Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    Merkuur-Juunior vs FCE Otepää 2:1(2:1)
    Mängust lähemalt ka ?

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Merkuur-Juunior vs FCE Otepää 2:1(2:1)

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Ega ma ise ka weel väga midagi sellest meeskonnast ei tea, kord nädalas käin seal trennis ning pole weel väga hästi aimu saanud, kes sealt tugevaimad ja nõrgimad lylid on..Yks sealt mängis eelmine aasta meiega ja siit SK Tääksi meeskonnast tuli weel yks hea mängija Põltsu alla.. Aga ei saa siin midagi kiita, eks mängudes juba näha ole, kes on parem.

Leave a comment:

• SixtySix
    replied
    Vastasin Ger5t'ile. Põltsamaa kohta ütleks nii palju, et tahtmist võib teil samuti olla aga ilmselt Viljandile, Pärnu Kalevile ja ilmselt ka Merkuurile te väga kõva vastupanu ei tohiks osutada. Samas viimati mängisin teie või siis sel juhul nende vastu mõned aastad tagasi - siis nagu kedagi väga säravat sealt võistkonnast ei mäletagi - kuid äkki on võistkond suure arengu läbi teinud. Ei tea, ei tea.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas SixtySix Vaata postitust
    tahtmist teil on kõvasti aga päris favoriitide hulka vändrat ei arvestaks - enamus 96 aasta poisid ning liha väga luudel ju polegi ning ilmselt joostakse teid ka üsna selgelt tugevamate poolt üle. ainult tahtejõupealt ei suuda te esimeste sekka tõusta.
    Ma nyyd ei tea, kas sa minule vastasid või kellegile teisele siit, aga kindlasti on ka meil ( Põltsul ) tahtmist palju, et midagi korda saata Eks näis kuidas meil ( eriti minul uues tiimis ) minema hakkab.. Loodaks muidugi sinna esikolmikusse mängida end, aga kindlasti see kerge ei saa olema, kui Tuleviku taolised tulevad vastu.

Leave a comment:

• SixtySix
    replied
    tahtmist teil on kõvasti aga päris favoriitide hulka vändrat ei arvestaks - enamus 96 aasta poisid ning liha väga luudel ju polegi ning ilmselt joostakse teid ka üsna selgelt tugevamate poolt üle. ainult tahtejõupealt ei suuda te esimeste sekka tõusta.

Leave a comment:

• Ger5t
    replied
    Ega vändral ka viga pole.

Leave a comment:

• zurka1
    replied
    Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
    Keegi oskad öelda, kuidas hetkel Tuleviku, Vändra, Merkuuri ning SK 10 tase on? Kes nagu hooajal favoriidid peaks olema ?
    Tulevik kõva

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Keegi oskad öelda, kuidas hetkel Tuleviku, Vändra, Merkuuri ning SK 10 tase on? Kes nagu hooajal favoriidid peaks olema ?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Jep...

101010

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Ok, vaatasin jah kodulehelt üle, sa oled Tarvastust jah?

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Väga mööda, aga Kristen, kes sa oled?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Ma hakkan ka FCE Otepää eest mängima.

Leave a comment:

• Bojan9
    replied
    Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
    BTW:
    Mis meeskonnas mängid?
    Viimsi NJK

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Oke, kui ma saan ilusti uue mängijakaardi ja ylemineku värgid tehtud, siis mängin Põltsamaa all.. (Eelmine aasta olin SK Tääksiga samas liigas)
    Keegi juba lõplikku tabeliseisu julgeb pakkuda ?

BTW:
    Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
    Mina Olen !
    Mis meeskonnas mängid?

Leave a comment:

Working...
X