Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alkohol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Mul, aga mis see teemasse puutub?
    Tuli uudis, et kõik A+ veregrupiga inimesed surevad ära homme.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
      Mul, aga mis see teemasse puutub?
      Ja kuidas sul alkoholiga(kangemaga) suhe on? Pohmakad on rasked?
      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Palju jäägri hind on? Pole kunagi ostnud, aga kiidetakse meeletult seda.
        sõltub pudeli suurusest
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
          Kogemusi on mitmesuguseid. Ei ole täheldanud, et kangem kraam pead valusamaks teeb (kuigi on ka seda juhtunud), pigem on viimased raskemad pohmakad õllest jms tulnud.

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Tuli uudis, et kõik A+ veregrupiga inimesed surevad ära homme.
          Saan sulle siis äkki ajudoonoriks olla.
          Touché!

Kommentaar

Kui sa nüüd nalja ei tee, siis on see küll päris hea nali. Mul üks tuttav väidab, et tal pole kunagi pohmakat olnud. Milline veregrupp tal olla võiks?

Kommentaar

jäägri hind on umbes 150 eeku poolene ja lidrane kusagil 280 raha, vist.
              samas ma tõesti ei mõista, kuidas kellegile see kraam meeldida saab (metsas külmetades on teine lugu)
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Milline veregrupp tal olla võiks?
                Viru Valge?
                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Kui sa nüüd nalja ei tee, siis on see küll päris hea nali. Mul üks tuttav väidab, et tal pole kunagi pohmakat olnud. Milline veregrupp tal olla võiks?
                  Ma ei tea, milline veregrupp tal ola võiks.

Miks ma seda küsisin? Seepärast, et olen ise A+ ja tutvusin paar päeva tagasi ameeriklaste mingi uuringu tulemustega. Nimelt sealt selgus, et millised toiduained on organismile koormavad, millised neutraalsed ja millised head. Eesti keeles veregrupi dieet, aga kui panna google.com otsingusse blood diet, siis peaks seal üks esimestest see sait olema. Aga jah ma olen A+ ja seal oleva tabeli järgi on näiteks alkohol minu organismi jaoks koormav, seda seostasin kohe oma kogemustega ja ei istunud mulle alkoholi tarbimine, kuna kasvõi 3 õlut tekitasid järgmiseks hommikuks rõveda pohmaka, peavalu ei olnud, aga selline tunne oli küll, et kohe tuleb üles. Ma ei tea, kuidas sul Kasepats-Pidur olnud on? Igastahes, ma lootsin mingit tõde sellest veregrupi värgist leida, et kas tõesti määratakse meile geneetiliselt kõik seesugune värk ette ära?!
                  AILTON

Kommentaar

Ma ei tea, milline veregrupp tal ola võiks.

Aga jah ma olen A+ ja seal oleva tabeli järgi on näiteks alkohol minu organismi jaoks koormav, seda seostasin kohe oma kogemustega ja ei istunud mulle alkoholi tarbimine, kuna kasvõi 3 õlut tekitasid järgmiseks hommikuks rõveda pohmaka, peavalu ei olnud, aga selline tunne oli küll, et kohe tuleb üles. Ma ei tea, kuidas sul Kasepats-Pidur olnud on? Igastahes, ma lootsin mingit tõde sellest veregrupi värgist leida, et kas tõesti määratakse meile geneetiliselt kõik seesugune värk ette ära?!
                    3st õllest pole küll pohmakat saanud, kuid su jutt on üldjoontes tuttav. Hommikuti olen oksendanud kordades rohkem, kui öösiti peo käigus (tulevad ainult üksikud korrad meelde). Pole küll ette nähtud, aga mis seal ikka, püüan vaikselt edasi harjutada.

Kommentaar

Mul ka A+.
                      Harjutamine teeb meistriks! Rohkem praktikat, härrased!
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

oi, sorry kutid! Mul on hoopis 0+ :P
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                          jäägri hind on umbes 150 eeku poolene ja lidrane kusagil 280 raha, vist.
                          samas ma tõesti ei mõista, kuidas kellegile see kraam meeldida saab (metsas külmetades on teine lugu)
                          metsas külmetades on hoopis teised napsud-Stroh 60 või 80 kraadi...Jääger jääb lahjaks oma 35kraadiga, pealegi on ta magus ja tekitab jubedaid pohmasid, eriti koostöös õllega. Mingi ürdijutt on jama, tavaline liköör.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

iirikohv on ikka hää asi. teinekord kui rõvedalt külm on siis soojendab kohe üles.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                            X