Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas check Vaata postitust
    count, ma küsin nüüd täiesti siirast uudishimust - oletame, et ma tulen kohale, "avan silmad", saan "valgustatud" ja nii edasi. Mis ma siis kogu selle teadmistepagasiga peale peaksin hakkama? Saadan pangad perse, loon oma riigi ja vaatan päev läbi youtubest Icke videoid?

Ma ei naeruväärista siinkohal ühtegi vandenõuteooriat ja ei ole minu pädevuses öelda, mis on õige või vale, aga mind siiralt huvitab vandenõuteoreetikute laiem missioon.
    ma soovitan alustada sellest, et püükas vaadata iga teemad (teema kuulutajat) individuaalselt, mitte ei topis kõike ühte patta.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas check Vaata postitust
    count, ma küsin nüüd täiesti siirast uudishimust - oletame, et ma tulen kohale, "avan silmad", saan "valgustatud" ja nii edasi. Mis ma siis kogu selle teadmistepagasiga peale peaksin hakkama? Saadan pangad perse, loon oma riigi ja vaatan päev läbi youtubest Icke videoid?

Ma ei naeruväärista siinkohal ühtegi vandenõuteooriat ja ei ole minu pädevuses öelda, mis on õige või vale, aga mind siiralt huvitab vandenõuteoreetikute laiem missioon.
    Mida sa teadmistega peale hakkad? Seda mida ise soovid. Teadmised ei jookse kellelgi mööda külge maha.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Icke maandus Eestis ja samal päeval hakkas kohalik valitsus võnkuma. Kas juhus või reptiilid läksid paanikasse? Väga ei julge mõeldagi, mis 12.november saama hakkab!

Leave a comment:

• check
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust

Ole kohal! 12 nov Tondiraba jäähall! Avame silmad!

"The mind is like a parachute. It works best when it's open." - Dalai Lama

Leave a comment:

• count
    replied

Ole kohal! 12 nov Tondiraba jäähall! Avame silmad!

"The mind is like a parachute. It works best when it's open." - Dalai Lama
    Lisatud failid

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Kõik vandenõuteoreetikud ja muud elavad inimesed. Teie eestvõitleja ja valgustaja David Icke on Eestit väisamas. Ma nägin hommikul teepeal plakatit aga ma kuupäeva ei kontrollinud kuna niikuinii on see pettus valitsuse poolt.

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Karter
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Olles maailma kõige targem ja ilusam inimene, siis äkki selgitad mis teema siis nende suurte tähtedega päriselt on? Tema versioon nagu ma aru saan on haige ja loll, mis see päris päris siis on? Ja kas siis Siim ei ole ka juhtival kohal olev juut? Kes nüüd valetab?
    Lugesin peale Pealtnägija lugu selle kohta ja "suurte tähtede" taga peitub see idee: https://en.wikipedia.org/wiki/Freemen_on_the_land
    Ehk siis vastav kogukond leiab, et kuna nad ei ole "seadusele alla kirjutanud" siis seetõttu see seadus neile ei kehti. Tundub suhteliselt egotsentriline lähenemine, kus üheltpoolt soovitakse kasutada ühiskonna teenuseid ja hüvesid aga ise ei taheta sellesse panustada

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Haige loll on. Räägib kõikide David Icke vandenõude kontsentratsiooni, umbes nagu Pebre.
    Olles maailma kõige targem ja ilusam inimene, siis äkki selgitad mis teema siis nende suurte tähtedega päriselt on? Tema versioon nagu ma aru saan on haige ja loll, mis see päris päris siis on? Ja kas siis Siim ei ole ka juhtival kohal olev juut? Kes nüüd valetab?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    "reptiilid. kuninganna vereliin. terviseamet. kanep. ründavad. hallid? mina tean. kuldajastu. mina näen. president Ilves. Matrixit olete näinud? sotsiaalmeediates juba räägitakse. 20 eurot. kuus tundi. kassid söövad nagu hobused"

valgustamata inimesele jääb seosetuse rosolje maik.
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Haige loll on. Räägib kõikide David Icke vandenõude kontsentratsiooni, umbes nagu Pebre.
    arüt, selle ahvi pileti hinnad Tallinnas peab olema märk tsivilisatsiooni vaimupimedusest :fp: #okthnxbyeKosmos

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Ma ei viitsi seda tonti üle paari minuti kuulata. Rääkimata siis kümnetest ja kümnetest minutitest. Paari lausega palun kokku võtta, etm is värk on.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ma ei viitsi seda tonti üle paari minuti kuulata. Rääkimata siis kümnetest ja kümnetest minutitest. Paari lausega palun kokku võtta, etm is värk on.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    #ain #täisain #mulkõhtpaisubain

Leave a comment:

Working...
X