Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu lemmikud olid Artur, Arno ja Krisiina.
    AILTON

Kommentaar

peeter oli parim... samas kahju, et megamix ei saanud edasi

Kommentaar

tsau taku*

Kommentaar

möhhh???????

Kommentaar

Taku fännid jälle möllavad.

Kommentaar

timothyle sobib täielikult ju r'n'b.
              miks muide kristjani laulus polnud originaal sõnad? chris brown-with you

Kommentaar

Minu jaoks "rikkus" sellekordse Superstaari ära Artur, kes eelmine voor valis looks GNRi You Could Be Mine ja see on põhjus miks ma hoolimata, mis ta edasi teeb, talle alati vähemalt ühe kõne pean tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Minu jaoks "rikkus" sellekordse Superstaari ära Artur, kes eelmine voor valis looks GNRi You Could Be Mine ja see on põhjus miks ma hoolimata, mis ta edasi teeb, talle alati vähemalt ühe kõne pean tegema.
                  Kurat Artur on võimas!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    Aga samas ei oska ühtegi RNB lugu ka öelda, mis tema puhul ei "rikkuks" saadet ära kah ;D .

Kommentaar

KUI TAAVI EI VÕIDA, SIIS MA LÄHEN MUSTIKALE!!!!!!!!!

Ta on nagu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hea!

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
                        KUI TAAVI SUPERSTAARIKS EI VÕIDA, SIIS MA LÄHEN MUSTIKALE!!!!!!!!!

Ta on nagu niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hea!
                        Sama meelt!
                        Ma ei väsi kordamast, et finaalis on Jana ja Taavi.
                        Viimasena langeb välja kas Artur või Timothy.
                        Ma ei saa aru kuidas on Kristjan nii kaugele on jõudnud. Eliis samuti. Ju-be-dad.
                        Arno pärast ma muret ei näe, sest kui tema ei võida siis sebib rein ta suvel endaga kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
                          KUI TAAVI SUPERSTAARIKS EI VÕIDA, SIIS MA LÄHEN MUSTIKALE!!!!!!!!!
                          kas sa muidu ei käi siis mustikal või? mustikad on nämmud.

Kommentaar

oioi, timothy laulab järgmine kord kaewageehäävt.
                            Aga muideks siit foorumist käis kunagi läbi ka video kus keegi inglane laulis sedasama laulu. Äkki oli meie timm? Keegi viitsiks otsida?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                              Sama meelt!
                              Ma ei väsi kordamast, et finaalis on Jana ja Taavi.
                              Viimasena langeb välja kas Artur või Timothy.
                              Ma ei saa aru kuidas on Kristjan nii kaugele on jõudnud. Eliis samuti. Ju-be-dad.
                              Arno pärast ma muret ei näe, sest kui tema ei võida siis sebib rein ta suvel endaga kaasa.
                              Ma usun, et üsna täpne ülevaade asjast. Sa ei maininud Kristinat - ta võib olla must hobune. Kui ta läheb paremaks, siis tema soengustiil võib Jana kerge aksendi üle trumbata ja ... Mine sa tea.

Kommentaar

Tim läks. Kas conspiracy???
                                Kas see kõik ongi planeeritud otsast lõpuni?
                                Või siiski kõik eestlastest osavõtjad mobiliseerisid oma tuttavad ja selgelt timil jäi neid väheks?

Kommentaar

Working...
                                X