Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti otsib superstaari

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Silma lihtsalt riivab. Minu arust ei tohiks ülle poisse sinna saatesse lasta

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
      Ma ei saa aru, miks teile, vutifännidele, selline asi korda läheb. Laulab, kes laulab, ei oska, siis ei oska ja mis siis kui ei oska? Võõras mure ju. Ma saan aru, kui keegi hääletab oma sõbra/sugulase/tuttava/klassikaaslase poolt, aga miks ülejäänud rahvas oma pead vaevab? Ma ei mõista. Suht pohhui peaks sellisest asjast olema.
      Huvitav loogika. Miks peaks vutifännidel üldse muid huvisid olema peale vuti. Sellise loogika järgi ei tohiks ühegi bändi plaati ka osta, kui juhuslikult mõni bändivend pole sõber/sugulane/tuttav/klassikaaslane. Ning miks üldse inimesed jalgpalli fännavad, miks see peaks kedagi kottima kui mingid suvalised vennad palli taga ajavad? Tavaliselt on ikka meeskondade fännid kellegi sõbrad ja sugulased!
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Silma lihtsalt riivab. Minu arust ei tohiks ülle poisse sinna saatesse lasta
        No siis muutuks ka vaatajate sihtgrupp. Praegu teismelised tüdrukud, sinu mõtte täitumisel oleks sihtgrupiks vast perverssed vutifännid, kuid siis kaotab see hääletusesüsteem mõtte ära. Sest me ei hääletaks või kui isegi mõni hääletaks, siis mitte selle koha pealt, kes paremini laulab.
        Aga kui silma riivab, siis ära vaata! Ega keegi sind ju seda saadet vaatama ei sunni.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Kasper, loll jutt suhu tagasi. Ma vaatan ka seda ja Kristiina võidab. Kui finaali saab, siis lubasin ka hääletada.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
            Huvitav loogika. Miks peaks vutifännidel üldse muid huvisid olema peale vuti. Sellise loogika järgi ei tohiks ühegi bändi plaati ka osta, kui juhuslikult mõni bändivend pole sõber/sugulane/tuttav/klassikaaslane. Ning miks üldse inimesed jalgpalli fännavad, miks see peaks kedagi kottima kui mingid suvalised vennad palli taga ajavad? Tavaliselt on ikka meeskondade fännid kellegi sõbrad ja sugulased!
            Ma pole väitnud, et muid huvisid ei tohi olla, aga no tõesti, siin foorumis eksisteeriv rahvas ei ole selle saate vaatajate sihtgrupiks. No kas on mõtet mingi telesaate pärast halada nagu väike plika? Ah sa niikuinii ei mõista või ei taha mõista mu jutu pointi, sest sa kuulud ka nende aktiivsete "arvamuseavaldajate" hulka. Vahet pole ka. Kõigil on oma arvamus. Mina olen enda arvamuse välja öelnud.
            Algselt postitas taku*

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
              Kasper, loll jutt suhu tagasi. Ma vaatan ka seda ja Kristiina võidab. Kui finaali saab, siis lubasin ka hääletada.
              No sellest ma saan aru, kui sa Kristiina poolt hääletad. Ning seni pole ma sind ka siin teemas hüsteeritsemas näinud, nii et PEACE!
              Algselt postitas taku*

Kommentaar

Sinu põhimõtte järgi siis on nii ka, et jalkat tohib vaadata ainult spordisõber, ja teised, kes pole sihtrühm, ei tohi vaadata.

Eesti on demokraatlik riik ja inimene võib vaadata, mida tahab.
                Lõvi helistab põlevale ringile:
                «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Ma pole väitnud, et muid huvisid ei tohi olla, aga no tõesti, siin foorumis eksisteeriv rahvas ei ole selle saate vaatajate sihtgrupiks. No kas on mõtet mingi telesaate pärast halada nagu väike plika? Ah sa niikuinii ei mõista või ei taha mõista mu jutu pointi, sest sa kuulud ka nende aktiivsete "arvamuseavaldajate" hulka. Vahet pole ka. Kõigil on oma arvamus. Mina olen enda arvamuse välja öelnud.
                  Ma saan aru küll mida sa mõtled. Inimesed on erinevate huvidega ja loomulik, et paljusid inimesi ei koti mingi muusikasaade, eriti veel kui see on tiinekate seas popp. Halamise koha pealt võiks loogiliselt võttes öelda sama ka jalgpalli kohta - mis mõttega halada mingi klubi kaotuse üle.
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas RantZ Vaata postitust
                    Sinu põhimõtte järgi siis on nii ka, et jalkat tohib vaadata ainult spordisõber, ja teised, kes pole sihtrühm, ei tohi vaadata.

Eesti on demokraatlik riik ja inimene võib vaadata, mida tahab.
                    Ma pole öelnud, et teist keegi seda vaadata ei tohi. Jutt käis rohkem naise moodi irisemisest.

No jummala pohhui ju, kui keegi ei laula nii, nagu teile meeldib. Ei oska laulda siis ei oska, ma leian, et see ei ole argument, mille pärast närvitseda ning kiunuma pista.

RAHU!
                    Algselt postitas taku*

Kommentaar

Kui Reali täkud tühja väravasse ära ei löö, siis ei ole ka midagi teha. Pole mõtet närvitseda.

Ise tõmbasid teravat oma mõttetu postitusega. Järelikult foorumis on inimesi kellele saade korda läheb

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                        Ma saan aru küll mida sa mõtled. Inimesed on erinevate huvidega ja loomulik, et paljusid inimesi ei koti mingi muusikasaade, eriti veel kui see on tiinekate seas popp. Halamise koha pealt võiks loogiliselt võttes öelda sama ka jalgpalli kohta - mis mõttega halada mingi klubi kaotuse üle.
                        Ma teadsin, et me jõuame vutini.
                        Aga sport ja laulmine on natukene erinevad asjad. Konkreetne telesaade on mõeldud tiinekatele, las nemad halavad.
                        Jalgpallil puudub sihtgrupp. Halagu, kes vähegi tahab. Ja jalgpallis ühe tiimi kaotus ei ole kuidagi võrdeline mingi läbikukkunud lauljahakatisega. Me armastame jalgpalli, me armastame oma lemmikklubi. Aga kas suvaline tont armastab mingit tundmatut staarikspürgijat? Meie, kui vutifännide halin kaotuse üle on loomulik. Kuid kas meie halin mingi telesaates osalejate pärast on loomulik? Vaevalt.

Aga jätaks nüüd vast selle teema. Kõik selles teemas hüsteeritsejad, tegutsege edasi, ma ei tule enam teid kritiseerima. Vähemalt ma arvan, et ma ei tule. Bai baaai!
                        Algselt postitas taku*

Kommentaar

See saade pole mõeldud tiinekatele.
                          Algselt postitas Cule
                          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                            See saade pole mõeldud tiinekatele.
                            Näe, sunnid mind siia teemasse tagasi tulema.

Palun valgusta mind (A)!
                            Algselt postitas taku*

Kommentaar

Näe, sunnid mind siia teemasse tagasi tulema.

Palun valgusta mind (A)!
                              Mina kargaks ka Kristiinat hea meelega!!

Kommentaar

Hea ,et sul seda võimalust ei ole. Muidu pandaks sind veel pokrisse kah.

Kommentaar

Working...
                                X