Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

m*nni küll!
    Muidugi, ikka tõeline eestlane! Kõik välismaalaed vit*u, ja meie omad edasi! Türakas küll, kas pede kristjan oli siis parem, või norman! See pole õiglane!
    putsi kui närvi see ajab. persse ma ei vahi seda enam.
    tõeline rassist.

Kommentaar

Deem, tüüp on ManU fänn ja niimoodi heale sõbrale ikka ei teeks!
      Võtke teatavaks, kõik ManU fännid on mulle kui sõbrad!
      slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        m*nni küll!
        Muidugi, ikka tõeline eestlane! Kõik välismaalaed vit*u, ja meie omad edasi! Türakas küll, kas pede kristjan oli siis parem, või norman! See pole õiglane!
        tõeline rassist.
        irw, mingi mõttetu saate pärast nii närvi ikka ei läheks. mulle käis Tim selle pärast pinda, et ta saatest-saatesse ainult imalaid laule laulis.
        samas oleks pigem tahtnud, et selle aasta Rivod Kristjan ja Norman välja kukuks.

küllaltki segane tekst tuli...
        Algselt postitas Iceman
        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kristiina on musi ja Arno on järgmine Superstaar!
          AILTON

Kommentaar

m*nni küll!
            tõeline rassist.
            Jõudis ka lõpuks kohale, et see on pask?
            No ma räägin ju, eestlased ei oska üldse hääletada.

Kommentaar

Beaf'il soovitaks tuure maha võtta, aga kahtlane on see asi küll. Norman viimase kolme seas? mitte, et ta laulda oskaks, aga kummaline, et ta sihtgrupp ehk 12-aastased plikatirtsud niivõrd vähemusse jäid täna. ja kuna naissoo esindajaid oli nii vähe alles jäänud, siis sisetunne ütles, et Eliisi mingil müstilisel moel täna välja ei "hääletata".

paranoia, paranoia ..

Kommentaar

Krt saidki 2 lillat edasi jälle :/
                normaalne

Kommentaar

...

http://www.youtube.com/watch?v=Sk2PqI0nwKs kaelakee hääl

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                    Beaf'il soovitaks tuure maha võtta, aga kahtlane on see asi küll. Norman viimase kolme seas? mitte, et ta laulda oskaks, aga kummaline, et ta sihtgrupp ehk 12-aastased plikatirtsud niivõrd vähemusse jäid täna. ja kuna naissoo esindajaid oli nii vähe alles jäänud, siis sisetunne ütles, et Eliisi mingil müstilisel moel täna välja ei "hääletata".

paranoia, paranoia ..
                    Ega ma tõsiselt ei mõelnudki et ta võidaks. See oleks eesti rahvalt juba liig. Aga vähemalt et ta oleks leidnud tee peaaegu finaalukseni välja. Päris sitt maitse võib tal nüüd küll ikka eestlastest olla! tõsiselt, igaüks teab seda kasvõi unepealt et ta kulub kolme parima sekka. Lihtsalt meil selline asi moes, et no foreigners!
                    Eelmine aasta oli Raimondoga sama lugu. Mees õpib eestis, elab siin ja tal on ka eesti naine, väikene respect ikkagi tema kohta oleks võinud olla.
                    Näö järgi oli ta ikka väga pettunud.

Kommentaar

Kuu lõpp läheneb ja 12 aastastel hakkab popi peal raha otsa saama. Sellepärast Norman ja Kristjan ka lõpus olid.
                      Lõvi helistab põlevale ringile:
                      «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Päris sitt maitse võib tal nüüd küll ikka eestlastest olla!

Ei usu eriti, arvan, et ta tegeleb oma asjadega edasi ja on õnnelik, et suutis end nii kaugele laulda.
                        Isiklikult olin ta poolt, sest tegu on inglasega, sümpaatse inimesega, ManU fänniga ja hea lauluhäälega olev persoon.
                        Way to go, Tim!
                        slimm.ee

Kommentaar

Ega ma tõsiselt ei mõelnudki et ta võidaks. See oleks eesti rahvalt juba liig. Aga vähemalt et ta oleks leidnud tee peaaegu finaalukseni välja. Päris sitt maitse võib tal nüüd küll ikka eestlastest olla! tõsiselt, igaüks teab seda kasvõi unepealt et ta kulub kolme parima sekka. Lihtsalt meil selline asi moes, et no foreigners!
                          Eelmine aasta oli Raimondoga sama lugu. Mees õpib eestis, elab siin ja tal on ka eesti naine, väikene respect ikkagi tema kohta oleks võinud olla.
                          Näö järgi oli ta ikka väga pettunud.
                          Kindlasti hääletati Tim välja sellepärast, et täna ühe kuulsa mehe sünnipäev.

jesus mees, ma saan aru, et 2pac rulez ja sa elad mõttetus multikulti perseaugus, aga üle ei maksa ka pingutada. Raimondo pidas ju suht kaua vastu eelmine aasta, lihtsalt teenpower (Taavi ja Rivo) ning (minu arust) paremad lauljad Luisa ja Birxx olid paremad/popimad.
                          mingit rassismiteemat ei ole küll mõtet ajada.
                          Algselt postitas Iceman

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                            Kindlasti hääletati Tim välja sellepärast, et täna ühe kuulsa mehe sünnipäev.
                            Shay Given?
                            Allan Houston?
                            Naistest Carmen Electra?
                            slimm.ee

Kommentaar

Houston poiss nüüd allan päris polnud.
                              Aga mul ka ikka see paranoia vahepeal on erinevate "realiti" asjadega, et kõik mis tundub juhuslik on tegelikult planeeritud.
                              Üldiselt siiski ma arvan, et juhtus parim, mis sai juhtuda - kui tõesti on järgmine voor eestikeelne laul, siis Timmu poiss poleks seal niikuinii pärjanud. Neid noori poisse hakkab nüüd ikkagi lähiajal välja pudenema, sest ei saa ju kõigile neid tiinekate hääli jaguneda. Artur ja Taavi tunduvad olevat üle prahi ja naistest on Eliis ainult libedal jääl va juht kui teised kaks lugudega eksivaad.

Kommentaar

Artur laulab tõesti megahästi, kindlasti kõige parem sealt saates.

Mõneti häiris see Rannapi väide, et Arno on ainuke tõeline laulja, teised sobiks Baari/Bussi. Mis ta tõesti arvab, et superstaari saade on väga tõsiselt võetav saade? Eriti arvestades Rivo, Taavi(eelmise aasta), Normani, Eliisi ja Kirstjani edu.
                                Algselt postitas Iceman

Kommentaar

Working...
                                X