arvan samuti, et ei ole mõtet alles hoida pilte, mida juba nädala aja pärast ei viitsi vaadata. Ma ise üritan klõpsutatud pildiseeriad vähemalt kaks korda kriitilise pilguga üle käia, sest muidu ei viitsi enamik inimesi galeriid lõpunigi vaadata, kui märkimisväärne osa piltidest kõrvu liigutama ei pane.

No offence
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kas oleks väga keeruline piltide alla ka mängijate nimed panna. Oleks huvitav vaadata. Niisama pole nagu midagi erilist vaadata. Selline oleks minu ettepanek. Ma muidugi ei tea, kui keeruline see on ja see värk on jälle vabatahtlik, seega nõuda ei saa midagi. Samas, äkki tuleb neist inglastest tippmehi kah, siis on kergem pilti tulevikus üles leida. Või hoopis eestlastest.

Kommentaar

Algselt postitas Cat Vaata postitust
        Esiteks- see foorum ei ole fotovõistlus.
        Teiseks - ma ei tee "suvaklõpse", ehkki pildistan olude sunnil tribüünilt, tean väga hästi, millistelt positsioonidelt saab häid jalgpallipilte;
        Kolmandaks - minu galeriis asuvate fotoda arvu üle otsustamise jätaksin meeleldi enda prioriteediks;
        Lõpetuseks ütleksin, et sain alles 15 aastaseks, seega on mul aega fotograafias teadmisi ja kogemusi omandada.
        No offense.
        Esiteks Sa nüüd said täitsa valesti aru, ma tegelikult olin positiivselt meelestatud ja tahtsin oma arvamuse välja öelda. Ma ise olen fotoalaselt mittekeegi, seepärast ei ole mul õigus kedagi kritiseerida, kuid Sinu galeriisid vaadates lihtsalt tekkisid sellised arvamused. Vabandan, kui Sind nendega solvasin.
        Teiseks, "suvaklõpsude" all pidasin silmas pilte, kus on mängijatel pool nägu puudu, samast olukorrast hetk hiljem palju parem pilt, pildid, mida võiks veidi lõigata, et komp. parem oleks jne.
        Kolmandaks ei olnudki plaan kritiseerida fotode arvu, kui sellist vaid proovisin tähelepanu juhtida kahele asjale : topeltkaadrid (pildid samadest korduvatest olukordadest samade mängijate osavõtul), ning galerii üldine piltide arv (kui pilte liiga palju, siis vaatajad ei viitsi lõpuni vaadata).
        Neljandaks on tore, et Sa nii noor ning teed juba väga häid jalgpallipilte ning huvi on tõsine. Ma tahtsin Sulle oma arvamuse najal lihtsalt mõtteainet anda, et mida äkki teistmoodi teha.
        Edu

Siim

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Kas oleks väga keeruline piltide alla ka mängijate nimed panna. Oleks huvitav vaadata. Niisama pole nagu midagi erilist vaadata. Selline oleks minu ettepanek. Ma muidugi ei tea, kui keeruline see on ja see värk on jälle vabatahtlik, seega nõuda ei saa midagi. Samas, äkki tuleb neist inglastest tippmehi kah, siis on kergem pilti tulevikus üles leida. Või hoopis eestlastest.
        Kuna ma pole jalgpalliinimene, siis inglastest ei tunne ma nägupidi sealt kedagi, samuti pole mul käepärast protokolli, kus oleks nimed + numbrid. Kui keegi viitsib võib pildi alla lisada kommentaari mängija nimega, kes pildil, siis saan selle info ka ise pildi alla panna
        NB! Miskine portugali jalgpallihuviline Portugali noormeestega mind niimoodi aitas
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Jama, et homne mäng nii vara hakkab :S kell 14.00
          Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

heii.
            ma olen siin uus ja loodan,et siin võib küsida.pole nagu suur teadlane aga ikkagi. Kui praegu nt. Matthew Briggs oli U17 koondises kas siis järgmine aasta on ikka? võinojah ..sesmõttes kaua see mingi koonidses on seal ja millal järgmisesse lähevad?
            jaseda kaa, kas järgmine aasta toimub ka nagu eesti-inglismaa noortevaheline jalgpallivõistlus ja kas siis on juba täiesti uued tegelased või need samad?

Kommentaar

Algselt postitas magnet Vaata postitust
              heii.
              ma olen siin uus ja loodan,et siin võib küsida.pole nagu suur teadlane aga ikkagi. Kui praegu nt. Matthew Briggs oli U17 koondises kas siis järgmine aasta on ikka? võinojah ..sesmõttes kaua see mingi koonidses on seal ja millal järgmisesse lähevad?
              jaseda kaa, kas järgmine aasta toimub ka nagu eesti-inglismaa noortevaheline jalgpallivõistlus ja kas siis on juba täiesti uued tegelased või need samad?
              järgmine aasta need samad vennad on u18 ja,järgmine sügis mängivad praegused u16 poisid valikmänge.

Kommentaar

aitääh!!
                aga kas u18 (inglismaa tiim) ei käi eestiga mängimas v?
                vabandust, lollide küsimuste pärast aga ma lihtsalt väga nagu huvitatud

Kommentaar

See mis hetkel käib, on U-17 EM valikturniir, kus Eesti sattus loositahtel Inglismaaga ühte alagruppi, nagu ka a-koondis.

Kommentaar

Inglismaa vs. Portugal - 0:0
                    Eesti vs. Malta - 0:0
                    #20 FLORA!

Kommentaar

jah ... vähemalt olid mängul kohal meie treenerid ja skaudid. saab näha, kuhu Tiidus SC Reali koondislased järgmiseks aastaks müüb, sest 4.liigasse langenud Enteris nad ilmselt enam mängima ei hakka.

Kommentaar

Esimene mõte staadionilt lahkudes oli: "kui ma oleks teadnud, et eestlased nii kehva mängupilti pakuvad, poleks mingil juhul vaatama tulnud." No ausõna, Inglismaa vastu tundus mitmel puhul, et eesti poisid oskavad ka palli mängida, aga vääramatu jõu vastu ei saa. Et inglased on suuremad ja tugevamad ja kiiremad ja mida kõike veel. Esimesel poolajal tundus, nagu oleks poiste jalgade külge mitmekilosed pommid asetatud (selle tundega harjusin lõpuks). Poisid paistsid esimesel poolajal mängivat sama formatsiooni nagu suur koondis: väljaku keskel suur rombikujuline auk. Lisaks said vigastada Kõrtsmik (vahetati välja suhteliselt teise poolaja alguses) ja Stepanjan (vahetus poolajal).

Teisel poolajal istusin Eesti värava taga ja üldiselt nägi mängustsenaarium välja selline: eestlased kiigutavad oma poole peal palli ja teevad siis pika valesöödu. Või teeb ääremängija vastase poolel valesöödu. Või keskpoolik. Helgeid momente oli vähe, kuna eestlased tihtipeale ei jõudnudki vastase karistusala lähistele. Aga kui jõudsid, siis tavaliselt juhtus midagi, sest Malta kaitsjad ei olnud eriti kindlad. Kaks korda suutsime raisata väga head väravavõimalused (kõigepealt Ilves, kes pääses tänu Malta kaitseliinist läbi seigelnud pallile üks-ühele lööma, kuid põrutas suhteliselt värava keskele ning löögi väravavaht tõrjus; hiljem jäeti Sinimägi katmata ning lõi tsenderduse peaga kõrgelt üle värava). Teravad olukorrad Malta värava all tekkisid üldjuhul kas nende eksimustest või sellest, kui läbi ääre üles mängisime ja sealt tsenderdus anti. Maltalastele andsime ohtralt kontrarünnakuvõimalusi, millest nad vahel üht-teist kavalat välja võlusid. Sutt oli joonel päris hea täna, tõrjus ühe pommlöögi posti ja võttis enam-vähem kindlalt kõik pallid ära. Pebre tegi ka suhteliselt hea mängu (Inglismaa vastu jäi hätta).

Üldiselt tundus, et meie poistel jäi loovusest puudu, mängisid üsna nürilt ja sirgjooneliselt. Teine asi: keegi pole vist õpetanud meile ühepuutesöötu. Kuigi poisid üritasid vahel maltalastelt malli võtta, tuli sellest pigem välja ühepuudesööt. Masendav.

Näed, saingi välja elatud ennast.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                          Esimene mõte staadionilt lahkudes oli: "kui ma oleks teadnud, et eestlased nii kehva mängupilti pakuvad, poleks mingil juhul vaatama tulnud." No ausõna, Inglismaa vastu tundus mitmel puhul, et eesti poisid oskavad ka palli mängida, aga vääramatu jõu vastu ei saa. Et inglased on suuremad ja tugevamad ja kiiremad ja mida kõike veel. Esimesel poolajal tundus, nagu oleks poiste jalgade külge mitmekilosed pommid asetatud (selle tundega harjusin lõpuks). Poisid paistsid esimesel poolajal mängivat sama formatsiooni nagu suur koondis: väljaku keskel suur rombikujuline auk. Lisaks said vigastada Kõrtsmik (vahetati välja suhteliselt teise poolaja alguses) ja Stepanjan (vahetus poolajal).

Teisel poolajal istusin Eesti värava taga ja üldiselt nägi mängustsenaarium välja selline: eestlased kiigutavad oma poole peal palli ja teevad siis pika valesöödu. Või teeb ääremängija vastase poolel valesöödu. Või keskpoolik. Helgeid momente oli vähe, kuna eestlased tihtipeale ei jõudnudki vastase karistusala lähistele. Aga kui jõudsid, siis tavaliselt juhtus midagi, sest Malta kaitsjad ei olnud eriti kindlad. Kaks korda suutsime raisata väga head väravavõimalused (kõigepealt Ilves, kes pääses tänu Malta kaitseliinist läbi seigelnud pallile üks-ühele lööma, kuid põrutas suhteliselt värava keskele ning löögi väravavaht tõrjus; hiljem jäeti Sinimägi katmata ning lõi tsenderduse peaga kõrgelt üle värava). Teravad olukorrad Malta värava all tekkisid üldjuhul kas nende eksimustest või sellest, kui läbi ääre üles mängisime ja sealt tsenderdus anti. Maltalastele andsime ohtralt kontrarünnakuvõimalusi, millest nad vahel üht-teist kavalat välja võlusid. Sutt oli joonel päris hea täna, tõrjus ühe pommlöögi posti ja võttis enam-vähem kindlalt kõik pallid ära. Pebre tegi ka suhteliselt hea mängu (Inglismaa vastu jäi hätta).

Üldiselt tundus, et meie poistel jäi loovusest puudu, mängisid üsna nürilt ja sirgjooneliselt. Teine asi: keegi pole vist õpetanud meile ühepuutesöötu. Kuigi poisid üritasid vahel maltalastelt malli võtta, tuli sellest pigem välja ühepuudesööt. Masendav.

Näed, saingi välja elatud ennast.
                          Kindlasti on U16 tugevam ja ühtlasem võiskond
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                            Kindlasti on U16 tugevam ja ühtlasem võiskond
                            ootaks ikka ära kuni nad Poolast tagasi on muidu taas ootused kuskil taevas ning pärast järgneb tavapärane räme sõim. meeste edetabelis Poola 20.kohal !!! Eesti numbrit teab niigi igaüks, "100+ klubi liige"

Kommentaar

Näe Frank räägib AK spordiuudistes jumala õiget juttu ,et oli hea tugevatega mängida ja siit on mida õppida.Aga ,kas me oleme õppinud? Vastus on - EI .
                              Oleme ennegi tugevatega alagruppides olnud aga mina küll ei näe ,et mingi asi külge oleks jäänud.
                              FCF Forever

Kommentaar

Ma ei saa aru miks krigulson põhikoosseisus pole .

Kommentaar

Working...
                                X