Manchester United Home 2011/12 L suuruses särki pole jah ?
Kas on lootust saada ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
M: Jalgpallisärke
Collapse
X
-
Algselt postitas jansa Vaata postitustBrazil, 11/12, home yellow, long sleeve, size S/M/XL
ja
Brazil, 10/11, home yellow, short sleeve, size S/L
... kas saaks pilti särkidest..ennekõikke see 11/12 hooaja särk...kas need on need retro-stiilis rohelise triibuga rinnal ja kandiliste numbritega seljal - särgid?
Leave a comment:
-
Brazil, 11/12, home yellow, long sleeve, size S/M/XL
ja
Brazil, 10/11, home yellow, short sleeve, size S/L
... kas saaks pilti särkidest..ennekõikke see 11/12 hooaja särk...kas need on need retro-stiilis rohelise triibuga rinnal ja kandiliste numbritega seljal - särgid?
Leave a comment:
-
Sain teada, et 2-3 nädala pärast on oodata uusi särke, nii et püsige lainel need, kelle uut särki veel nimekirjas pole.
Tuletan endiselt meelde, et praeguse seisuga saadaolevate särkide nimekirja leiab selle sama teema alt, leheküljelt 63!
Tuld!
Leave a comment:
-
Särgid jõudsid kohale ning saatsin teile need juba postiga ka laiali.
Õhtul saadan lisainfo privaatsõnumiga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVõtsin endale vabaduse valeinfo mittelevitamiseks teema pealkirja muuta
Leave a comment:
-
Algselt postitas Soldat Vaata postitustKui sa mõtled NBA särke või neid teisi, mis pealkirjas, siis sellist ohtu kahjuks pole. Arvan, et neid särke müüs vist ainult algselt kasutaja Sheva.
Leave a comment:
-
Kui ma teaks, ma annaks teada.See, et ma saan uute särkide tulemisest teada 1-2 päeva enne nende müüki tulekut, kehtib kõikide särkide kohta.
---
Endiselt ära anda 40€ eest FC Barcelona hooaja 2011/12 pikkade varrukatega kodusärk, Iniesta nimega. Särk on minu juures kohal, tegu on kasutaja "Riks'i" väljaostmata särgiga. Soovija saaks särgi kätte 1-2 päevaga!
TULD!
Leave a comment:
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas on oht,et peale meinstriiimi muid särke kah tuleb?
Leave a comment:
-
Tõesti ei oska öelda, uutest särkidest saan teada 1-2 päeva enne nende müüki tulekut. Aga annan kindlasti teada, millal särk kohal!
Leave a comment:
-
Millal oleks Tottenhami uue hooaja sarki voimalik saada?Augusti lopp, septembri lopp, oktoobri lopp? Orienteeruv aeg?
Igaljuhul voiks kirja panna siis, suurus M, nr. 3 Bale, home, luhikeste ka'istega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: