Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mmm, ma ei oska öelda selle kohta, aga nüüd on meil küll veits jamasti. Treener vist ei teadnud, et see voor on ettepoole tõstetud ja on ise praegu Hispaanias CLi vaatamas.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
      Mmm, ma ei oska öelda selle kohta, aga nüüd on meil küll veits jamasti. Treener vist ei teadnud, et see voor on ettepoole tõstetud ja on ise praegu Hispaanias CLi vaatamas.
      Aga kedagi muud jalgpalli esindajat seal või treeneril mingit sõpra vms pole siis, kes saaks asjad ära ajada, et mäng ikka teisip toimuks(kui jutt käib Otepääst ikka )?( BTW, sa Opepää mängija jh ? )

Kommentaar

Jah, ma Otepää mängija. Ma üritan õhtu poole teisi treenereid kätte saada.

Kommentaar

Ma sain ka just praegu sellest teada. Kui see mäng tõesti teisipäeval toimub, siis minul jääb see suure tõenäosusega vahele. Kui juba eelmine kord oli transpordi leidmisega raskusi, siis seekord ma seda paari päevaga küll ära ei organiseeri.

Kommentaar

Krt ärge jamage, tahaks mängida
            Kirjutan siis siia meie klubi mängud sel hooajal, et kõik ikka ette teaksid, kuna mäng on:

Põltsamaa - Otepää 25.05 18:00
            Põltsamaa - Vilj.Tulevik 1.06 18:00
            SK 10 - Põltsamaa 08.06 17:00
            Merkuur - Põltsamaa 15.06 17:00
            Põltsamaa - Vändra 21.06 18:00
            Pärnu Kalev - Põltsamaa 20.07 17:00
            Vilj.Tulevik - Põltsamaa 3.08 17:00
            Põltsamaa - Merkuur 17.08 18:00
            Vändra - Põltsamaa 31.08 17:00
            Põltsamaa - Pärnu Kalev 07.09 17:00
            Otepää - Põltsamaa 05.10 17:00

Ja yritage ikka kuidagi teisip kohale saada.. Proovige vähemalt :P

Kommentaar

No muidu ei oleks vast probleeme tulnud, aga küllap treener ei vaadanud järgmisi voore edasi, ise kah ei mõelnud sellele ja küllap siis nii jäigi. Kuigi seal jalgpalli liidu kodukalgi võiks olla mingid nn teated, kus on voor varasemaks või hilisemaks tõstetud.

Kommentaar

Kui lõpuks selgub, kas te lähete või ei, siis anna sellest siia ka teada. Üksi oleks sinna suht mõttetu kohale minna.

Kommentaar

Ok. Saada oma MSN pmiga kui viitsid.

Ma rääkisin praegu teise treeneriga. Ta proovib meie peatreeneri kätte saada Hispaaniast ja Põltsamaa treeneriga ka veel rääkida. Praegu pole veel midagi kindllat.

Kommentaar

Kuulge, tulete ikka kohale siis ? Et mul sama asi, et pean Põltsu ca30km kauguselt tulema, mõttetult ei tahaks nagu tulla.

btw, mis kohta mängite ja mis nr ?

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                      Kuulge, tulete ikka kohale siis ? Et mul sama asi, et pean Põltsu ca30km kauguselt tulema, mõttetult ei tahaks nagu tulla.

Tahaks isegi teada.

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                      btw, mis kohta mängite ja mis nr ?
                      Äärepoolik, nr 11, aga kuna teine nr 11 on olemas (mul on mingi vanem särk), siis protokollis olen nr 21 all vist.

Kommentaar

Jõudsin pool tunnikest tagasi trennist koju ja ei rääkinud kyll keegi, et mäng ära jääb.. Treener ainult mainis, et ei saanud täna muru niita märjaga, homme niidab.. Muust nagu juttu ei tulnud.

Kommentaar

Jah, treener jõudis koahle ja helistas, et mäng toimub.

Ise olen #17 ja tegutsen vasakul pool.

Kommentaar

Nonii...Mina mängule ei tule.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
                              Jah, treener jõudis koahle ja helistas, et mäng toimub.

Ise olen #17 ja tegutsen vasakul pool.
                              Nicee workk mate

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                              Nonii...Mina mängule ei tule.
                              Oled siis järgmine kord kohal :P
                              Yleminekueksam tehtud pohhuilt ja nyyd lebo, let's enjoy the game

Kommentaar

Põltsamaa Sport 4-2 FC Otepää (või Elva siis..)
                                Ehtsat paska tuli ikka tänasest mängust, korralikult.. Neli põhivenda oli meil weel puudu, järgmisel teisipäeval peaksid nad ka olemas olema, siis loodame kindlasti paremat mängu..

Kommentaar

Working...
                                X