Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Ma teadsin, et su vaimnekapatsiteet on minimaalne. Aga et copymisega ka raskused esinevad on tõsiselt murettekitav. Samas kui arvestada su antsulembust siis vast pole midagi imestada.
    Kust saab kõige puhtamat antsu?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sa oled väike, loll ja argpüks. Sa oled väga rumal inimene. Palun ära kõneta mind rohkem. Puta!

Copyisin vist õigesti?
    Ma teadsin, et su vaimnekapatsiteet on minimaalne. Aga et copymisega ka raskused esinevad on tõsiselt murettekitav. Samas kui arvestada su antsulembust siis vast pole midagi imestada.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Natuke arukamad inimesed kui sina on kursis, et narkootikumid, eriti amfetamiin ei ole igalemaailma probleemile võluvits.

Huvitav oleks näha Soome vastu kaht puhast ründajat. Äkki kui Anieril on seda palli kellelegi lükata kõrvale juhtub ees vähe rohkem.
    Sa oled väike, loll ja argpüks. Sa oled väga rumal inimene. Palun ära kõneta mind rohkem. Puta!

Copyisin vist õigesti?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Selleks ongi olemas Koffeiin, Amfetamiin jne. Sa oled sellises vanuses, et peaksid teadma küll juba.
    Natuke arukamad inimesed kui sina on kursis, et narkootikumid, eriti amfetamiin ei ole igalemaailma probleemile võluvits.

Huvitav oleks näha Soome vastu kaht puhast ründajat. Äkki kui Anieril on seda palli kellelegi lükata kõrvale juhtub ees vähe rohkem.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Stok
    100+ inimestel on ka järgmisel päeval tööle jõudmine keeruline, kui kojusõit algab südaöösel.
    Selleks ongi olemas Koffeiin, Amfetamiin jne. Sa oled sellises vanuses, et peaksid teadma küll juba.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Viimane lause vōtab hästi kokku sind kui inimest. Teistel on puudused, kuid mitte sul.
    See, et sa oskasid kogu mu teksist ainult selle lause välja lugeda, näitab muidugi su taset tõesti. Ja teema võiks lukku tõesti panna, raku väärib rohkem, kui mjaasad ja marcellod kokku.

Leave a comment:

• karloskar
    replied
    Marcello on ehe näide: 15-aastane poisike kuskil pinnapeol üritamas kedagi paika panna ja ise üritades tüdrukute ees kõlada nagu täiskasvanu.
    Loen ja imetlen- kas soccernetis on tegemist esimese kapist väljatulemisega nasfali ja sambazi puhul?
    Ei tahaks muidugi solvata. Oli vist nii, et lauset ei lõpeta punkt vaid lõuahaak?

Kui need internetiheerosed oma postitusi ( kaasa arvatud minu oma) ei kustuta siis äkki tõstetakse need kuskile mujale, piinlik on koondise kapteni teemas sellist sodi lugeda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Ilmselgelt sinu puhul see ei kehti. Sa oled juba noorena nii loll, et kuhugi minna enam pole!
    "Jumal hauda, rahvuskangelasega monoloogiaga, madrista"
    Ja ära tule leierdama jälle mingit isakeste ja tra teab mis juttu. Tao ennast jalaga perse ja mõtle kas ikka on vaja igas teemas sõna võtta, eriti kui iga sõnavõtuga aina rohkem full retardi lähed.
    Mis puutub teise teemasse kus Toomi käest avalikku vabandust nõuad siis äkki alustad endast? Oled ehk nii mees, et lähed ütled otse näkku mida siin kirjutasid ( mitte ei sõima foorumis või tribüünil). Äkki vabandabki oma käitumist. Oma räuskamisega foorumis sel teemal ei jäta sa teps mitte paremat muljet kui Toom eile!
    Marcello on ehe näide: 15-aastane poisike kuskil pinnapeol üritamas kedagi paika panna ja ise üritades tüdrukute ees kõlada nagu täiskasvanu.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Viimane lause vōtab hästi kokku sind kui inimest. Teistel on puudused, kuid mitte sul.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ignore list ei toimi kui keegi ignooritavat tsiteerib! Säästa kaasfoorumlasi ja paku soccernetile parem lahendus välja.
    Mul ei ole vaja midagi kellegile välja pakkuda. Antud hetkel häiris/häirib sind miski minus. Mis asi see on, ei oska ma sulle vastata, sest juba ennist olen tähelepanud ei ole ma esimene, on ka olnud Nasfal näiteks sulle ette jäänud miskipärast ja mõned tegelased veel, võib-olla pead endale ise peeglisse vaatama? Ja kokkuvõttes paar kuud tagasi juba ma soovitasin sul oma energia panna palliplatsile, mitte siia laduda minu suunas. Kui see ka ei aita, siis võta oma kaks munandit ja lähme teeme ühed mehised õlled ja arutame lahti su puudused.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Ignore list ei toimi kui keegi ignooritavat tsiteerib! Säästa kaasfoorumlasi ja paku soccernetile parem lahendus välja.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ilmselgelt sinu puhul see ei kehti. Sa oled juba noorena nii loll, et kuhugi minna enam pole!
    Ja ära tule leierdama jälle mingit isakeste ja tra teab mis juttu. Tao ennast jalaga perse ja mõtle kas ikka on vaja igas teemas sõna võtta, eriti kui iga sõnavõtuga aina rohkem full retardi lähed.
    Mis puutub teise teemasse kus Toomi käest avalikku vabandust nõuad siis äkki alustad endast? Oled ehk nii mees, et lähed ütled otse näkku mida siin kirjutasid ( mitte ei sõima foorumis või tribüünil). Äkki vabandabki oma käitumist. Oma räuskamisega foorumis sel teemal ei jäta sa teps mitte paremat muljet kui Toom eile!
    Mis su haigus hetkel on? Naine jättis maha või hiline autism lõi välja? Edaspidi kui sind häirivad mu sõnavõtud, siis on olemas ignore list või siis ole nii armas ja saada mulle sõnum näiteks, saame su probleemidele kindlasti lahenduse.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    nuta mulle üks suur padi.
    kohe on piinlik, kui ei ole nõus meie rahvakangelasega monoloogiaga või? sinult oleks muidugi paremat vastust oodanud. aga ei, ju siis kehtib reegel et mida vanemaks mõned saavad , seda lollimaks mõned lähevad.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Piinlik on sinu tekst kahes viimases postituses. Ole hea ja mine wanki nüüd kuskil Reali teemas
    nuta mulle üks suur padi.
    kohe on piinlik, kui ei ole nõus meie rahvakangelasega monoloogiaga või? sinult oleks muidugi paremat vastust oodanud. aga ei, ju siis kehtib reegel et mida vanemaks mõned saavad , seda lollimaks mõned lähevad.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Piinlik on sinu tekst kahes viimases postituses. Ole hea ja mine wanki nüüd kuskil Reali teemas

Leave a comment:

Working...
X