Algselt postitas check
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
ma soovitan alustada sellest, et püükas vaadata iga teemad (teema kuulutajat) individuaalselt, mitte ei topis kõike ühte patta.
-
Mida sa teadmistega peale hakkad? Seda mida ise soovid. Teadmised ei jookse kellelgi mööda külge maha.Algselt postitas check Vaata postitustcount, ma küsin nüüd täiesti siirast uudishimust - oletame, et ma tulen kohale, "avan silmad", saan "valgustatud" ja nii edasi. Mis ma siis kogu selle teadmistepagasiga peale peaksin hakkama? Saadan pangad perse, loon oma riigi ja vaatan päev läbi youtubest Icke videoid?
Ma ei naeruväärista siinkohal ühtegi vandenõuteooriat ja ei ole minu pädevuses öelda, mis on õige või vale, aga mind siiralt huvitab vandenõuteoreetikute laiem missioon.
Leave a comment:
-
Icke maandus Eestis ja samal päeval hakkas kohalik valitsus võnkuma. Kas juhus või reptiilid läksid paanikasse? Väga ei julge mõeldagi, mis 12.november saama hakkab!
Leave a comment:
-
count, ma küsin nüüd täiesti siirast uudishimust - oletame, et ma tulen kohale, "avan silmad", saan "valgustatud" ja nii edasi. Mis ma siis kogu selle teadmistepagasiga peale peaksin hakkama? Saadan pangad perse, loon oma riigi ja vaatan päev läbi youtubest Icke videoid?Algselt postitas count Vaata postitust
Ole kohal! 12 nov Tondiraba jäähall! Avame silmad!
"The mind is like a parachute. It works best when it's open." - Dalai Lama
Ma ei naeruväärista siinkohal ühtegi vandenõuteooriat ja ei ole minu pädevuses öelda, mis on õige või vale, aga mind siiralt huvitab vandenõuteoreetikute laiem missioon.
Leave a comment:
-
Ole kohal! 12 nov Tondiraba jäähall! Avame silmad!
"The mind is like a parachute. It works best when it's open." - Dalai LamaLisatud failid
Leave a comment:
-
Kõik vandenõuteoreetikud ja muud elavad inimesed. Teie eestvõitleja ja valgustaja David Icke on Eestit väisamas. Ma nägin hommikul teepeal plakatit aga ma kuupäeva ei kontrollinud kuna niikuinii on see pettus valitsuse poolt.
Leave a comment:
-
Lugesin peale Pealtnägija lugu selle kohta ja "suurte tähtede" taga peitub see idee: https://en.wikipedia.org/wiki/Freemen_on_the_landAlgselt postitas count Vaata postitustOlles maailma kõige targem ja ilusam inimene, siis äkki selgitad mis teema siis nende suurte tähtedega päriselt on? Tema versioon nagu ma aru saan on haige ja loll, mis see päris päris siis on? Ja kas siis Siim ei ole ka juhtival kohal olev juut? Kes nüüd valetab?
Ehk siis vastav kogukond leiab, et kuna nad ei ole "seadusele alla kirjutanud" siis seetõttu see seadus neile ei kehti. Tundub suhteliselt egotsentriline lähenemine, kus üheltpoolt soovitakse kasutada ühiskonna teenuseid ja hüvesid aga ise ei taheta sellesse panustada
Leave a comment:
-
Olles maailma kõige targem ja ilusam inimene, siis äkki selgitad mis teema siis nende suurte tähtedega päriselt on? Tema versioon nagu ma aru saan on haige ja loll, mis see päris päris siis on? Ja kas siis Siim ei ole ka juhtival kohal olev juut? Kes nüüd valetab?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHaige loll on. Räägib kõikide David Icke vandenõude kontsentratsiooni, umbes nagu Pebre.
Leave a comment:
-
"reptiilid. kuninganna vereliin. terviseamet. kanep. ründavad. hallid? mina tean. kuldajastu. mina näen. president Ilves. Matrixit olete näinud? sotsiaalmeediates juba räägitakse. 20 eurot. kuus tundi. kassid söövad nagu hobused"
valgustamata inimesele jääb seosetuse rosolje maik.
arüt, selle ahvi pileti hinnad Tallinnas peab olema märk tsivilisatsiooni vaimupimedusest :fp: #okthnxbyeKosmosAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHaige loll on. Räägib kõikide David Icke vandenõude kontsentratsiooni, umbes nagu Pebre.
Leave a comment:
-
Haige loll on. Räägib kõikide David Icke vandenõude kontsentratsiooni, umbes nagu Pebre.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMa ei viitsi seda tonti üle paari minuti kuulata. Rääkimata siis kümnetest ja kümnetest minutitest. Paari lausega palun kokku võtta, etm is värk on.
Leave a comment:
-
Ma ei viitsi seda tonti üle paari minuti kuulata. Rääkimata siis kümnetest ja kümnetest minutitest. Paari lausega palun kokku võtta, etm is värk on.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: