seda Barca kudumit ei ole minu kaudu saada kahjuks.
P.S. kas kõik uuemad tellijad saaksid oma tellimused visata mulle meilile mart.parind@gmail.com ? oleks jube hea, mudu on üks puder ja kapsad, ei saa aru enam, kes mida tahab.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustvat ei oska öelda, ise tallinnasse satun väga harva
Leave a comment:
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustmidagi sellesarnast või tuulekat oleks võimalik saada ?
Leave a comment:
-
Kas ma olen õieti aru saanud, et kui ma tahan Real Madridi pikkade käistega home särki millel seljal on nr 7 Raùl siis on maksumus 500.-?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustOioi Aarne,Sa tellid neid nii palju
Ma siis maksan mõlemad ära kunagi
Leave a comment:
-
Oioi Aarne,Sa tellid neid nii palju
Ma siis maksan mõlemad ära kunagi
Leave a comment:
-
Algselt postitas Homie Vaata postitustSaab ka 3rd kit'i kenasti, maksumus tuleb 450 EEK.
kena siis. telli ära. ma ei hakka selle kingituste lehega veel jändama ise. raha toimetan kevv92 kätte millalgi nagu santa cruzi särgi puhulgi. on uudiseid ka kaugel see tellimus oN?
Leave a comment:
-
selge, ootan siis! aga millal ma oma aadressi andma pean ja kellele?
Leave a comment:
-
Algselt postitas philou Vaata postitusttahtsin veel küsida, et kui ma nüüd särgi soovi avaldaks, kas jõuludeks saaks kindlalt kätte? kui kindlalt saab, siis ma pane mu poolt beckham'i milani särk. lühikeste käistega. XL suurus. viimati oli tal nr 32 seal seljal. loodetavasti see ei muutu
edit: eriti kena oleks kui saaks selle alternate/third särgi, mis on üleni must. http://www.cnjerseyshop.com/pic/2009619160421.jpg
Beckham4ever'ile sis kokkuvõtteks, et tema särk maksaks 500 EEK.
Leave a comment:
-
aa lisaks tahaksin öelda et ma sooviksin särki suurusega M ja pikkade käistega kui võimalik
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: