Hetkel ei piirata mitte tarbimist vaid kaubagrupi kättesaadavust. See, kas tarbimine väheneb näitab aeg, kuid mina isiklikult seda ei usu. Poed võiksid, kas või 1 tund päevas ega minu õlled seepärast joomata ei jääks. Seega kogu see jutt "ma ei jõua, pole aega, töö, töö jne" on mõttetu hala. Kui on janu on ka jalad. Kuid, kas see annab just sellise efekti nagu Tlna linnavalitsus soovib? Taas kahtlen. Kui ma enne ostsin poest mõnel õhtul pudeli-paar, siis nüüd ostan kas iga kord, kui poodi satun 3-4 või nädalalõppudel kasti/kohvri. "Äkki läheb vaja" mõttega. Tavaliselt läheb.
Idee ja üllas eesmärk kogu selle kampaania taga on tervitatav, teostus nagu alati. Kui ei suudeta järelkontrolli teostada siis hakatakse topelt keelama. Ja nii ongi.
Aga ma ei saa aru, miks ei ole muudetud seadust/määrust alaealisele alkoholi müügi suhtes? Kes peaks kandma vastutust? Asutus? Müüja? Ostja? Kõigest sellest nagu see kammajaa pihta hakkaski.
Idee ja üllas eesmärk kogu selle kampaania taga on tervitatav, teostus nagu alati. Kui ei suudeta järelkontrolli teostada siis hakatakse topelt keelama. Ja nii ongi.
Aga ma ei saa aru, miks ei ole muudetud seadust/määrust alaealisele alkoholi müügi suhtes? Kes peaks kandma vastutust? Asutus? Müüja? Ostja? Kõigest sellest nagu see kammajaa pihta hakkaski.
Kommentaar