Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alkohol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ajee , Keila linna volikogu rokib siiani!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
      ma tahtsin saada uusi mõtteid milliseid eluohtlikke trikke veel proovida.......
      auto taga kelgutanud juba oled?
      süte peal kõndinud?
      klaasipuru söönud?
      jne
      jne
      jne
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        auto taga kelgutanud juba oled?
        süte peal kõndinud?
        klaasipuru söönud?
        jne
        jne
        jne
        klaasipuru sõin ! maitses nagu klaas:d

Kommentaar

Kas seoses 1.septembriga on alkoholimüük ka kuidagi piiratud, Harjumaal?
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
            Kas seoses 1.septembriga on alkoholimüük ka kuidagi piiratud, Harjumaal?
            ikka jah... Homme õhta poed kinni ja kui ma ei eksi, siis alles esmaspäeval saab uuesti osta!

EDIT:
            Nii on Tallinnas vähemalt.... lähedal asuvate valdade otsustest ei tea ma midagi

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
              ikka jah... Homme õhta poed kinni ja kui ma ei eksi, siis alles esmaspäeval saab uuesti osta!

EDIT:
              Nii on Tallinnas vähemalt.... lähedal asuvate valdade otsustest ei tea ma midagi

Kas see on kindel?

Kommentaar

Algselt postitas manitaaz Vaata postitust
                Kas see on kindel?
                äkääääääää

Kommentaar

otsustage ära nyyd, vittu :P, ah perse selle akloholiga, parem seksin ...

samas seksitakse ju ainult purjus peaga :O

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust

samas seksitakse ju ainult purjus peaga :O
                    oled kellegi vähe inetuma peale sattunud?
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                      oled kellegi vähe inetuma peale sattunud?
                      kunagi keskas oleks peaaegu, et sattunud, aga õnneks oli sõber pädevam ja tiris mu ära .

Kommentaar

miks tartus herne poes on alkoholi müügikeeld juba kella 23st?
                        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                          miks tartus herne poes on alkoholi müügikeeld juba kella 23st?
                          Sest jõmmid kuulasid maja eest täiega autoraadiot ja vilistasid oma bemmi uusi kumme. Seetõttu ei saanud naabrid magada.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                            noh kamraadid tallinnast, lugege "loogilist" uudist: minnakse veelgi hullemaks oma mõtlemisega: http://www.delfi.ee/news/paevauudise...hp?id=16840228
                            tahaks küsida kaua võib? tund enne Eestist lahkumist peab veel miskit sitta uudist lugema, RAISK! palun tehke nii et terve see keskerakonna juhtoinad oleks maha tapetud tagasi jõudmise ajaks....paaaaaalun. ega mul pohui ma saan nii või teisiti ööpäevläbi pudeli kätte kui tahan ainult et ma pean pässast kesklinna ronima selleks miskise taksoga.....või pean lausa ühe kasti asemel 2 kasti varuma igaks-juhuks?
                            Ma saan aru, et sa oled labiilse psühholoogiaga nooruk, kuid ürita veidi oma sõnu kontrollida. Inimestele on sarnaste postituste eest reaalselt kriminaalkaristusi määratud ning mõningatel tingimustel võib Soccernet ise sinu postituste hoidmise eest siin vastutavaks muutuda. Mõtle enne ja siis postita.

Kommentaar

Hahahahahahahaaaa... Ja ei mõjunudki piirangud, vaat kus lops, seda ei oleks küll üldse oodanud.

Muidugi on vaja rohkem piiranguid, sest need ju aitavad. Peaks keelama ära 24 h/7p müügi poodides ning muudes asutustes (sh baarides, restoranides). Tegelt võiks üldse alkoholi joomine olla kriminaalkorras karistatav nt. piitsahoopide vms. Ei tohiks olla ju eriti keeruline teha mõne islamiriigi vastavast seadusest lihtsalt copy-paste ja probleem laheneb.
                              "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Natuke vanemad foorumlased peaks veel mäletama neid aegu, kui alko müük algas kella 14:00st ja lõppes siis, kui poed kinni pandi (max vist 19:00). Ei joonud inimesed seepärast vähem, rohkem ka ei joonud. Küll võimalusi leitakse, et oma naps kätte saada.

Kommentaar

Working...
                                X