palju läheks maksma saksamaa mustad riided,need millega nad argentiina vastu mängisid, oleks vaja teada palju mäksavad lühikesed püksid ja särk+nimi särgi(number ka).
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tellime 2010 MM särke!
Collapse
X
-
Algselt postitas Danel233 Vaata postitustpalju läheks maksma saksamaa mustad riided,need millega nad argentiina vastu mängisid, oleks vaja teada palju mäksavad lühikesed püksid ja särk+nimi särgi(number ka).
Kommentaar
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustBanaan,Sa teed Ameerikaga koostööd?
Tegelt tahaks teada,kaugel mu kaup on;DNäeme Santiago Bernabeul.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustEi tee koostööd, aga ma olen seda teemat juba siis lugenud kui see tehti ning sellel silma peal hoidnud. Paratamatult jääb selle ajaga meelde, et särgi hind on 450 krooni. Sellest ei tea ma midagi, kaugel su kaup on. Seda pead tema käest uurima.
Kõigile siis teadmiseks RealMadrid15=Andrev96=Banaan
Kommentaar
-
Algselt postitas Danel233 Vaata postitustpalju läheks maksma saksamaa mustad riided,need millega nad argentiina vastu mängisid, oleks vaja teada palju mäksavad lühikesed püksid ja särk+nimi särgi(number ka).
Algselt postitas Inc5000 Vaata postitustSooviks Sneijder`i home särki M suurust
Ülejäänud jutu mis pole siia teemasse vajalik võiks mõni moderaator või admin ära kustutada.
Ameerika
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitustkas oleks võimalik saada pilti manu 2010/11 home särgist, rooney oma
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustAga Ameerika Sa tead,kaugel on särgid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ameerika Vaata postitust2009-10 on olemas odavaltAlgselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustAga 2010/2011 särkidest? Millist pakkuda on? kelle nimegaAlgselt postitas Ameerika Vaata postitustMõtled Manu omadest? Rooney & ilma nimeta.
101010
aga olemas on portugali,hollandi ja inglismaa home 2010 särki ja 450 on tüki hind ?
Kommentaar
-
Algselt postitas kardo Vaata postitust
101010
aga olemas on portugali,hollandi ja inglismaa home 2010 särki ja 450 on tüki hind ?
Algselt postitas indahell Vaata postitustpalju plekivad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar