Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Bojan9
    replied
    Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
    Teie treener ise, ma ise olin kõrval kui ta hellas ja vinguti, et ei oska ja ei viici. Lõpus tulid mingid vennad veel juurde, aga need nüüd ei säranud küll millegiga.
    Tegi nalja vms , ta omaarust räme killumees .
    Mis positsiooni sa mängisid ja mis nr sa olid ?

Leave a comment:

• PaTholoucs
    replied
    Teie treener ise, ma ise olin kõrval kui ta hellas ja vinguti, et ei oska ja ei viici. Lõpus tulid mingid vennad veel juurde, aga need nüüd ei säranud küll millegiga.

Leave a comment:

• Bojan9
    replied
    Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
    No see on ju enda meeskonna süü, et ei ole tahtmist mängida. Väidetavalt ei tulnud põhimehed kohale, sest nad ei osanud pirita velodroomilt tulla maarjamäele levadia platsile, mis on peaaegu velolt silmagagi näha, tsiisis küll.
    Kes sulle siukst idiootset juttu ajas ?
    Meil ei tulnud tiim lihtsalt kokku .

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Maksimaalselt nädal ilmselt

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Algselt postitas jalgpall96 Vaata postitust
    kohtunik oli kah nii ja naa !
    Polegi vist mõtet enam öelda, et kohtunik oli kehv vms, enamus viled on kehvad olnud see hooaeg. Õiget, erapooletut vile olen see hooaeg noortes näinud ainult Põltsamaal(meie koduplatsil) ning Pärnus. Vändras ning Otepääl weel käimata :P
    See aasta on ka kalender normaalne, et ei pea viimast mängu novembri alguses vastiku lörtsi sees pidama, mis eelmine hooaeg meil tänu lollile kalendrile juhtus :P

Endal oli just küünega jama, hakkas kõrvale naha sisse kasvama , kuigi peaks nagu otse kasvama eks, just käisin lõikamas.. Vb mõni mäng jääb vahele, praegu mängida ei saa
    Kellegil on sama jama olnud ja kaua oled eemal olnud sellega palliplatsilt, ehk kaua see paraneb ?

Leave a comment:

• jalgpall96
    replied
    No, ma ütlen, kohtunik oli jumalast vait mängus :S
    Me lõime värava, teie meeskond lõugab, et suluseis oli , mingit vile ei tule :S
    Küsisin kohtunikult kas värav luges, ta ütles et ei :S

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    meil oli ründajal mitu 1vs1 võimalust, aga ära ei löönud ühtegi
    Tõsiselt sitt päev oli, sorri, väravavaht oli neil tõesti hea aga endal läksid ka kõik löögid aiataha. Muidu mäng oli selline, et esimesel poolajal meil ei toimunudki midagi, korralikult hakkasime mängima teise poolaja lõpus alles.

Ega jah, seis oleks olnud mingi 8;0 aga kohtunik oli kah nii ja naa !
    Esimene mittelugenud värav olevat olnud puhas suluseis (ei näinud, ei tea) ja teise värava puhul tõrjus väravavaht ründaja löögi teise ründaja ette, mida loetakse suluseisuks (sellele vaidlesid teil kõik vastu) niiet kohtunikku ma ei süüdistaks. Muide, teil sõitis väravavaht mulle kastis jalgadesse, ilma et ta oleks palli puutunud aga jäin jalgadele, see oleks kindlalt pidanud penalti olema, aga mis seal ikka.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Küsisin keset mängu palju mängida on, ta vastab ei tea, mule vist öeldakse kui mäng läbi . Aga jah, muidu oli hea mäng!
    Asi oli selles, et meie treener võttis aega.

Leave a comment:

• PaTholoucs
    replied
    Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
    8 kesti mängida liidrite vastu on ju üli tore
    No see on ju enda meeskonna süü, et ei ole tahtmist mängida. Väidetavalt ei tulnud põhimehed kohale, sest nad ei osanud pirita velodroomilt tulla maarjamäele levadia platsile, mis on peaaegu velolt silmagagi näha, tsiisis küll.

Leave a comment:

• jalgpall96
    replied
    Seemäng, otepää kaitse ei pidanud minumeelest eriti, ja liiga kergelt lasti löögile meid !
    Ega jah, seis oleks olnud mingi 8;0 aga kohtunik oli kah nii ja naa !
    Küsisin keset mängu palju mängida on, ta vastab ei tea, mule vist öeldakse kui mäng läbi . Aga jah, muidu oli hea mäng!

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    No mäng oli suht SK10 oma ikkagi, meil oli ründajal mitu 1vs1 võimalust, aga ära ei löönud ühtegi, väravavaht oli täitsa hea neil. Meil läks üks löök veel latti.

Kahju sellest ,et eelmine mäng mängisime suht võrdselt ja lõid alles lisaja teisel minutil võiduvärava.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    tere tulemast foorumisse! räägi palun mängust ka, iga inimene oskas selle seisu enamvähem pakkuda ja jalkaliidus ka kui mitte juba üleval siis mõne hetke pärast kindlasti üleval.

Leave a comment:

• jalgpall96
    replied
    Sk-10 premium vs Fc Otepää 6:0

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Ei tea midagi.
    sellistele klubidele nagu Leegion, Infonet, Kalev, Oper, Tulevik jne tuleks eraldi liiga luua, nagu C liigades, esimeses suured pakid, teises väga igav. Palju huvitavam oleks kui järgmine aasta näiteks oleks selline esiliiga : Real, Levadia, Venkud, Flora, Olümpia/Tammeka ja PJK/Kalev. Kõik mängiks kõigiga 4 korda läbi, oleks palju võrdse tasemega mänge ja ilmselt see oleks kõigile kasulikum. Seda muidugi ei saaks kuidagi teostada ja mõningad vihjaksid ilmselt eliitliiga olemasolule kuid siiski. Koondisetreenerid muidugi saaksid siis paremini silma peal hoida kogu kremplil, samas preagu ei külasta ka nad sisuliselt ühtegi mängu.

Leave a comment:

• Bojan9
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    oper ei saaks esiliigas hakkama, ma pakun et Oper on järgmise aasta Tallinna Kalev esiliigas
    Kalev on kõvasti parem

Leave a comment:

Working...
X