Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jalgpall94 on Saarts ???

Kommentaar

Jalgpall94 igatahes Pärnu mängudest paistab rääkivat, Saarts on 94 sündind ka ja lööb (peaaegu) sama palju väravaid kui Kovru... Niiet jah, ilmselt on Saarts.

Kommentaar

see teeb sind , Saarts, eriti haledaks et sa vanem ka veel ja tuled räigelt põkkima,

Kommentaar

apohhh platsil vaatab aga see et ma sust pool aastat vanem olen ei tähenda midagi !!!!!

Kommentaar

PJK = Peksupoisid? Eelmine nädal loputati 4:1 Florat, enamus mängudel lihtsalt peavad läbi ajama vähemuses. Järgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.
            “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
              Järgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.
              julgen väita et päris kindlasti

Kommentaar

kuule arvata on ju et pärnu tuleb järgmine aasta medalile !!

Kommentaar

Jeje right, mängige end medalile siis, aga võta asja natuke tõsisemalt ja mitte nii egoistlikult, sellise suhtumisega nii mõnigi talent totaalselt läbi kukkunud.

Kommentaar

Kuulge kõvad mehed mis te endast arvate siin , arvate kui lööte palju väravaid II liigas siis arvate et olete mingid tegijad ? Lööge sama palju värvaid Eliitliigas v6i Esiliigas vot siis olete kõvad tegijad . :P

Kommentaar

Saarts ja Kovru oleksid ka esiliigas tegijad ründajad, eriti muidugi Saarts. Mõlemad ka siis vastavalt 94 ja 95 koondises olnud/on siiani ning su troll oli täiesti mõttetu.
                      “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Arvad et kohe Tegijad ? Siis kui jooksed mingid üks aasta trennis käinud kaitsjast üle siis kohe tegija ? Eks Näeme siis mis nendest poistest lõpuks välja tuleb

Kommentaar

erka pane suu kinni lohh , ma lõin eelmine aasta ka arvestatava koguse väravaid esiliigas (ehk olin väravaküttide edetabelis 5.) ja sa pole ju koondiseski, niiet julgen väita et olen sinust küll parem mängija.

BTW Pärnu Kalev 5:1 Viljandi Tulevik , poolaja seisu ei tea, ma ei mängind, mul kopsupõletik, Tulevikul polnud ühtegi vahetust.

Kommentaar

pärnule 5:1 , poolaeg 2:1 , nüüd vist suht kindel edasipääs ka

Kommentaar

Pärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
                              ___

Kes väravad lõid täna ?

Kommentaar

väravaid ei tea. ramos, meil on järgmine nädal mäng , kui ma ei eksi ju

Kommentaar

Working...
                                X