Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Ahh ärge riielge. Pints "dove of peace", sõpradele lihtsalt Tuvi.

Poliitiline vaidlus Facebookis tõi endaga kaasa kuulihaava tagumikus

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Su priva sõnum kadus ära millegi pärast... aga suht naljakas, et sinu telefoni number on lõpuga 110D
    Mingit muud vastust ma ei oodanudki. Naljatilk.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Kuule tšmo, tõmba pilt ette endale. Kui tahad mingit biifi tõmmata, siis ma panin privasse sulle tel. nr. Helista, lepime kokku ja kurda oma probleemi. Kloun.
    Su priva sõnum kadus ära millegi pärast... aga suht naljakas, et sinu telefoni number on lõpuga 110D

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Pohlak ja Marek vastasid väga asjalikult ja põhjendasid oma seisukohti, kuid mina siiski ei teaks, et neil on nüüd alati garanteeritult õigus ja see kindlasti nii ka olema peaks ning teised võivad oma arvamuse sisse istuda.

Sinupuhul on tegemist juba teadatuntud kährikuga, kes jookseb alati teiste perses.
    Kuule tšmo, tõmba pilt ette endale. Kui tahad mingit biifi tõmmata, siis ma panin privasse sulle tel. nr. Helista, lepime kokku ja kurda oma probleemi. Kloun.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ei tea kus sina küll oma teadmisi ammutad.
    Sinule vastata on sama mis peaga vastu seina joosta enamus juhtudel. Pohlak ja Marek ütlesid vast kõik ka. Nii, et ole mõnus, ela oma madre rahakoti najal ja tooda räigelt vandenõusi.
    Pohlak ja Marek vastasid väga asjalikult ja põhjendasid oma seisukohti, kuid mina siiski ei teaks, et neil on nüüd alati garanteeritult õigus ja see kindlasti nii ka olema peaks ning teised võivad oma arvamuse sisse istuda.

Sinupuhul on tegemist juba teadatuntud kährikuga, kes jookseb alati teiste perses.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Ega ma ei ootandki midagi asjalikumat vastuseks tüübilt, kelle jaoks on pangaautomaat seinas siiamaani selline müstiline masin kuhu emme kaardi sisse paneb ja raha välja võtab ning sina saad asju poes korvi panna.
    Ei tea kus sina küll oma teadmisi ammutad.
    Sinule vastata on sama mis peaga vastu seina joosta enamus juhtudel. Pohlak ja Marek ütlesid vast kõik ka. Nii, et ole mõnus, ela oma madre rahakoti najal ja tooda räigelt vandenõusi.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ära aja.
    Ega ma ei ootandki midagi asjalikumat vastuseks tüübilt, kelle jaoks on pangaautomaat seinas siiamaani selline müstiline masin kuhu emme kaardi sisse paneb ja raha välja võtab ning sina saad asju poes korvi panna.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Aga eks siin tekibki kahetine situatsioon ja arusaam. Hea ja lihtne ongi klubidele ette heita, et miks te ei suuna seda raha noortele ja ei arenda neid. Samas on siin Eesti tippklubidele elu ja surma küsimus ikkagi alati käimasolev hooaeg ning isegi kui tahetakse, siis ei ole võimalust ega võimekust noori arendada.

Kui iga sent on ikkagi nii maksimaalselt arvel, siis paratamatult panebki elu ise paika, et põhirõhk on sellel, et saada liigas hea tulemus ja mängida Euroopas see hooaeg kuidagi hästi ning noortetöö on täiesti kolmandajärguline.
    Ära aja.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Tule ütle mulle seda näkku tatikas!
    Sinujaoks olen ma ikkagi härrasmees.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    sest sa hüppad kõigiga primitiiv.
    Tule ütle mulle seda näkku tatikas!

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Mis ma ette jäin sul? Jookse peaga vasta seina, taun!
    sest sa hüppad kõigiga primitiiv.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas ööö Vaata postitust
    Võtan juhtme välja,aga eks neid Lee Marxi suguseid jüngreid ilmub siia kohe prõmmima
    Mis ma ette jäin sul? Jookse peaga vasta seina, taun!

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Võtan juhtme välja,aga eks neid Lee Marxi suguseid jüngreid ilmub siia kohe prõmmima

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Üks tuntud foorumlane pidevalt toob läti piirilt
    Ühtlasi toob ta ka hapukoort ja pelmeene.

Leave a comment:

Working...
X