Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
No miks? Võiks ju ilma emotsioonideta rääkida.Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust.....[ATTACH=CONFIG]4620[/ATTACH]
Ma ei saa absoluutselt aru su mürgisest märkusest RoMaRiO ja Kalju kohta. Pole ka Flora alati välismaalastega õnnestunud, pole Levadia, pole Kalju, keegi pole. Teinekord ei ole asjad nii nagu nad näivad ja põhjuseid võib erinevaid olla, loomulik osa jalgpallist. Kuidas see muidugi seda konkreetset keissi puudutab, ma ei tea.
Arusaamatu, mis agenda sul Silvio tulihingelise kaitsmisega on. Mina teda mängimas näinud pole ja tema mängutaseme kohta sõna võtma ei hakka, aga ma usaldaks siin ikkagi rohkem Tarva treenereid. Kui nad ei näinud tal avavoorus meeskonnas kohta, siis järelikult polnud tal sel hetkel midagi eriti meeskonnale ka pakkuda. Aga taguda kuskil sotsiaalmeedias vastu rinda, et "mina teid üldse Premium liigasse tõstsin" on isegi mulle, kes ma Tarva asjadega eriti kursis pole naljakas...või siis et pole naljakas.
Leave a comment:
-
.....suukinni.jpgAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustJa nagu alati on teised süüdi. Kui sa ise ei võtaks nii ründavat-solvavat hoiakut teiste kriitika suhtes, siis ei muutuks ka teised selliseks ja saaks äkki ka täiesti konstruktiivselt rääkida.
Leave a comment:
-
Ja nagu alati on teised süüdi. Kui sa ise ei võtaks nii ründavat-solvavat hoiakut teiste kriitika suhtes, siis ei muutuks ka teised selliseks ja saaks äkki ka täiesti konstruktiivselt rääkida.Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAsjad juba käivad siin isiklikult nagu alati et ma enam ei taha ega viitsi vastata.
Leave a comment:
-
Uksed talle avatud! Me ei saa Premiuma liiga 'tase' pakkuda, loodetavasti rohkem inimlik atmosfäär.Algselt postitas PraS Vaata postitustMängiks ta Rumori eest oleks jumal.
Asjad juba käivad siin isiklikult nagu alati et ma enam ei taha ega viitsi vastata.Algselt postitas Sarvik Vaata postitustSu argumendid on kohati nii toored, et paha hakkab. Silvio peksab täiesti segast facebookis ja täiesti õigustumatult. Algul meeldis ta mulle, kui ta Tarvasse tuli, aga kuna ta mul fbs sõbralistis, siis ühest filtrist kindlasti ei piisa, et seda seina tal filtreerida. Täielik oma lollus ja Tarvast siin süüdistada on küll täiesti alusetu. Angelol oleks täiesti pohlad, kui tegu oleks mõne teise Tarva vennaga, kui Silvioga. Silviol ise peab olema rohkem mõistust peas, et koht kätte võidelda mitte halada nagu eit facebookis.
Kui midagi on, kirjutage privaatsõnumi.
Leave a comment:
-
Tegelt see polnud ironiliine, arvan et läbi Kalju on igasugune legionäär näinud, siiski tõesti pean usaldama.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeda veel, kui mitte Romariot? Tundub, et natukene ta Eesti vutist ja selle tasemest ikka jagab.
Aga fakt on see, et vell üks minut PL's ta pole saanud.
Leave a comment:
-
-
Su argumendid on kohati nii toored, et paha hakkab. Silvio peksab täiesti segast facebookis ja täiesti õigustumatult. Algul meeldis ta mulle, kui ta Tarvasse tuli, aga kuna ta mul fbs sõbralistis, siis ühest filtrist kindlasti ei piisa, et seda seina tal filtreerida. Täielik oma lollus ja Tarvast siin süüdistada on küll täiesti alusetu. Angelol oleks täiesti pohlad, kui tegu oleks mõne teise Tarva vennaga, kui Silvioga. Silviol ise peab olema rohkem mõistust peas, et koht kätte võidelda mitte halada nagu eit facebookis.Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustOioioi ma olen nii solvunud, seltsimees kogukonnajuht...
Leave a comment:
-
Classy as always.Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustOioioi ma olen nii solvunud, seltsimees kogukonnajuht...
Leave a comment:
-
Vaene Silvio!
Mängiks ta Rumori eest oleks jumal. Rakvere lihtsalt ei oska tema plusse kasutada. Vaeseke peab vaos magamas käima ja süüa pole ja keegi ei taha teda sinna
Leave a comment:
-
Oioioi ma olen nii solvunud, seltsimees kogukonnajuht...Algselt postitas Marek_T Vaata postitustParadoksaalsel kombel kaugelt rohkem kui eelpooliroonitsenud härrasmees.
Leave a comment:
-
Paradoksaalsel kombel kaugelt rohkem kui eelpooliroonitsenud härrasmees.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeda veel, kui mitte Romariot? Tundub, et natukene ta Eesti vutist ja selle tasemest ikka jagab.
Leave a comment:
-
@MartinAlgselt postitas PraS Vaata postitustMinu arust on lihtsalt häbiväärne, et "linna parim raha koguja" lehe veebitoimetuse juht tõmbleb foorumis.
Ja kui Pareiko tõmbleb vastasmängijaga siis tehakse temast märter, kuid kui Martin "tituleeritud lehe" veebitoimetuse pealik tõmbleb vaese urmariga siis kõigil on pohhui
Leave a comment:
-
Minu arust on lihtsalt häbiväärne, et "linna parim raha koguja" lehe veebitoimetuse juht tõmbleb foorumis.Algselt postitas shefieldÄkki oleks jalgpalli mänguga viisakam parimat selgitada. Lilleküla staadioni parkimis platsi keskel olev väikene nn väljak oleks ju täitsa ideaalne koht selleks.
Ja kui Pareiko tõmbleb vastasmängijaga siis tehakse temast märter, kuid kui Martin "tituleeritud lehe" veebitoimetuse pealik tõmbleb vaese urmariga siis kõigil on pohhui
Leave a comment:
-
Võiks suvel teha mingi erilise lööma Õhtuleht vs Jalgpall. ee veebitoimetuse juhid! Palju see publikut koguks?Algselt postitas urmar Vaata postitustMa sinu kohta nii ei arva, vaikimine oleks soliidsem olnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: