Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 II Liiga 2008 91-94
Collapse
X
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustKas sa loobuksid jalgpallist kui sinu meeskonnas osad ei viitsiks kohal käia ja peaksid mängima vähemuses?Las mängivad ikka, ega see neile ju kahjuks ei tule :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Väikenugis Vaata postitustSiis mängig niisama omavahel nt. 3 vs 3 vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustVõib vist üelda,et Pärnusse tuleb FC Abja parimas koosseisus v.a. üks mängija,kes peab veel ennast ravima.
ja ka meie mängime vb oma parimas koosseisus
hea võituslik mäng tulemas
Kommentaar
-
Algselt postitas barcelona44 Vaata postitustja ka meie mängime vb oma parimas koosseisus
hea võituslik mäng tulemasOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitusträägi tulemusest:S?!
Me mängisime kaks vähemuses kaa :/,
ma sain teisel poolajal kunagi punase kaardi sellepärast, et kohtunik mingi nagu näitas fucki sõrme ja seletas, et ära õpeta mind ja ma üritasin parandada teda, et selle sõrmega tuleb näitata mitte fucki sõrmega(ise näitasin ka fucki noh ) ja sain punase kaardi selle eest :S!
Calva ei muidu hea mäng oli ;D!(Y)
Kommentaar
-
Algselt postitas Helarii Vaata postitustRauno 3-2 meie kasuks!
Me mängisime kaks vähemuses kaa :/,
ma sain teisel poolajal kunagi punase kaardi sellepärast, et kohtunik mingi nagu näitas fucki sõrme ja seletas, et ära õpeta mind ja ma üritasin parandada teda, et selle sõrmega tuleb näitata mitte fucki sõrmega(ise näitasin ka fucki noh ) ja sain punase kaardi selle eest :S!
Calva ei muidu hea mäng oli ;D!(Y)
Kommentaar
-
Algselt postitas Prokiller Vaata postitustJube hale mäng, vastastel 2 meest vähem ja saime 3-2 no mida weel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustme siis lootusetud ei olegi.
ei tublid poisid
Kommentaar
-
Njah Vaprus II - FC Abja 2:3(0:2)
Vapruse väravad: 68' Rando õnnetu omavärav(ristnurka) JA 84'.
Abja väravad: 5'-HELARI SOSI,39'KERMO ANIJÄRV,62'-KERMO KÜTT
.
Kohtunik pani ikka mõlemale poole kanti,aga ok punane oli siiki vast õigustatud,sest mängija asi pole tõepoolest kohtuniku õpetada,vaid tegeleda oma asjadega.Üldiselt tuleb rahul olla vähemuses mängides,pealegi oli ju GERT JA REIO puudu. Vaprusel nagu materjali oleks,aga jalgpall on siiki võiskonna mäng,ja natuke tuleb mõelda ,kuhu sööta kunas sööta jne. Aga edu edaspidiseks,võimalus on veel teil revanz võtta 2.okt. kui mälu ei peta.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar