Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

8 meetri pealt?!?,
    Tartu on siis suht pommiauk

Kommentaar

Algselt postitas Roder Vaata postitust
      8 meetri pealt?!?,
      Tartu on siis suht pommiauk
      Suht pommiauk ja, võrreldes haapsaluga .

Eipeetagi suurte mänge, penaltipunkt on tegelt 9 peal, nagu ka ilmselt teil seal, mõõda sammudega üle kui miski hinge närib, räägiti, et aut pidi ka 2-3 meetrit olema kastist, tähendab, väljak on siiski lubatust väiksem ja sealgi ei tohiks EMV mänge pidada .

Kommentaar

Sellel väljakul ei tohi ainult rahvusvahelisi mänge pidada. Meie võime seal aga liigamänge pidada.

Seal on näidatud et jalgpalliväljaku laius saab olla 45 m ning pikkus 90m , selline meie väljak ongi ning karistusala on kõik õigetes mõõtmetes, karitusala ei saagi väiksem olla. Ning seega on penaldikoht õiges kohas nagu ka 120x90meetrilistel väljakutel .

edit: koduleht on töökorras.
        Last edited by bert2k3; 03.11.08, 21:05. Põhjus: Andsin töötava koduka lingi.

Kommentaar

Algselt postitas bert2k3 Vaata postitust
          Sellel väljakul ei tohi ainult rahvusvahelisi mänge pidada. Meie võime seal aga liigamänge pidada.

Seal on näidatud et jalgpalliväljaku laius saab olla 45 m ning pikkus 90m , selline meie väljak ongi ning karistusala on kõik õigetes mõõtmetes, karitusala ei saagi väiksem olla. Ning seega on penaldikoht õiges kohas nagu ka 120x90meetrilistel väljakutel .

Mille jaoks sa seletad ?

Ma arvan, et levadia poisid ei hakka niisama mula ajama, penaltipunkti kauguse tunneb igaüks ära, kas on 11 või mitte, kui sind huvitab, mõõda homme trennis üle, mul on sulle raske vastu vaielda, sest pole uuel kunstil ise käinud, oma silm on ikka kuningas . Omast kogemusest võin tuua siia Türi linna staadioni, kus üht meeste teise liiga pela vilistamas käies, avastasime soendusel, et 16 kastid koos viiekasti ja penaltipunktiga on täiesti valesti tehtud, (mõõtmed ei klappind), sellise asja tunneb ju kohe ära, kui veedad igapäev staadionil trenniaega.

Ps! Koduleht on sul tegelikult päris huvitavalt tehtud . Meeldisid poiste kirjeldused, kus enamike kaitsjate tugevamaks küljeks oli libistamine, kellelgi keskväljapoisil palli niitmine ja treeneril formatsiooni paigaldamine.

A muidu oli tubli töö .

Kommentaar

Algselt postitas bert2k3 Vaata postitust

mida sa nüüd tuusad?!, penaldikoht ei saa olla õiges kohas, kui teie väljak on 45*90meetrit. kas sa ültse ei mõtle?

Kommentaar

mida sa nüüd tuusad?!, penaldikoht ei saa olla õiges kohas, kui teie väljak on 45*90meetrit. kas sa ültse ei mõtle?
              iep . täiesti võimatu

Kommentaar

Käi put*i penalt on 11 meetri pealt ja Levadia poisid siis sita silmaga. Ja meie plats on sama suur, kui on nõmme Unitede plats.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                  Tartu reiniku kunstmuru staadion kohe esimesena näiteks .
                  Jah, aga Reiniku staadionil kõige vanem vanus ,kes mängis sel hooajal, oli 1996 aastal sündinud poisid. Neile on see väljak täitsa paras.
                  Ja tekkis veel küsimus vaadates FC Flora Haapsalu vms. kodukat, et järgmise mängu staadioniks[ehk Levadia III] on märgitud Levadia staadion?! Ma pole kindel, aga kas Levadia meeskondade staadionil ei ole mitte teistsugune nimetus? Niisama nokin

Kommentaar

Ma ei ole EINSTEIN. Ma ei tea paraku kõike. Tarkpea.

Kommentaar

Mõni lausa elab siin foorumis. Vastus tuli 6 minutiga:O Ja staadioni nime teadmiseks ei pea olema Einstein Lihtsalt, kui sa korraldad oma meeskonna kodukat, siis tuleks ikka ennem "kodutöö" ära teha Ei saa ütelda juu[MA TOON AINULT NÄITE] JK Puldi väljak?!

Kommentaar

äärmiselt kehv näide.

Kommentaar

Algselt postitas ttaavi- Vaata postitust
                          Mõni lausa elab siin foorumis. Vastus tuli 6 minutiga:O Ja staadioni nime teadmiseks ei pea olema Einstein Lihtsalt, kui sa korraldad oma meeskonna kodukat, siis tuleks ikka ennem "kodutöö" ära teha Ei saa ütelda juu[MA TOON AINULT NÄITE] JK Puldi väljak?!
                          sinu vastus tuli ka 6 minutiga . .

Kommentaar

Algselt postitas ttaavi- Vaata postitust
                            Ega see pole mingi Manchester Unitedi ametlik koduleht kus peab kõik suurepäraselt kirjas olema ja töötama. Meie klubile piisab sellest leheküljest, kõik kes tahavad saavad oma vajaliku info kätte.

Kommentaar

Saab ju küll, ära nori neid tagurpidi arve, sa ju tead, mida ta mõtles.
                              Plats ei tohi kunagi olla nelinurkne, ja laiem kui pikem. Vahe vähemalt 10 meetrit .

Ma arvan lihtsalt seda, et teie staadion on lühem kui 90 ja kitsam kui 45 .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                                Saab ju küll, ära nori neid tagurpidi arve, sa ju tead, mida ta mõtles.
                                Plats ei tohi kunagi olla nelinurkne, ja laiem kui pikem. Vahe vähemalt 10 meetrit .

Ma arvan lihtsalt seda, et teie staadion on lühem kui 90 ja kitsam kui 45 .
                                Lõpuks ka üks mõistlik inimene, aitäh mitte ülbamise ja arusaamise eest!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X