Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nojaa, minu paha. mõtlesin, et teil 2x

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
      suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla
      suht sitaks kotib kõiki kui busy week sul on , ning mina loodan ka et sa saaksid ikka kasulik ja edukas olla, tubli ja äge poiss oled !

Kommentaar

sa emo ära tule hüppama, soki muga näostnäkku nii , ja tule mölisema, räme pilukas sa ikka, võta oma munninöör tupest välja , netihero

Kommentaar

kuulda oli ka seda , et tänase intsidendi põhjal Tuleviku-Pärnu Kalevi mängul ( mingi gaasimaskiga joller lidus väljakule ja pani meie väravavahile mingi koti pähe) võetakse Kalevil punkte maha, pole veel teada, kui palju aga kärbitakse vist igal juhul.

Kommentaar

kangelane oled , mingi vend hüppas väljakule lambist ja siis võetakse sellepärast Kalevil punkte maha? päris hea,tahaks näha kes siin midagi võtma hakkab. ja pls hoia oma suu kinni nüüd ,ma ei viitsi sinuga vaielda, topeltpost on ka lahe

Kommentaar

sa pole lahe, krdi viiekopikaline tuss lepatoki otsas ja kärbitakse selle eest et Kalev oma koduväljakul korda ei suutnud säilitada, tont nhj

Kommentaar

kuulda oli ka seda , et tänase intsidendi põhjal Tuleviku-Pärnu Kalevi mängul ( mingi gaasimaskiga joller lidus väljakule ja pani meie väravavahile mingi koti pähe) võetakse Kalevil punkte maha, pole veel teada, kui palju aga kärbitakse vist igal juhul.
                lihtsalt selgituseks mainin, et mingit koti pähepanekut ei toimunud !!!

Kommentaar

krdi viiekopikaline tuss lepatoki otsas
                  haha, parim sõimang ever

Kommentaar

erka pane suu kinni lohh , ma lõin eelmine aasta ka arvestatava koguse väravaid esiliigas (ehk olin väravaküttide edetabelis 5.) ja sa pole ju koondiseski, niiet julgen väita et olen sinust küll parem mängija.

BTW Pärnu Kalev 5:1 Viljandi Tulevik , poolaja seisu ei tea, ma ei mängind, mul kopsupõletik, Tulevikul polnud ühtegi vahetust.
                    hääküll Parem mängija ? Siis kui kunagi 92 või Eliitliigat hakkad mängima siis vaatame kes peale jääb , kui nii kindel vend oled ! Muidu ma olen koondises .

Kommentaar

dvj rahu nüüd . räägime B2 2.liigast edasi : )

Kommentaar

erka sorri ei teadnud et sa vanem vni ,

Kommentaar

Algselt postitas aldr Vaata postitust
                          dvj rahu nüüd . räägime B2 2.liigast edasi : )
                          EI. Intriige on vaja !

Kommentaar

erka sorri ei teadnud et sa vanem vni ,
                            ega ma sust vanem ei ole ise olen ka 95 sündinud .

Kommentaar

sa siis U16 koondises ? mis su perekonnanimi?

Kommentaar

reaalmadriid sa mine jaluta seal krdi võhmas ringi oma nr 89 paatidega ja ära tule sokkima maipand sulle teipi esiteks, loigo pani ja teiseks ära topi oma vinnilist nina teiste asjadesse a'la eelviimane postitus, mine künna oma alevis kartult pane omal suu täis seda ja ole vait , minu mängustiil on piisav et sulle seal ära teha, muide. muidugi maitee maast sulle ära kui sa oma suurte allveelaevadega koguaeg mul jala peal ja jalas kinni oled. edu sulle ja hoia oma suu püksis, see võib sulle probleeme tekitada.
                                sa pole lahe, krdi viiekopikaline tuss lepatoki otsas ja kärbitakse selle eest et Kalev oma koduväljakul korda ei suutnud säilitada, tont nhj
                                Tulnukas 2006 oli osside mõnitamiseks, aga sina võtsid seda tõena ja siin on tulemus päikest!
                                “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Working...
                                X