Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• count
    replied
    Algselt postitas nahad Vaata postitust
    haha kas see count trollib nagu täiega või päriselt eksisteerib eestlane, kes sellist möga suust välja ajab? midav

Leave a comment:

• nahad
    replied
    haha kas see count trollib nagu täiega või päriselt eksisteerib eestlane, kes sellist möga suust välja ajab? midav

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Millepärast sa valet külvad?!

Leave a comment:

• zelee
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Sa ise ka midagi öelda oskad?
    Peale tõestamise, et sa oled kõige eidem inimene selles foorumis.

P.S. ok, pras on eidem, aga üldiselt.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuidas Taavi sulle siis kivi näkku viskas?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Teispidi loogika kõlab veel absurdsemalt. Kui ise õpin jalgrattaga sõitma ja lähen juba suurele teele väntama, aga äkki hüppab tee peale ette Taavi, kes viskab ühe käega kaika kodarasse ja teisega käega telliskiviga näkku, siis ma pean ise ennast selles kõiges süüdi tundma. Taavit süüdistada oleks vandenõu!
    Kuidas Taavi sulle siis kivi näkku viskas?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui ma midagi hästi teen, siis olen ma selle ise saavutanud. Kui mul midagi halvasti läheb, siis on süüdi valitsus, juudid ja ülemaailmne vandenõu.
    Teispidi loogika kõlab veel absurdsemalt. Kui ise õpin jalgrattaga sõitma ja lähen juba suurele teele väntama, aga äkki hüppab tee peale ette Taavi, kes viskab ühe käega kaika kodarasse ja teisega käega telliskiviga näkku, siis ma pean ise ennast selles kõiges süüdi tundma. Taavit süüdistada oleks vandenõu!

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kui ma midagi hästi teen, siis olen ma selle ise saavutanud. Kui mul midagi halvasti läheb, siis on süüdi valitsus, juudid ja ülemaailmne vandenõu.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Võib-olla aga mulle tundub, et see on pigem mingi 21 sajandi katk. Kui jalgpallur Pebre puhul võis arvata, et tüüp on lihtsalt peaga vastu väravaposti põrganud, vms, siis siin on asi masendavam.
    .
    mulle on jäänud mulje, et seda jura ajavad inimesed pahatihti mitmel põhjusel, tihti leitakse nii vabandus oma saamatusele, on ikka kõvasti lihtsam, kui on keegi keda saab süüdistada oma kõikides ebaõnnestumistes; kuidas ma saangi olla edukas oma tegemistes, kui mulle töötab vastu terve suur ja üüratult paha süsteem.pmst sama asi nagu teevad totalitaarsed võimud alatist välisvaenlast otsides, ainult indiviidi tase siis. teiseks proovitakse sedasi asju müstifitseerides täita need lüngad mida puudulik haritus ei luba täita. selline käitumine ulatub juba teab, kui kaugele mineviku. kui ma ikka ei saa aru kuidas mingi füüsikalise põhjaga valem töötab, siis on lihtsam selle asemele mõelda mingi müstiline teooria. ja mis ma olen veel täheldanud, et tihti kipub nende nö teoreetikute ühiseks nimetajaks olema aastate pikkune kanepi pahvimine. kas on see on seotud sellega otseselt või kaudselt, aga enamik tuttavaid keda mina olen kuulnud selliseid valgustuslike teooriaid arendamas on pikema staaziga mandimehed.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Ma ei saa aru, kuidas see klipp saab joosta MSNBC eetris, mis on ju õukonnameedia ja seega kontrollitud juutide poolt.

Mille varjamiseks seda näidati?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

Working...
X