Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustRotsikalt võtaks isegi paar sotti enne pidu.
E: aga kui see vana nii kõva vend on siis miks temast elu24 ei kirjuta??
Dooh, sest ta kontrollib ju seda läbi oma käepikenduste.
Leave a comment:
-
Rotsikalt võtaks isegi paar sotti enne pidu.Algselt postitas taku* Vaata postitustkas rotschildidelt saab sellist laentsi, mida tagasi maksma ei pea?
E: aga kui see vana nii kõva vend on siis miks temast elu24 ei kirjuta??
Leave a comment:
-
Võiks öelda, et meile helistatakse ka rohkem ning saadetakse kirju ja sisu on vastav. Et mingi mõju nagu oleks.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNaine töötas kunagi Hansapanga klienditoes. Täiskuu ajal olid inimesed sõgedamad olnud.
Leave a comment:
-
Ei pane lukku.
See on parim ajaviiteteema.
Naine töötas kunagi Hansapanga klienditoes. Täiskuu ajal olid inimesed sõgedamad olnud.Algselt postitas Jasper Vaata postitustselle kohta on reaalseid tõendeid ka? (mitte viimase öö, vaid täiskuu osas üldiselt)
Leave a comment:
-
No vot see on juba mehesõna. Olen sellega vägagi nõus. Ilmselt vaadati Venemaal tänast paraadi imeliku pilguga, 20 aastaga on toimunud ootamatu areng ja nende jaoks ilmselt arusaamatu, et käib iseseisva Eesti juba 23 aasta.Algselt postitas Amos Vaata postitustNad ei suutnud/suuda taluda mõtet, et me saimegi iseseisvaks.
Aitäh.
Leave a comment:
-
Amos, kui sa mees oled, siis palun vasta sellele, mida sult juba ammu küsiti, et mida arvad Venemaa provotseerivast käitumisest Eesti suhtes alates taasiseseisvusest?
Kõik need süüdistused venekeelsete diskrimineerimisest, igasuguste topeltollide lisamine jm. Siis Eesti ju polnud veel NATO-s ega EL-is, aga Venemaa tegi kõik, et me sinna ikkagi pürgiks?
Enne lõpetamist võiksid ikkagi vastata?
Leave a comment:
-
No ilmselgelt Amos ei julge kuskilt jooki/süüa tellida, kurat seda teab mis aineid USA sinna sisse pannud on :/Algselt postitas Shparkz Vaata postitustVõite ka Valli baari minna.
Leave a comment:
-
Mina olen ka uurinud neid vandenõuteooriaid 9/11 kohta ja arvan ikkagi, et ametlik versioon on enam-vähem õige! Ma ei suuda välja mõelda, miks oli USA-l kasulik need tornid sundida kokku varisema? Seda oleks võinud ju ka hiljem teha, sõda terroristide vastu oleks võinud ju ka vaid lennukirünnakute pärast alustada.
Ja väited, et algajad piloodid ei suuda suuri lennukeid juhtida, ei pruugi õiged olla, kuna nad ikkagi ju suutsid seda. Ja pentagoni imeline tabamine võis lihtsalt juhuslikult nii välja tulla.
Võtame näiteks Tõnis Vanna imevärava Bröndbyle. Kuna ta rohkem midagi sarnast pole suutnud, kas siis ikka usume, et ühe korra suutis? Äkki on ka see mingi väljamõeldis?
Tallinna TV näitas hiljuti filmi, kus lahati neid vandenõuteooriaid. Ausalt öeldes arvasin ma, et filmi eesmärk on ametliku versiooni ümberlükkamine, mis oleks loomulik olnud, kuna TTV on ju selline nö peavoolumeedia vastane. Aga filmis jõuti ikkagi selgusele, et kõik need teooriad siiski ei toimi.
Teoreetikud üritasid seal imiteerida planeeritud hoone langetamist, nagu tornidega juhtus, aga välja tuli see vägagi käpardlikult, no ei vajunud kokku sirgelt ja ka muud katsed midagi tõestada ei jätnud veenvat muljet. Peamine mulje jäi selline, et ollakse kõigi ametliku vastu, aga diletantlikult.
Leave a comment:
-
Võite ka Valli baari minna.
Algselt postitas Amos Vaata postitustMis sa sellega üritasid teha? Mis see kohvik asjasse puutub?
Masendav.
Leave a comment:
-
Makstakse ikka. Miks ma muidu seda Kremli propagandat siin ajan.Algselt postitas El President Vaata postitustkas niisama lobisemise eest palka ei maksta?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: