Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Horatio
    replied
    Tulemuseks loen ma välja 2:4, või ei saa ma su lausest aru.

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    10.08.2010 16:00 JK Dünamo (95)2 Operi JK (95)4 Sõle Gümnaasiumi st. - Sõle 40, Tallinn

tulemus,mis puudu

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Tõetera on sees, aga ikkagi ütleme nii et Vändral oli ikkagi ülimalt sitt päev.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Ma ausalt ei viitsi vaielda sinusugusega ega lugeda su koomilisi oletusi. Eeldasin lihtsalt, et sa ei saa elust-ilmast midagi aru, kui nägin su nime all sõna amatöör. Jah, võimalik, et sa mängid ise tegelikult hästi, lihtsalt elukoht ja klubi on kehvakesed. Ja enda lauset defineeriks siis nii, et minu silmis on vändra ründajad kõik nii kehvakesed, et ükskõik millise võistkonna, kasvõi aasta nooremad kaitsemängijad peavadki vabalt neile vastu saama. peace!

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    äkki seetõttu et sa pallid mudajalgpalli teises liigas?
    Nonii, oletame, et ma mängin see aasta B2 II liigat ja sina B2 I liigat. See tähendab sinu jutu järgi, et sa oled ilmselgelt kõvem vend kui mina. Kui me aga järgmine aasta mõlemad meesteliigat hakkaks mängima ja mina hakkaks nt II liigat, sina aga III liigat, kas siis mina muutun järsku paremaks mängijaks kui sina v?
    See on retooriline küsimus, see mis liigas sa mängid ei näita koheselt sinu taset.

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
    Miks ma ei saa sellest lausest aru ?
    äkki seetõttu et sa pallid mudajalgpalli teises liigas?

Leave a comment:

• martiinuska
    replied
    ei see oli 3-0 värav

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
    See 3-0 värav oli kyll nyyd Fair Playle täiesti vastu, aga ehk ei saanud Kovru lihtsalt aru, et see ei olnud mõeldud temale sööduna.. Luide ka ikka, no eht jobu ausalt
    Tulevik mängis väga hästi ja panid ära, midagi öelda neile, kui ainult edu
    nojah, sorri, suht segane olukord oli, vaatasin et sai palli nagu omaks ja no maioska seletada aga sorri , my bad. ja see oli 4-0 värav

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Ega vändra edurivimeeste vastu peavadki saama hakkama suvalised külapoisid.
    Miks ma ei saa sellest lausest aru ?

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Ega vändra edurivimeeste vastu peavadki saama hakkama suvalised külapoisid.

Leave a comment:

• zurka1
    replied
    Algselt postitas Ger5t Vaata postitust
    Vändra JK Vaprus - FCE Otepää 0:1 (0:0)
    No tule taevas appi. Häbi hakkab.
    Meil oli mingi miljon võimalust, aga keegi ei suuda ära lüüa
    Hea meel noore koosseisu esituse üle. Kaitseliin 96 poisid ja väga vapralt võitlesid füüsiliselt suuremate kuttidega. Tahtmine oli suurem, seega teenitud võit

Leave a comment:

• jalkar
    replied
    Oper Jk võitis kohtla-järve alkot 2:1

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Meil oli mingiaasta minu mälujärgi nii, et mängisime paar tundi varme, kuna oktoobri lõpp läks juba vara hämaraks ja hiljem jalkaliidus anti punktid -:- , sets jalkaliitu polnud ennem teavitatud, ehk siis võib nendes mängudes ka hiljem tulla -:-

Leave a comment:

• viru
    replied
    Algselt postitas viru Vaata postitust
    25.05.10 N/E Tallinna Dünamo-K-J Lootus 2:1(1:1)EJL lk. veel pole.
    Dünamo, kellel enne 3 vooruga väravatevahe 1-26 võitis teenitult.
    Esimene poolaeg tegi Dünamo ühe löögi väravale ja see lendas väravavahi veast sisse.Esimesel poolajal jäeti penalti andmata, kui Lootuse nr.10 läks 1/1 väravavahiga-niideti maha ja vigastusega vahetati välja. Aga ülejäänud vilepartii oli korralik ja teist poolaega valitses Dünamo, kes oleks võinud ka suuremalt kõvasti võita. Lootus mängis selle mängu väga mannetult.
    Huvitav, et juba tükk aega tagasi mängis Alko-Tamme Auto ette mingit sügisringi mängu(seis 5:3), aga ju siis teatavad sellest EJL-le alles sügisel.
    Alko-Tamme Auto mäng toimus EJL ametliku protokolli põhjal 10.07.10, kuigi oli mais mängitud.
    Alko-Lootus mäng toimus EJL ametliku protokolli põhjal 24.07.10, kuigi tegelikult toimus 18.06.10(Lootus jäi esimesel poolajal veel 36 min.vähemusse).
    Mis toimub?

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    See 3-0 värav oli kyll nyyd Fair Playle täiesti vastu, aga ehk ei saanud Kovru lihtsalt aru, et see ei olnud mõeldud temale sööduna.. Luide ka ikka, no eht jobu ausalt
    Tulevik mängis väga hästi ja panid ära, midagi öelda neile, kui ainult edu

Leave a comment:

Working...
X