Mitte et ma eriline USA armastaja oleks, kuid kust see Amos välja on lastud? Alles otsis omale klubi ning pärast seda tuli lagedale avaldusega, kuidas teda ajavad närvi need inimesed, kes usuvad "peavoolumeediat".
Äkki klubi otsis õige Amos, kuid pärast seda kaaperdati tema kasutajanimi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Kaks küsimust:Algselt postitas raudidas Vaata postitustVõi mis sa üldse arvad sellest ---> http://www.trueactivist.com/nestle-c...omment-page-3/
1) Kas sa maksad vee eest? Kui jah, siis miks, kas see polegi inimõigus? Miks sul pole oma puurkaevu, miks sa ei pese ennast meres vms?
2) Kui mingid salasellid teevad salaplaane, siis kas see Nestle tüüp on idioot, et ta nendest avalikult räägib või kuidas sellist lollust seletada? Kas see on ainult selleks, et pärast öelda, et me ju rääkisime sellest kõigest ammu?
Leave a comment:
-
Sa vahepeal isegi tundusid selline tarkpea nagu näida üritasid, aga sa oled ju ikka täisretakas?
Mis 9/11 tegelikult juhtus? "Ei tea polnud kohal" - A mida sa nendest Ukraina, Liibüa ning Lähis-Ida teemadest kaasa seletad kui sa terve aeg Eestis pihku oled lasknud ning telegraphi ja independentit maha copynud? Ükski terve mõistusega inimene ei saa uskuda, et äsja väikelennuki piloodi juhiload kätte saanud inimene suunab A) suure reisilennuki pilvelõhkujasse, B) Maa pinnal asuvasse hoonesse.
Lennuki juhtimine ei ole päris sama mis jalgrattaga sõita. Täpselt nagu count ütles - sina oledki see mis maailm viga on. Sinusugused "ajakirjanikud" kopeerivad mingit sitta maha ning valetavad inimestele näkku ja teenivad raha ka sellega. Te seletate, et mine ülikooli ja kuluta oma energiat seal ja blabla - aa, et SEE teeb siis minust haritud inimese? EBS-i näide oli pääääris hea, sest tean isiklikult ühte inimest kes selle lõpetanud ning mingisuguseks tarkpeaks ei saa teda kohe kindlasti nimetada.
Ja olge juba vait selle energia suunamisega. Mul ei võta küll nende asjade uurimine mingisugust energiat - pigem annab juurde. Erilist ajakulu ka ei ole.
Te olete siin nii süsteemis sees, et oksele ajab. Te olete nagu Equilibriumi inimesed ja eriti sina Mõnnar - sa räägid, et ma (ning mõned kamraadid veel) ajame sitta, kuigi su enda maailm on nii must-valge, et täiesti perses. Maailmas elab 7mld inimest ning sina arvad, et kõik on korras ning need valitsused juhivad meid mida me telkus näeme? Siis oleks ammu perses kõik. Sa ei kuula meie juttu, vaid mõtled samal ajal mida vastata. Ole lihtsalt vait ja proovi 2 päeva mõelda nii. Näed, et asjad ei tundugi enam nii ebaloogilised.
A ja plastic - sa käi üldse perse. Muud ei tee kui ainult targutad ja eputad. Kaua sa sõnaraamatust sõnu maha veerid, et siin karmi professorit mängida saaksid? Iga lohh võib internetis ennast Einsteiniks maskeeruda. Kui sa tõesti arvad, et mu jutt on debiilne ning tähelepanuvajadust sul ka ei ole siis sa oleksid lihtsalt vait.
Leave a comment:
-
1. meediamüra on meeletult, mistõttu on sealt saada täiesti selget pilti võimatu.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustNii lihtne see ongi? Sul on kindlasti ju oma arvamus sellest? Või ei?
E: Sa pole kohustatud vastama muidugi, aga mind lihtsalt huvitab mida arvab üks erudeeritud ja välja õpetatud ajakirjanik sellest sündmusest.
2. samas kipub maailmas olema niimoodi, et kõige lihtsamad variandid on õiged. Ehk ma usun tõesti, et mingid rätikud tegid korralikult planeeritud ploti teoks. Kahtlus, aga kordan "meediamüra", on pigem tekkinud sellega, kas ei võinud kusagil luureinstantsides ohtu kas tahtlikult või tahtmata liiga väikeseks pidada.
3. vaadates 9/11 "tõerääkijate" liikumist pommist raadio teel juhitavate lennukiteni ja sealt edasi hologrammideni, siis tundub ka nende tegevus diagnoosi vajavat.
4. mulle meeldis South Parki teooria, et just "tõerääkijaid" toetab valitsus, kuna see jätab mulje valitsusest kui millestki hirmkõvast. Reaalsuses ei jõua nad sisuliselt kuhugi ja ilma "tõerääkijateta" esitataks tõsine küsimus, et kuidas nad nii mömmid olid kogu juhtumi valguses. Kui nüüd tõsiseks tagasi minna, siis seda on näha ka mujal, et kui instantsid jõuavad 10 terrorirünnakut või provokatsiooni tõkestada, siis 11. vupsab ikka läbi. Neist kümnest ei saa avalikkus enamjaolt teada, et vältida paanikat, aga see 11. tundub siis justkui mingi suur ja ainulaadne asi. Ja kuna ei taheta uskuda, et kõik organisatsioonid istuvad "niisama", siis tundubki, et nemad peavad olema seotud.
Leave a comment:
-
-
Huvitav, kas täna öösel oli täiskuu või milles asi? Üks hull sonib, et kuna keegi olevat oma ema maha löönud, olevat seal mingi seos Rotchildidega, teine paneb pahaks, et Eesti meedia ei kajasta igat juhtumit, kus USAs pätt politseilt kuuli saab. Jne. Tule issand appi.
Leave a comment:
-
Õhtulehes piisavalt neid uudiseid ameerikast, kuidas mustasid maha löödi. EI näe mõtet et iga USA mõrv peaks meile uudistesse jõudma. Lõpuks kaovad vähegi loetavad uudised ära selle usa jura sisse kui sa seda nii soovid.Algselt postitas raudidas Vaata postitustOiblinn ma ristin end kohe tiblaks jälle
Uurige uusi Snowdeni paljastusi ntx. http://www.theguardian.com/us-news/2...s-hack-gemalto (USKMATUTEL MITTE VAADATA)
See ISISe teema kohta mingilt "lambi" vennalt
Ou mõnu, nagu ma olen aru saanud siis sa oled mingisugune ajakirjanik. Kui nii on siis miks pole ükski eesti meediaväljaanne teinud uudist sellest, et kuidas Ameerika politsei tapab relvastamata isikuid(kodutuid, noori emasid) või kas on see ka mingi vandenõu teema(kuigi youtubeist leiab väga lihtsalt videosid).
Ja isegi kui need uudised oleksid meil meedias, mis siis? Arvad et toimub suur avanemine ja kõik hakkavad kohe usad vihkama?
Duhhi ja energiat sul on. Kuluta see näiteks mingisugusele erialasele kirjandusele. Registreeri OÜ ja hakka ettevõtjaks. Kuluta oma vaba aeg millegile pärast mida inimesed sind tõsisemalt võtaksid.
Leave a comment:
-
Oiblinn ma ristin end kohe tiblaks jälle
Uurige uusi Snowdeni paljastusi ntx. http://www.theguardian.com/us-news/2...s-hack-gemalto (USKMATUTEL MITTE VAADATA)
See ISISe teema kohta mingilt "lambi" vennalt
Ou mõnu, nagu ma olen aru saanud siis sa oled mingisugune ajakirjanik. Kui nii on siis miks pole ükski eesti meediaväljaanne teinud uudist sellest, et kuidas Ameerika politsei tapab relvastamata isikuid(kodutuid, noori emasid) või kas on see ka mingi vandenõu teema(kuigi youtubeist leiab väga lihtsalt videosid). Mida te kaitsete sellest USA (feik)riigist kogueag? Kas tõesti tahate hakata tulevikus sööma GMO puuvilju ning selle tagajärjel suureneks teil võimalus saada mõne arengupeetusega järglane? Või mis sa üldse arvad sellest ---> http://www.trueactivist.com/nestle-c...omment-page-3/
Saan aru et sa polnud 9/11 ajal NewYorkis, kuid palun näita mulle mõnda videot sellest kuidas lendas lennuk Pentagoni Washingtonis(PS! Sellel hoonel on rohkem kaameraid kui terves eestis kokku) või näita mulle mõnda videot või pilti allesjäänud lennukijuppidest, mis panid WTCle lõuksi (see mootoriosa ei loe mis leiti 2013 aastal kuskilt keset linna) miks-küsimusi on veel tuhandeid millele sa vastata ei oska.
PS! A&C iz cool
Sinu "tibla".
Pilt kah ---> 10930856_926110530820904_4970197584313730065_n.jpg
Leave a comment:
-
mehed on mõnuga seeni söönud.
omnomnom.
pane dollar, 50 eegine ja 500 grivnane otsipidi kokku (120 kraadise nurga all, et tekiks kolmnurk) suuna dollar põhjapoole, lase kuuma triikrauaga üle, siis avaneb kolmas silm ja näed, mis tegelikult svaasimaal toimub.
vandenõuteooriad on huvitavad... ja teoreetikuid ning teisitimõtlejaid peabki olema, muidu ootaksime siiamaani, kuni kellelegi õun pähe potsatab vms...
aga cämon mehed. vähe käest ära ei ole see teema läinud?
Leave a comment:
-
Evvery lyf matterz. Heaolu nimel!Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNeid peaks see samal põhjusel kottima, miks normaalset inimest. Näiteks, miks Sind kotib teiste heaolu?
List_of_genocides_by_death_toll
List_of_wars_and_anthropogenic_disasters_by_death_ toll
Leave a comment:
-
Nii lihtne see ongi? Sul on kindlasti ju oma arvamus sellest? Või ei?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi tea, polnud juures.
E: Sa pole kohustatud vastama muidugi, aga mind lihtsalt huvitab mida arvab üks erudeeritud ja välja õpetatud ajakirjanik sellest sündmusest.
Leave a comment:
-
Ja kes oled sina, et sul see baasarusaam ilmtingimata olemas on ja sa mingit müstilist tõde kuulutada saad, kuidas meie kõik ülejäänud eksime? Sinu "õige" arusaam pärineb kuskilt Jüri Lina raamatust, mis räägib mingist üldisest vandenõust.Algselt postitas count Vaata postitustSul puuudub baasarusaam üldse sellest mis toimub ja miks toimub ja ometigi oled kõiketeadja ja kõige targem. Idioodi väga raske kraad!
Ise kuulutad siin samamoodi mingit tõde, mille kohta sul tegelikult vähimatki aimu pole.
Leave a comment:
-
.....Algselt postitas count Vaata postitustOu ou ou ou, hoidke nüüd oma hobuseid härrasmehed. Nii palju viha ja sõimu et ei jõua kõike ära lugedagi.
Teeks selle keerulise asja kuidagi lihtsamaks ja arusaadavamaks KÕIGILE osapooltele? (eeldades et mängureeglite järgi võib ikka inimesi solvata nii kuidas klaviatuur kannatab)
Ok.
Ok.
Meie ühiskonnas on täiesti normaalne nähtus , kui oma poeg/tütar peksab läbi oma ema, või veel hullem, mõrvab oma ema. See on ikka väga isiklik ja sügav suhe. Ema ja poeg/tütar, enam sügavamks vist kellegi empaatia üksteise vastu minna ei saa. Vähemalt mitte inimeste maailmas.
Eksid. Ei ole normaalne nähtus. See on hälve, ehk kõrvalkalle normaalsusest. Normaalsus on see, mida üldpopulatsioon esindab. Keskmine inimene ei tapa oma ema.
Nii ja nüüd härrased kas te tahate ausalt öelda, et maailmas kus sellised asjad on täiesti normaalsed nähtused, ei usu te mitte vähemalgi määral et maailmas on olemas täiesti võhivõõrad (väga rikkad) inimesed , kellel on oma agenda ja nad on nõus selle nimel tegem ükskõik mida.
Usun, kindlasti on, täpselt nagu on neidki, kes tapavad oma ema ning nagu on neid, kes arvavad, et see on normaalne
Vahendeid valimata mõrvama miljoneid, eriti kui maakera on niigi ülerahvastatud ja umbes kolmandik rahvast kvalitseerub prügi alla. Kas see on nii umbes keeruline mõista? Ei ole keeruline mõistaMa ei usu et selle jaoks EBSis ärikorralduse lõpetanud peaks olema et seda mõista. Tõesti, ei pea Kui inimene on nõus tapma sima pilgutamata oma kõige kallima, siis miks peaks kedagi Rothschildidest Vaata vähem Boardwalk Empirethuvitama sinu heaolu? MIKS? Ütle mulle faking miks peaks Maailma 1% kottima kasvõi kõige madalamal tasemel sinu heaolu? Peale selle et sa makse maksaks? Neid peaks see samal põhjusel kottima, miks normaalset inimest. Näiteks, miks Sind kotib teiste heaolu?
Täiesti müstika et on olemas inimesed kes nii kinnisilmi raiuvad et kõik on õige ja selline olukord on võimatu. Minu arust muud moodi polegi võimalik.
Ei raiu keegi kinnisilmi.
Ja selle ülikooli hariduse jutuga võite ka koju minna. Kes maksab see tellib ka muusika. Hoia seda suhtumist meeles kui järgmine kord arsti juurde lähed, palun
Leave a comment:
-
Ou ou ou ou, hoidke nüüd oma hobuseid härrasmehed. Nii palju viha ja sõimu et ei jõua kõike ära lugedagi.
Teeks selle keerulise asja kuidagi lihtsamaks ja arusaadavamaks KÕIGILE osapooltele? (eeldades et mängureeglite järgi võib ikka inimesi solvata nii kuidas klaviatuur kannatab)
Ok.
Meie ühiskonnas on täiesti normaalne nähtus , kui oma poeg/tütar peksab läbi oma ema, või veel hullem, mõrvab oma ema. See on ikka väga isiklik ja sügav suhe. Ema ja poeg/tütar, enam sügavamks vist kellegi empaatia üksteise vastu minna ei saa. Vähemalt mitte inimeste maailmas.
Nii ja nüüd härrased kas te tahate ausalt öelda, et maailmas kus sellised asjad on täiesti normaalsed nähtused, ei usu te mitte vähemalgi määral et maailmas on olemas täiesti võhivõõrad (väga rikkad) inimesed , kellel on oma agenda ja nad on nõus selle nimel tegem ükskõik mida. Vahendeid valimata mõrvama miljoneid, eriti kui maakera on niigi ülerahvastatud ja umbes kolmandik rahvast kvalitseerub prügi alla. Kas see on nii umbes keeruline mõista? Ma ei usu et selle jaoks EBSis ärikorralduse lõpetanud peaks olema et seda mõista. Kui inimene on nõus tapma sima pilgutamata oma kõige kallima, siis miks peaks kedagi Rothschildidest huvitama sinu heaolu? MIKS? Ütle mulle faking miks peaks Maailma 1% kottima kasvõi kõige madalamal tasemel sinu heaolu? Peale selle et sa makse maksaks?
Täiesti müstika et on olemas inimesed kes nii kinnisilmi raiuvad et kõik on õige ja selline olukord on võimatu. Minu arust muud moodi polegi võimalik.
Ja selle ülikooli hariduse jutuga võite ka koju minna. Kes maksab see tellib ka muusika. Ehk siis õpiku sisu on see, mida mina tahan, et seal on, kui mul on piisavalt maksta. Või peab härra suurvürst Mõnuagent EBSi lõpetanud beibesid jõhkrateks elufilsoofilisteks intellektuaalideks?! Käi perse piider! Sina oledki kõik mis sellel ühiskonnal viga on! Üks ennasttäis targutaja , kes on lihstalt üks hale pihkur. Seksi saab ainult raha eest ja pärast hommikul käib ema patju kohendamas. Ja siis pead ennast kelleksi jumaluseks, kes võtab õiguse öelda mis on see üks ja ainus tõde. P*tsi sa ei tea kus kohast sa pärinedki, alusta sealt ja siis liigu kuskile edasi. Sul puuudub baasarusaam üldse sellest mis toimub ja miks toimub ja ometigi oled kõiketeadja ja kõige targem. Idioodi väga raske kraad!
Leave a comment:
-
Ei tea, polnud juures.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustBradolf Pitler. Mis on Sinu arvamus 11.Septembrist?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: