Minu lemmikud olid Artur, Arno ja Krisiina.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti otsib superstaari
Collapse
X
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMinu jaoks "rikkus" sellekordse Superstaari ära Artur, kes eelmine voor valis looks GNRi You Could Be Mine ja see on põhjus miks ma hoolimata, mis ta edasi teeb, talle alati vähemalt ühe kõne pean tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMinu jaoks "rikkus" sellekordse Superstaari ära Artur, kes eelmine voor valis looks GNRi You Could Be Mine ja see on põhjus miks ma hoolimata, mis ta edasi teeb, talle alati vähemalt ühe kõne pean tegema.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustKUI TAAVI SUPERSTAARIKS EI VÕIDA, SIIS MA LÄHEN MUSTIKALE!!!!!!!!!
Ta on nagu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hea!
Ma ei väsi kordamast, et finaalis on Jana ja Taavi.
Viimasena langeb välja kas Artur või Timothy.
Ma ei saa aru kuidas on Kristjan nii kaugele on jõudnud. Eliis samuti. Ju-be-dad.
Arno pärast ma muret ei näe, sest kui tema ei võida siis sebib rein ta suvel endaga kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustKUI TAAVI SUPERSTAARIKS EI VÕIDA, SIIS MA LÄHEN MUSTIKALE!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSama meelt!
Ma ei väsi kordamast, et finaalis on Jana ja Taavi.
Viimasena langeb välja kas Artur või Timothy.
Ma ei saa aru kuidas on Kristjan nii kaugele on jõudnud. Eliis samuti. Ju-be-dad.
Arno pärast ma muret ei näe, sest kui tema ei võida siis sebib rein ta suvel endaga kaasa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar