kas nüüd need väravad mis merkuurile löödud sai võetakse samuti maha nimeliselt ? ja väravate vahe muutub ka ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustPärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
Järgmine nädal peab Vändrat võitma, siis tõuseks neljandaks, mis polekski nii hull.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustMis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
Kommentaar
-
vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
Kommentaar
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustvaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
EDIT: Tegelt sul eriti vahet vist pole, nagunii mängid eliitliigat kah.
EDIT: Hiljaks jäin.
Kommentaar
-
Mul ei ole kunagi mäng nö "igav" vms, kui kogu meeskonnaga ikka weel pyyame kaotusest välja tulla :P ma oskan ka kaotada ja kui kaotusseisus olen, ei lõpeta mängimist, olen varemgi mõne tiimiga 4-0 v 5-0 kaotusseisudest välja tulnud, kuigi neid mänge on harva, kus niimoodi välja tulnud olemeMa vist järgmine aasta mängin weel Põltsamaa all noorteliigat pool aastat ja kui 9-nda lõpetan, siis kusagile mujale, (kes teab, vb satun ka Viljandisse
) mängimist kindlasti ei lõpeta
Kommentaar
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustvaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar