Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• raudidas
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Meie oma riigi pinnal paraadi läbiviimine on provokatiivne käitumine? 2009 arvati sama? Jõvis jalaväekompanii paiknemine on ka provokatiivne käitumine? Piirivalve on ka provokatiivne. Peaks selle ka ära koristama. Saaremaale kolima kõik.
    Need usakad sinna kutsuda(USA lipud lükata masinate külgetoppida)oli ilmselge provokatsioon.. Kuid äkki korraldaksime ka kevadtormi narva või koidula piiripunktis koos ameeriklastega. see oleks OK w? või kui sulle naaber ei meeldi ning ta hakkab öösel meelega muru niitma siis kas see pole provokatsioon ?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Algselt postitas raudidas Vaata postitust
    Ma ise lugesin ka seda ning muigasin omaette. Kuid see oli selle artikli autori oma lollus või teadmatus. Võibolla tahtis ka pahatahlikult sõda või vaenu õhutada. Mina ei tea mis tema pea toimus. Kuid loo point on meie provokatiivne käitumine.
    Meie oma riigi pinnal paraadi läbiviimine on provokatiivne käitumine? 2009 arvati sama? Jõvis jalaväekompanii paiknemine on ka provokatiivne käitumine? Piirivalve on ka provokatiivne. Peaks selle ka ära koristama. Saaremaale kolima kõik.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas mg Vaata postitust
    ja need mehed ei ole USA poolt ette söödetud, et rahvast segadusse ajada?
    Segadusse miks?

Leave a comment:

• mg
    replied
    Vot Snowden on äge, aga ta ka vist kremliahv- paljastab NSA saladusi
    Assange on ka äge. Kuid sulle on vist need nimed tundmatud.
    ja need mehed ei ole USA poolt ette söödetud, et rahvast segadusse ajada?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Ma arvasin et Narvas oli paraad, mitte õppus
    ''This may be part of a major NATO exercise to be held in the area. The Netherlands is also involved. ''
    Kui piisavalt suur protsent artikli sisust vastab tõele, siis on usaldusväärne. Nagu keskmine propaganda või vandenõuteooria.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    ''This may be part of a major NATO exercise to be held in the area. The Netherlands is also involved. ''
    Ma ise lugesin ka seda ning muigasin omaette. Kuid see oli selle artikli autori oma lollus või teadmatus. Võibolla tahtis ka pahatahlikult sõda või vaenu õhutada. Mina ei tea mis tema pea toimus. Kuid loo point on meie provokatiivne käitumine.

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Aga kes siis lahe on?
    Vot Snowden on äge, aga ta ka vist kremliahv- paljastab NSA saladusi
    Assange on ka äge. Kuid sulle on vist need nimed tundmatud.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Savisaar on hologramm.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Eih, savipäts on munn
    Aga kes siis lahe on?

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Kas sa päriselt ei tahaks kontrollida, et ega sul skisofreeniat pole? Või on see ka lääne vandenõu, et sinugused inimesed hullari ära panna ja ühiskonnast kõrvaldada?

edgaritroll siis?
    Eih, savipäts on munn

Pigem on minu eesmärk on välja tuua alternatiivseid vaateid maailmasündmuste toimumise kohta.

Leave a comment:

• raudidas
    replied

Jälle feik artikkel... uups

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Ja sa oled lihtsalt mõttetu munn.
    Kas sa päriselt ei tahaks kontrollida, et ega sul skisofreeniat pole? Või on see ka lääne vandenõu, et sinugused inimesed hullari ära panna ja ühiskonnast kõrvaldada?

kremlitroll mai ääss. kas minu tembeldamine tiblaks tuleneb sellest, et ma ei usalda üldiselt valitsusi, kuna need mõjutavad enamusriikides meediaväljaandeid? Kreml on kõige korrumpeerurum üksus üldse maamuna peal.
    edgaritroll siis?

Leave a comment:

• raudidas
    replied
    Mulle siit eemalt observeerides tundub, et raudaju on kremlitroll ja amous lihtsalt loll ja haige inimene (liigselt popsutanud).
    kremlitroll mai ääss. kas minu tembeldamine tiblaks tuleneb sellest, et ma ei usalda üldiselt valitsusi, kuna need mõjutavad enamusriikides meediaväljaandeid? Kreml on kõige korrumpeerurum üksus üldse maamuna peal.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Mulle siit eemalt observeerides tundub, et raudaju on kremlitroll ja amous lihtsalt loll ja haige inimene (liigselt popsutanud).
    Ja sa oled lihtsalt mõttetu munn.

Leave a comment:

Working...
X