Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amos
    replied
    Ühtegi venelast mul suguvõsas küll ei ole (enda teada).

Aga kibestunud orjamentaliteediga eestlaseks ei taha ka ennast pidada (ärge haarake sellest kinni ning kisage, et koli mujale). Meid on maailmas mingi essune miljon ja arvame, et kõik peab meie ümber keerlema siin ning MEIE kaitsmine on kõige olulisem.
    Tegelikult on NATOl meist täääitsa pohhui (kui seda välja arvata, et saab vägesid Eesti pinnal hoida) ning Venemaal veel vähem. Ainuke asi mis saab meile sõja kaela tuua on NATO provotseerimine mitte Venemaa tahe.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Jälle see jauramine Eestist. Mind huvitab kogu maailma heaolu mitte ainult Eesti inimeste.
    Tundub, et sa pole julenud oma arvamust Venemaa käitumisest Eesti suhtes avaldada. Lihtne järeldus - tibla oled! Kusjuures ma pole varem kedagi tiblaks nimetanud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Lähen räägin sellist juttu õppejõududega kes on lugenud ning välja õpetatud samasugust paska ajama nagu enamus meie ühiskonnas.
    See kui mul on õigus ei tähenda, et sul ei ole.
    Ja arvan, et paljud õppejõud ja geeniused ülikoolides jagavad minuga sama seisukohta lihtsalt kui nad seda välja ütleks jääksid nad oma töökohast ilma.

Palun testi ennast: http://psychcentral.com/quizzes/schizophrenia.htm

Ja siis otsi abi.

Leave a comment:

• mg
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Tra kõik te usu, võltsriiete ja muud pasatootjad, suudelge mu karvast perset.
    On ainult üks tõde, minu. Ülejäänud võivad p****e käia. Ja minu tõde ütleb, et tegelikult ei tea mitte keegi mitte sittagi. KÕIK on puhas spekulatsioon.
    Käib mingi munninäitus- kes on targim, ilusaim, kogenuim jne. Kulutage oma energia millegile muule.
    sa vist logisid vale kontoga sisse

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Tra kõik te usu, võltsriiete ja muud pasatootjad, suudelge mu karvast perset.
    On ainult üks tõde, minu. Ülejäänud võivad p****e käia. Ja minu tõde ütleb, et tegelikult ei tea mitte keegi mitte sittagi. KÕIK on puhas spekulatsioon.
    Käib mingi munninäitus- kes on targim, ilusaim, kogenuim jne. Kulutage oma energia millegile muule.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Sa räägid, et ma olen tattnokk ja siis lähed ühest äärmusest teise oma näidetega. Sa oled veel hullem kui mina. Su jutt tundub ka mulle debiilne vahepeal, kuid ma ei too seda välja eraldi, oskan enda teada jätta mitte hiirotseda klaviatuuri taga.

P.S. Olengi tattnokk. Ka 25-27 aastane isik on veel hiline tatikas mitte karm elu- ja peremees.

Mõnuagent - ära tule mulle rääkima "eitavast seisukohast"...
    Kuule, kui maailmas on nii suur vandenõu ja üleüldse, siis kuidas küll sina nii võimsaks tegelaseks said, et just sina selle vandenõu lahti hammustad?

Leave a comment:

• elx
    replied
    Sa räägid, et ma olen tattnokk ja siis lähed ühest äärmusest teise oma näidetega. Sa oled veel hullem kui mina. Su jutt tundub ka mulle debiilne vahepeal, kuid ma ei too seda välja eraldi, oskan enda teada jätta mitte hiirotseda klaviatuuri taga.

P.S. Olengi tattnokk. Ka 25-27 aastane isik on veel hiline tatikas mitte karm elu- ja peremees.

Sa pole ikka veel avaldanud oma seisukohta Eesti taasiseseisvumise ja hilisema Vene sekkumise meie siseasjadesse kohta. Kui ütled, et need on erinevad teemad Ukrainast, siis palun seleta miks peaks me usaldama riigi kontrollitud meediat, mis meie enda kohta on täielikku jama ajanud?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Amos on kõige ehedam tattnokk. Vanust kõige enam 20 alla, vaimset vanust tublisti vähem. Võtnud omale pähe, küllap suurest erinemissoovist, et meie maailm on täielik mäda ja oleme USA valitsuse ja lääne meedia orjad. Lähis Ida terroristi pesad on lõhutud paradiis, kus küts oli tasuta ja terve aafrika oli uue kuldajastu lävel. Kogu maailmapilt on keeratud jõhkrasse kõverpeeglisse, igalpool varjab end valitsuse vandenõu ja Putin on takkapihta rahumissioonil Ida Ukrainas.
    Andis isa ikka raamatu inimesele, kindel, et see Lenin isiklikult ei olnud?

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Inimesed, kes on Afganistaanis "aega teeninud" rääkisid kunagi, et kui "suurpuhastus" oli ära tehtud oli riik täitsa normaalne koht. Naised kandsid seelikuid ja asju, tahtsid ka euroopalikku-ameerikalikku lähenemist riigis, aga siis kui Taliban üle võttis läks sealt maalt kõik alla mäge. aastad siis 80ndate lõpp 90 algus.

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Lähis Ida terroristi pesad on lõhutud paradiis, kus küts oli tasuta ja terve aafrika oli uue kuldajastu lävel.
    Inimesed, kes on Afganistaanis "aega teeninud" rääkisid kunagi, et kui "suurpuhastus" oli ära tehtud oli riik täitsa normaalne koht. Naised kandsid seelikuid ja asju, tahtsid ka euroopalikku-ameerikalikku lähenemist riigis, aga siis kui Taliban üle võttis läks sealt maalt kõik alla mäge. aastad siis 80ndate lõpp 90 algus.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Ehk ei ole noor, ehk on hoopis vanem kui sina .
    Amos on kõige ehedam tattnokk. Vanust kõige enam 20 alla, vaimset vanust tublisti vähem. Võtnud omale pähe, küllap suurest erinemissoovist, et meie maailm on täielik mäda ja oleme USA valitsuse ja lääne meedia orjad. Lähis Ida terroristi pesad on lõhutud paradiis, kus küts oli tasuta ja terve aafrika oli uue kuldajastu lävel. Kogu maailmapilt on keeratud jõhkrasse kõverpeeglisse, igalpool varjab end valitsuse vandenõu ja Putin on takkapihta rahumissioonil Ida Ukrainas.
    Andis isa ikka raamatu inimesele, kindel, et see Lenin isiklikult ei olnud?

Leave a comment:

• Felipe
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sa võtad kohe sisse absoluutselt eitava seisukoha inimeste suhtes, kes on teemaga tegelenud aastaid. Seega jõudu sulle, sinu noor mõistus on tõesti totaalselt ära triigitud.
    Ehk ei ole noor, ehk on hoopis vanem kui sina .

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Lähen räägin sellist juttu õppejõududega kes on lugenud ning välja õpetatud samasugust paska ajama nagu enamus meie ühiskonnas.
    Ja arvan, et paljud õppejõud ja geeniused ülikoolides jagavad minuga sama seisukohta lihtsalt kui nad seda välja ütleks jääksid nad oma töökohast ilma.
    Sa võtad kohe sisse absoluutselt eitava seisukoha inimeste suhtes, kes on teemaga tegelenud aastaid. Seega jõudu sulle, sinu noor mõistus on tõesti totaalselt ära triigitud.

Leave a comment:

• Amos
    replied

Leave a comment:

Working...
X