Algselt postitas Kasepats-Pidur
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Alkohol
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMul, aga mis see teemasse puutub?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustPalju jäägri hind on? Pole kunagi ostnud, aga kiidetakse meeletult seda.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustJa kuidas sul alkoholiga(kangemaga) suhe on? Pohmakad on rasked?
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTuli uudis, et kõik A+ veregrupiga inimesed surevad ära homme.
Touché!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustJa kuidas sul alkoholiga(kangemaga) suhe on? Pohmakad on rasked?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMilline veregrupp tal olla võiks?“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui sa nüüd nalja ei tee, siis on see küll päris hea nali. Mul üks tuttav väidab, et tal pole kunagi pohmakat olnud. Milline veregrupp tal olla võiks?
Miks ma seda küsisin? Seepärast, et olen ise A+ ja tutvusin paar päeva tagasi ameeriklaste mingi uuringu tulemustega. Nimelt sealt selgus, et millised toiduained on organismile koormavad, millised neutraalsed ja millised head. Eesti keeles veregrupi dieet, aga kui panna google.com otsingusse blood diet, siis peaks seal üks esimestest see sait olema. Aga jah ma olen A+ ja seal oleva tabeli järgi on näiteks alkohol minu organismi jaoks koormav, seda seostasin kohe oma kogemustega ja ei istunud mulle alkoholi tarbimine, kuna kasvõi 3 õlut tekitasid järgmiseks hommikuks rõveda pohmaka, peavalu ei olnud, aga selline tunne oli küll, et kohe tuleb üles. Ma ei tea, kuidas sul Kasepats-Pidur olnud on? Igastahes, ma lootsin mingit tõde sellest veregrupi värgist leida, et kas tõesti määratakse meile geneetiliselt kõik seesugune värk ette ära?!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMa ei tea, milline veregrupp tal ola võiks.
Aga jah ma olen A+ ja seal oleva tabeli järgi on näiteks alkohol minu organismi jaoks koormav, seda seostasin kohe oma kogemustega ja ei istunud mulle alkoholi tarbimine, kuna kasvõi 3 õlut tekitasid järgmiseks hommikuks rõveda pohmaka, peavalu ei olnud, aga selline tunne oli küll, et kohe tuleb üles. Ma ei tea, kuidas sul Kasepats-Pidur olnud on? Igastahes, ma lootsin mingit tõde sellest veregrupi värgist leida, et kas tõesti määratakse meile geneetiliselt kõik seesugune värk ette ära?!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustjäägri hind on umbes 150 eeku poolene ja lidrane kusagil 280 raha, vist.
samas ma tõesti ei mõista, kuidas kellegile see kraam meeldida saab (metsas külmetades on teine lugu)Kapten Trumm
Kommentaar
-
iirikohv on ikka hää asi. teinekord kui rõvedalt külm on siis soojendab kohe üles.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar