Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amos
    replied
    Kui te tahate väita, et Narvas paraadi pidamine ei olnud kasvõi väikestviisi provotseerimine siis olete teie lihtsalt rumalad trollid.

Kui Venemaa peaks paraadi paarsada meetrit Narvast siis te muud ei teeks kui seletaks, nutaks ja halaks kuidas nad provotseerivad ja nu**ivad ajusi.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Usun, et isegi Russia Today ei suuda siit midagi erilist välja imeda. Pigem peavad hambaid krigistama, et narvakad kenasti sellesse paraadi suhtusid.
    No kui isegi inglased ehk Telegraph on suutnud teha uudise stiilis "Lääs näitab oma vägede ühtsust Vene ohu vastu", siis mis see Russian Todayl üle vindi keerata pole?

US army vehicles and British soldiers paraded through the streets of an Estonian city just 300 yards from the Russian border yesterday, in a display of Western unity against the encroaching threat from Moscow.

Armoured vehicles from the US Army's Second Cavalry Regiment and British troops were officially taking part in a military parade marking Estonia's Independence Day, but the choice of location was deeply symbolic.The city of Narva sits in the easternmost part of Estonia, where the country's border juts out into Russia, and has been cited as a potential target for the Kremlin if it should turn its attention from Ukraine to the Baltic states.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    äää... sest vesi on nende elementide "põlemise" tulemus vms...

ehk h2 ja 02 ühinemisel on juba reaktsioon toimunud kui tahad h20 põletada, tuleb nad esmalt lahuatada (vist oli nii)

guugelda, kui tahad... ma ka kõike peast ei mäleta

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Hapnik põleb ja vesinik ilmselt ka. Miks ei suudeta sellist mootorit välja mõelda, kus kaks osa vesinikku ja 1 osa hapnikku ehk siis vesi kütuseks kõlbaks?

Leave a comment:

• count
    replied
    Äkki ma olen imelik, aga mulle kohe üldse ei meeldi kuidas omal ajal koolis kõvasti taga kiusatud ja piinatud ülikooli doktorid on nüüd kõik siia teemasse kohale roomanud ja endast rumalamaid mõnitama hakanud. Elage oma kooliaegseid traumasid kuskil mujal välja. Korra tegite nalja ära, aitab ka juba. Või kui tõesti oli nii raske, siis minge ja hakake mendiks. Saate veel rohkem võimu näidata. Ise vanad mehed ja selline käitumine. Kui olete nii targad ja osavad siis pakkuge abi ja aidake, mitte ärge hommikust õhtuni mõnitage. Päris elus ei julgeks te 9nda klassi poistega ka sellist juttu rääkida. Mul on teie pärast ausalt häbi.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    energiamasinistid.

tehke endale selgeks 3 asja
    1) misasi on hõõrdejõud
    2) mis on termodünaamika I seadus
    3) mis on termodünaamika II seadus

ei, aga... leiutage terviseks.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Noh, sina ja mina teame, et oli paraad ja neli soomukit. Küsimus on selles, kuidas Russia Today seda asja serveerib. USA väed manööverdavad vene piiri ääres! Facht! Selles valguses võib ju tõesti öelda, et ise olime lollid, et sellise kondi hambusse viskasime.
    Usun, et isegi Russia Today ei suuda siit midagi erilist välja imeda. Pigem peavad hambaid krigistama, et narvakad kenasti sellesse paraadi suhtusid.

Aga eks lapuhhe on kõikjal, sõltumata todayst. Olles vene sõjaväes, siis seal peeti Eestit peaaegu lääneks, arvati, et meil on oma raha jne. Polnud neile todayd vajagi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Ei no juhtub ikka. Ehk nad enam ei tee. Sõjalennukid on kiired masinad, ikka juhtub, et lipsatakse kogemata üle piiri. Ega nad siis paha pärast. Aga kui ikka juba Narva linnas Ühendriikide lippu näha on, siis sellest on üks samm sõjani, kurat.
    Nad käivad ju meil chemtraile laiali ajamas!

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Aga ilmselgelt see, et venelased meie õhupiiri rikuvad, ei ole provokatsioon.
    Ei no juhtub ikka. Ehk nad enam ei tee. Sõjalennukid on kiired masinad, ikka juhtub, et lipsatakse kogemata üle piiri. Ega nad siis paha pärast. Aga kui ikka juba Narva linnas Ühendriikide lippu näha on, siis sellest on üks samm sõjani, kurat.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Noh, sina ja mina teame, et oli paraad ja neli soomukit. Küsimus on selles, kuidas Russia Today seda asja serveerib. USA väed manööverdavad vene piiri ääres! Facht! Selles valguses võib ju tõesti öelda, et ise olime lollid, et sellise kondi hambusse viskasime.

Leave a comment:

• elx
    replied
    "Free Energy"
    Siin mainitud kõrgepingeliinide all olevast tasuta energiast nii palju, et oleneb kelle jaoks ta tasuta on - kui kodus oleva elektri eest mitte maksta või röövida bensiinijaama, on see energia ka tasuta.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Okei. Sa oled veel lollim kui siiani võis arvata.

Enda riigis paraadi korraldamine on provokatsioon... See on juba tipptase tõesti. Veel seda enam, et isegi hävitajate ülelendu ei toimunud. Kas ma ikka järgmine kord Narva sattudes Ivangorodi poole võin vaadata? Või mõtlevad venelased, et liiga kurja pilguga vaatan, provotseerin.
    Aga ilmselgelt see, et venelased meie õhupiiri rikuvad, ei ole provokatsioon.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Need usakad sinna kutsuda(USA lipud lükata masinate külgetoppida)oli ilmselge provokatsioon.. Kuid äkki korraldaksime ka kevadtormi narva või koidula piiripunktis koos ameeriklastega. see oleks OK w? või kui sulle naaber ei meeldi ning ta hakkab öösel meelega muru niitma siis kas see pole provokatsioon ?
    Okei. Sa oled veel lollim kui siiani võis arvata.

Enda riigis paraadi korraldamine on provokatsioon... See on juba tipptase tõesti. Veel seda enam, et isegi hävitajate ülelendu ei toimunud. Kas ma ikka järgmine kord Narva sattudes Ivangorodi poole võin vaadata? Või mõtlevad venelased, et liiga kurja pilguga vaatan, provotseerin.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Milline provokatsioon?!?! Neli USA soomustransportööri ja neli Hollandi lahingmasinat - kohe läheb Venemaa vallutamiseks.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Aga kas Venemaa tohib piiri ääres õppusi teha? Mitte paraadi, aga õppusi.

Enda kodus oma sõpradega mängimine on täiesti normaalne.
    Need usakad sinna kutsuda(USA lipud lükata masinate külgetoppida)oli ilmselge provokatsioon.. Kuid äkki korraldaksime ka kevadtormi narva või koidula piiripunktis koos ameeriklastega. see oleks OK w? või kui sulle naaber ei meeldi ning ta hakkab öösel meelega muru niitma siis kas see pole provokatsioon ?

Leave a comment:

Working...
X